Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Stabil pályára állt az Android 16
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
#03372544 #24224 üzenetére
Igen ez szubjektív, hogy kinek mi tetszik ill., mi áll kézre. Lehet nekem túl szögletes a kezem
Hát inkább az SP/M2 vs Z/ZR kamera különbség érdekelne. Merthogy azon agyalok leginkább megéri-e nekem a +25et kiadni Z-re.
Eddig itt tartok, bár ez lehet már nem Z topicba való.
M2 - gyengébb kamera, gyenge kijelző felbontás, + élénk színek, jó akkuidő, friss kontstukció, jó ár KitKat (official)
SP -régebbi konstrukció, fakóbb kijelző, formára ez tetszik legkevésbé + hd kijelző, kamera??, ár
Z - ár, akkuidő +full hd, IP57, Kit Kat
Proc különbségek nem nagyon érdekelnek, számomra abban a m2 is elegendőt nyújt. Kamera viszont lehet döntő.
Lumia 800-am van... még, jó lenne ha annál azért jobb képeket/videókat készítene a leendő telefonom.
-
-
hitchins
őstag
válasz
norbert1998 #24199 üzenetére
Es erzel valamiben elorelepest?
-
hitchins
őstag
Mostanában esedékes a telefon váltás.
Mindenképpen sony-t szeretnék és az igényeim valamint a „szépérzékem
” alapján az alábbi 3 telóból választanék.
M2, SP vagy egy kicsit drágábban Z.Z tetszene legjobban, de nem adnék feleslegesen több pénzt ki telefonra, ha számomra nem ad valós többletet e készülék.
Van itt olyan aki SP-ről (esetleg m2-ről váltott Z-re) Átlagos miben ad többet ne adj isten kevesebbet a Z.
Kijelző/akkuidő/kamera egyéb?
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
Eléggé lement az ára már a telónak, én pedig épp telóvásárlás előtt állok.
Érdemes még beruházni a Z-re?Tudom, hogy van z1 z2 meg már a 3 is lassan, de nem igazán költenék 100 felett telóra...ez még épp beleférne.
Gondolom sokan vagytok akik régóta használják összességében hosszú távon mennyire vagytok elégedettek?Stabilitás, gyorsaság, kamera ill akkuidő érekelne leginkább.
Persze át fogom böngészni a fórumot is, de egy kicsit sok hozzászólás most így egyszerre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest