- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi113399
tag
Dekrer végre megvan
te hogy döntöttél váltasz? nekem tuti vétel Karácsonykor
-
Levi113399
tag
Én is Z vásárlását terveztem, de ahogy megláttam a Honamit (újabb források szerint Z1) nagyon megtetszett. Megvárom a bejelentést. Remélem javítva lesznek a beázási, és hátlap felemelkedési problémák. Szerintetek kezdő ár mennyi lesz? Mindenképpen megvárom a Karácsonyt és akkor veszek vagy Z-t vagy Honami (Z1)-t.
-
-
-
Levi113399
tag
Jelen pillanatban honnan éri meg legjobban megvenni? Garancia, kiszállítás stb. Kártyafüggetlent akarok.
Vodánál nagyon drága, és nem akarok átmenni T-hez vagy Telenorhoz. Úgy akarom, hogy veszek egy kártyafüggetlent és a SIM-em beviszem egy helyi gsm üzletbe, hogy lecsapja microsimnek. Ennek vannak kockázatai?
A jelenlegi csomagban 100 MB internet van, ezt nem szoktam elhasználni X10 mini pro-val, a Z többet eszik ilyen téren? vagy ha azzal nem használtam el ezzel sem fogom? Bocs ha hülye kérdés, nem értek hozzá
u.i : [link] ezt néztem. Jobb ajánlat? -
Levi113399
tag
Jelen pillanatban honnan éri meg legjobban megvenni? Garancia, kiszállítás stb. Kártyafüggetlent akarok.
Vodánál nagyon drága, és nem akarok átmenni T-hez vagy Telenorhoz. Úgy akarom, hogy veszek egy kártyafüggetlent és a SIM-em beviszem egy helyi gsm üzletbe, hogy lecsapja microsimnek. Ennek vannak kockázatai?
A jelenlegi csomagban 100 MB internet van, ezt nem szoktam elhasználni X10 mini pro-val, a Z többet eszik ilyen téren? vagy ha azzal nem használtam el ezzel sem fogom? Bocs ha hülye kérdés, nem értek hozzá
Levi113399
tag
Levi113399
tag
Vodánál nagyon drága, és nem akarok átmenni T-hez vagy Telenorhoz. Úgy akarom, hogy veszek egy kártyafüggetlent és a SIM-em beviszem egy helyi gsm üzletbe, hogy lecsapja microsimnek. Ennek vannak kockázatai?A jelenlegi csomagban 100 MB internet van, ezt nem szoktam elhasználni X10 mini pro-val, a Z többet eszik ilyen téren? vagy ha azzal nem használtam el ezzel sem fogom? Bocs ha hülye kérdés, nem értek hozzá
u.i : [link] ezt néztem. Jobb ajánlat?
-
Levi113399
tag
Mennyire kell vele vigyázni a zsebben? Olvastam hogy valakinek megrepedt a zsebében. eléggé sokat hordok farmert és szűkebb nadrágokat is, kis zsebbel. Hogyan tudom elkerülni a bajt?
-
Levi113399
tag
Mennyire kell vele vigyázni a zsebben? Olvastam hogy valakinek megrepedt a zsebében. eléggé sokat hordok farmert és szűkebb nadrágokat is, kis zsebbel. Hogyan tudom elkerülni a bajt?
-
Levi113399
tag
-
Levi113399
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Kijelzőt sokan mondják, hogy nem jó, véleményetek?
Napsütésben mennyire használható?
Mostanában érkező mobilok közül szerintetek érdemes valamelyikre várni?
Nyár végére fog esni az ára? ha igen, meddig? -
Levi113399
tag
Sziasztok!
Telefon vétel előtt állok. 2 készülék jött számításba ugye az S4 illetve a Z. ( azért ebbe a topicba írok mert csak). Egyébként melyik nap melyik készülék tetszik jobban. Néhány kérdésem lenne és segítséget szeretnék kérni. A Z-vel kapcsolatban néhány:
-A chrome nem támogatja a flasht és a tördelés sem működik, viszont olvastam itt a fórumban egy másik browsert amire telepíthető a flash, ez tud tördelni is? ( Boat browser)
-Bírja a tenger (sós) vizet is a telefon
-Nem nagyon értek a szoftveresdihez mikor kapja meg a 4.2.2-t?
-A frissítéssel elérhetőek lesznek azok a funkciók a kamerában mint az s4 esetében?
-Az S4-ben lévő 2 program futtatása egy képernyőn megoldható Z esetében is valahogy?
-Milyenek a videók minőségei, pl ha zuhany alatt akarok videót nézegetni elég erős a hangja, ahhoz hogy megértsem a zuhany alól is?
-Mikorra/mennyire várható az árak esése?
-Miért érdemesebb ezt a telefont választani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest