- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
xigris #26307 üzenetére
XDA-n mintha lett volna egy topic, ahol a tulaj tákolt magának egy mágneses töltőt, de a készülék oldalát is meg kellett hozzá faragnia egy kicsit, hogy odaférjen a mágnes.
Szerintem ennyit nem ér a dolog, de hát kinek mi...Közben megtaláltam:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39985331&postcount=84Még egy youtube-s link is van a végeredményről.
-
Nos, egy kis T-mobile - Cordon kooperációval létrejött sztorit szeretnék megosztani:
Még 2013 nyarán le lett adva a Z-m mert gondok voltak a bekapcsoló gombbal, kb. 30 nap töketlenkedés után cserélték a készüléket.
Mivel most február végén lejár a garancia, és előjöttek a típushibák (leváló hátlap, nem záródó csatlakozó ajtók), gondoltam itt az ideje még utóljára garanciában javíttatni, úgyhogy február 2-án le is adtam.
10 perce meg is hozta a postás a szervizből érintetlenül, és a munkalap alján az alábbi szöveg:
"Visszautasítás hibás IMEI számon történő beküldés miatt."Tehát egy készülékcsere után (mert nem bírták megoldani 30 napon belül) tényleg az ügyfélnek kell külön szólnia egy szervizesnek, hogy "készülékcsere esetén vésse már rá a papírra, hogy megváltozott az IMEI szám"???
Ha ezek után még ki is találják hogy ez a készülék nem garanciális, lehet hogy hozzá is vágom valakihez.
Na mindegy, holnap asszem első utam a T-mobilba visz, ha ott nem sikerül semmit elérni, akkor pedig a Cordon-hoz.
Végülis sok idő van még február 28-ig.
-
válasz
MaxxDamage #26035 üzenetére
A gyárifólia (amin a sony felirat is van) tényleg könnyen karcolódik, de az alatta levő üveg már jobban bírja. Persze hosszabbtávon arra is össze lehet szedni pár hajszálarcot. Én kb 8-10 hónapja használom fólia nélkül, ha megpucolom és direkt a karcokát keresem találok néhanyat, de egyébként nem lehet észrevenni.
-
-
-
-
-
-
válasz
csiziktomi #21242 üzenetére
Köszi, már töltöm is.
-
Ha elrejtem az alsó navigációs gombokat, akkor a gyári Launcherben egy elég hülyén kinéző üres sáv marad a helyén. Ezt sikerült valakinek eltűntetni (gem exposed launchert próbáltam de azzal se sikerült)?
Vagy csak másik launcher lehet a megoldás? -
-
válasz
droidforever #17929 üzenetére
Nicsak, egy dátum.
-
-
-
válasz
Roland861010 #17846 üzenetére
Igen, hivatalos bejelentés van, és lassan már itt lenne a megjelenés ideje is.
-
-
-
válasz
barnabasss #17800 üzenetére
Se tok, se fólia... Sőt, mióta sikerült egy termetes karcot beszerezni a gyári fóliára, azt is leszedtem róla, úgyhogy egyelőre bízok az edzett üvegben.
Majd talán egyszer beszerzek egy tokot hozzá.
-
-
válasz
kutitomi73 #17370 üzenetére
Flashtool -al tudsz visszatenni 4.2-t, az első hszben találsz linket a flashtoolhoz, meg a 4.2-s droidhoz is.
-
Nagyon bejön ez a gravitybox... Asszem soha többet nem használok mobilt root nélkül.
-
-
válasz
SzőkeKapitán #17334 üzenetére
Most meg működött...
Nem tudom megmondani mit csináltam máshogy, mint előtte
-
-
-
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Megpróbáltam feltenni egy rootolt 4.3-at az első hsz alapján, de a cwm-nél elakadtam. Most fent van a telón a 4.2, és felment a root is (SuperSU).
Csatlakoztatom a telót bekapcsolva, és elindítom a CWM-hez tartozó install.bat -ot. Az kéri a root jogokat, amit meg is adok. A mobil újraindul, és a leírás szerint itt már a CWM-nek kéne indulnia, de ehelyett, szimplán csak bebootol az android. Ha leválasztom, és újraindítom, akkor meg hiába nyomkodom a hangerő gombokat, szintén nem történik semmi, hanem normálisan elindul a rendszer, CWM sehol.Most én rontottam el valamit?
-
válasz
Zsmester89 #16842 üzenetére
Egy ismerősömnek szintén cserélték az egészet. Az oldalán lévő bekapcsológomb egyszercsak nem működött tovább.
-
válasz
GyurCitrom #15676 üzenetére
1 napot ki szokta bírni viszonylag intenzív használat mellett is... aki kímélőbben nyomja annak a 1,5 - 2 is sikerül.
Jellemző hiba meg annyi, hogy ha túlságosan felforrósodott a készülék, akkor a hátlap egyeseknél felpúposodott vagy részben levált. Ezt garanciában javítani kéne.
-
válasz
eladogeppc #15620 üzenetére
Igen, a frissítések mindkettőn javítottak (az akku időn mintha már a 4.2 is sokat javított volna a teszthez képest... ha jól emlékszem).
Teszt képeket meg sokat lehet találni itt a fórumban is.
A szoftveres gombok meg root-al eltüntethetőek, ha valakit zavar.
-
-
válasz
#13110016 #15427 üzenetére
Ezt telepítette már valaki, és sikerült elindítania?
Ha a kamera appban kiválasztom a Timeshift burst módot, feljön egy ablak, ahol alul egy pipával el kéne fogadni a Sony Mobile használati feltételeit. Ha rányomok a pipára, feljön a SonyMobile weboldala, ahol csak egy leírás van a használati feltételekről, stb. Ha viszont bezárom a böngészüt, megint a kamera appban feljön az ablak, hogy fogadjam el a használati feltételeket, és kezdődik újra elölről.
Tehát hiába nyomom be a pipát, újra és újra visszaadja az engedélyező ablakot. :S
-
válasz
Assasin_ #15336 üzenetére
Miután sikerült kibogarászni amit írtál:
Az én T-mobilos Z-m hátulján is CE0682 felirat van.
Egyébként rákerestem, és az a szám nem model specifikus. Ezt jelenti:
this will be 0682 which means it’s a communication device and corresponds with the regulations set out for selling such a device within the EU
-
-
-
-
-
-
válasz
naturepalmer #14964 üzenetére
Csak azért írtam, mert az előbb vettem észre a képen, hogy neked nincs ott az ikonja.
-
válasz
naturepalmer #14962 üzenetére
Nálam nincs facebook szinkron, plusz a stamina mód be van kapcsolva (néhány kivétel hozzá van adva). Talán emiatt van a különbség.
Majd ha mások is nyilatkoznak, kiderül melyik az abnormális
-
válasz
naturepalmer #14959 üzenetére
Nekem az a 20% még mindig soknak tűnik egy kicsit... nálam folyamatos vállalati exchange szinkronnal is csak 8% az awake (22 óra üzemidő után).
-
-
Az új romban tetszik a gyárilag témázható launcher.
Alig várom hogy legyen stock droid -os is.
-
válasz
Hegyirabló #11751 üzenetére
Hát jó. Mondjuk az tagadhatatlan, hogy gyárilag nagy jól rá van passzintva.
Mellesleg már az enyém hátulján is van egy-két karc, gondolkodtam rajta, hogy leszedem a hátsó fóliát, és meglátom hogy bírja a sima üveg felület... az eleje még hibátlan.
-
válasz
Hegyirabló #11747 üzenetére
Fólia csere hátlappal együtt?
Ezen a történeten nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek. -
-
-
válasz
#03372544 #11552 üzenetére
Lehet hogy nem jól fejeztem ki, olyan dolgokra gondoltam, amik a szerződésben le vannak fektetve mint "fizetési kötelezettség". Ebbe természetesen a hűségidő is beletartozik.
De ha már így témánál vagyunk, vajon a biztosítás havidíja is ide tartozik, vagy ha az késik, csak a biztosítást bukja az illető?
-
-
válasz
Assasin_ #11542 üzenetére
Akkor a véleményem:
Kijelző: állítólag sokkal jobb mint a Z-é
Sebesség: Jóval gyorsabb - a tesztprogramokban... Használat közben nekem a Z sebességével sincs semmi bajom.
Kinézet: kb ugyan az, kivéve annyit, hogy a Z1 nagyobb, vastagabb a keret a kijelző körül.
Kamera: háááát, ha szoftveresen tudnak rajta javítani... itt a Mobilaréna tesztben elmaradt az örömujjongásNekem ez jelenleg nem érne meg +50 ezret.
-
-
-
-
-
-
válasz
bolondember #7719 üzenetére
Ez nem semmi.
És pont ma volt az Indexen egy cikk, hogy milyen sűrűn fordul a Rendőrség a szolgáltatókhoz...
-
-
-
válasz
miklos0308 #7548 üzenetére
Ezt a fícsört valóban kihagyták, viszont ott vannak az értesítések fölé rakható gyorsbeállítás kapcsolók.
Más:
1-2 napja amikor megpróbálok lapot váltani Chrome böngészőben, állandóan lefagy a mobil, és újrabootol, de pin kódot nem kér utána. Találkozott más is ilyennel? -
-
1-2 éve ZTE Blade-nél még az volt a módszer, hogyha valahonnan valakit elhajtott az egyik szervizes (T-mobile), akkor menjen át egy másik boltba, és második/harmadik próbálkozásra szó nélkül cserélték a készüléket.
Persze két külön gyártó, és kategória.
De ezek után ha bármi problémám lesz, majd egy hölgy ismerősömmel küldetem be a mobilt, hátha ezen múlik
-
-
-
válasz
darvinya #6947 üzenetére
Hangerő fel + power gomb nem csinál semmit
Mégis reagál, csak kicsit előbb kell lenyomni a power gombot, nem egyszerre.A Flashtoolt meg egybe akartam írni.
Najó, mindjárt teszek még 1 próbát SUS-al, és ha nem segít, első hsz-ből összeszedem a flashtoolt, meg ami kellhet, és megpróbálom azzal életre kelteni. -
Néhány napja feltettem a gyári 4.2-t de nem tiszta telepítés volt, akadozott, ezért most újra akartam húzni SUSsal, gyári állapot visszaállítással.
Rádugtam a telót a gépre úgy ahogy a progi írta, nekiált csíkot húzni kb 5 percig, és aztán közölte, hogy frissítés sikertelen. :S
Most ha megpróbálom bekapcsolni, megjelenik a Sony logó, aztán se kép se hang. :S
Mit tegyek, talán FlashTool segítene?
-
-
válasz
boogie84 #6498 üzenetére
Külön mappákat nem tudom hogy hogyan kezeli, viszont a számokat le tudja játszani előadó szerint. Plusz lehet csinálni lehető listáját is, szerintem ez teljes egészében tudja helyettesíteni a mappákat.
Szerk:
És ez a regisztráció miért jó? Jár érte plusz garancia mint a samsungnál? -
-
válasz
boogie84 #6309 üzenetére
A natúr android felület jobban bejön mint a sonyé, ezért és a frissítések miatt akartam váltani nexus 4-re... Viszont akadtak nehézségek, pl az hogy még hűségidős a telefon, és ez többeket elriasztott (amit egyébként megértek, valószínűleg én sem venném meg így
), úgyhogy most pihen egy kicsit a dolog, és majd meglátom.
-
-
-
válasz
naturepalmer #6145 üzenetére
Tetszetős, eddig csak a Motorolákon láttam ilyet.
-
válasz
Something_ #6141 üzenetére
Úgy tűnik :S
Vagy csak akkor ha nagyon jól ismered :S
-
-
Van egy kérdésem:
Ha egy hűséggel vett készülékhez tartozó díjcsomagnak nem fizetik a havidíját, akkor a t-mobile garancia sem érvényes az adott készülékre?Vagy ettől még van garis javítás, és csak a tulajhoz küldik a behajtót?
-
-
[Készül az Xperia Z Google Edition]
Most hogy ilyen hírek keringenek, egyre kevésbé akarok Nexus4-et....
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Coyote2000 #3171 üzenetére
Nekem üdítővel sikerült felavatnom...
A múltkor kiborult egy kóla az asztalomon, és telibe találta a mobilt. Aztán mivel nem akartam hogy ragadjon, gondoltam most már jöhet a víz is, úgyhogy vittem is a csap alá. Azóta se lett semmi baja, a kis fehér szarságok a fedelek alatt sem jeleznek hogy beázott volna.
-
válasz
Coyote2000 #3020 üzenetére
Egyetértek, hogy zenét nem így kell hallgatni, inkább csak tényként közöltem.
Egyébként meg ha csak társaságba kell valami háttérzaj, és semmi más nincs a közelben, oda simán elmegy.
-
válasz
Szellem. #3017 üzenetére
A bennszülöttek, és az állatvilág véleményével SZVSZ nem érdemes foglalkozni.
Sokan lehúzták ezt a mobilt leginkább az akksival, a "dobozhanggal", és a betekintési szöggel dobálózva. Nem azt mondom hogy minden tökéletes, az akksi tényleg csak 1 napot bír, a kijelzőt szemből kell nézni, a hangja meg tényleg nem a legtisztább, de cserébe vízálló.A trollok, meg hagy trollkodjanak.
-
válasz
spawn21 #2744 üzenetére
Akkor esetleg Galaxy S4?
Az sem mindenhol kapta meg a Octa procit...Sajna ez van, ezt kell szeretni.... vagy lehet rendelni japánból
(#2746) spawn21
Hát jó, itt ezt kapod a boltban "Sony Xperia Z" néven, akinek emiatt nem tetszik, az nem ilyet vesz, vagy nem itt veszi.
Én emiatt boztos nem válok meg a sajátomtól. -
válasz
spawn21 #2740 üzenetére
Ez egyáltalán nem egyedi eset, hogy ugyan az a modell más-más országokban más-más paraméterekkel, vagy alkatrészekkel érkezik.
Pl: ZTE Blade 256 és 512MB ram-os is volt, illetve TFT és OLED kijelzős
ZTE Grand X 512 és 1024MB ram-os
HTC One S is kétfalyta procival kerül piacra
Illetve tudtommal a Samsung is eljátszotta, hogy ugyan abban a modellbe helyenként AMOLED, máshol csak TFT panel kerül (javítsatok ki ha ebben tévednék)Ezek után szeritnem már nem is olyan kirívó, hogy a sony kijelzői is több beszállítótól származnak
-
-
válasz
spawn21 #2630 üzenetére
(#2629) pepe091
(#2630) spawn21Nem idegeskedek, egyszerűen csak reagáltam a szóbakerült témára.
Egyébként meg ezzel valahol egyet is értek, hogy az a mobil is működik mind a mai napig, amin csak 2.1-es droid van, csak amikor a market egyre több programra kezdi kiírni, hogy az androidnak a régi verziójával már nem kompatibilis, akkor elgondolkodik ezeken egy kicsit az ember, hogy az adott mobil még évekig használható lenne...
-
-
-
-
-
-
válasz
torrente777_ #2406 üzenetére
Nekem is Sharp... nincs is panaszom rá, egyedül a betekintési szögbe tudnék belekötni, ha kötekedni akarnék, de nem akarok... teljesen megfelel.
-
-
Aztán próbáld ki, hogy mutatsz neki egy fényképet magadról...
Nexus 4-nél legalábbis eddig tartott becsapni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest