- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pit stop
addikt
válasz
zenwalk #22336 üzenetére
Ha indikátor fehér akkor jó vagy (meg ha elvileg tényleg zárva voltak ajtók), de a készüléken belül is vannak indikátorok, és azok esélyesen elszineződtek - de ha ajtóknál nem színeződött el, akkor többeknek javították már (bár kicsit lutri).
Sony-s fólia elvileg nincs, bár valaki nemrég belinkelt egy helyet ahol talált.
-
soldier2
őstag
válasz
zenwalk #11804 üzenetére
LOL. Próba szerencse
5381 #11803 - a Sony nem szokta megadni a pontos típusát az üvegnek. Hogy ennek mi az oka, nem fogjuk megtudni egy darabig. De akik levették a fóliát (nem Z-ről, hanem úgy általában) azoknak nem karcolódott, tehát nem lehet valami harmadosztályú sz.r. Az meg, hogy mi a neve nem érdekel. N4 Gorilla üvege is lazán karcolódik. Nincs az az anyag amii nem karcolódik egy női táskában
-
-
kyru74
aktív tag
válasz
zenwalk #6116 üzenetére
Szia!
Ez nekem is feltűnt, hogy elég gyenge ahol idáig simán tudtam wifizni a régebbi telómmal a Z-vel meg keresnem kell a jelet hogy tudjam használni.Más kb kettő hete kaptam vissza a telót a szervizből és ma vettem észre hogy ha fotózni szeretnék van két halovány folt a kijelzőn kamerázás közben mintha koszos vagy zsíros lenne a kamera lencséje belülről,és az elkészült képeken is látszik.
-
válasz
zenwalk #3645 üzenetére
Halk?? Nekem ha itthon vagyok, akkor a legalacsonyabbon is hangos, utcán meg fél hangerőn pont jó.
Szerintem nem a hangszórón van a füled -tapasztalat- eddigi telefonjaimon nem volt ennyire fent a hangszóró, így megszokásból kicsit lejjebb tettem a fülemhez, de pár nap alatt megszoktam, hogy legfelül van a hangszóró. -
SkyS1gn
félisten
válasz
zenwalk #3510 üzenetére
Igen, még mindíg nemtudom Z vagy ZL
Z: vízálló, szebb hátlap, viszont nagyobb, drágább, néha hallgatok edzés közben hangszórón zenét és a Z hangszórójáról csak rosszat hallottam, a szigetelés miatt gondolom..
Seria tesztben olvastam hogy halk a füleses lejátszás is, ez most csak a walkmannal és a gyári fülessel van így? PowerAMP + Xears XE200 Pro-m van.
ZL: kisebb, olcsóbb, jobb hangszóró, kameragomb, IR, nem vízálló, fehérben lehetetlen beszerezni...
-
-
válasz
zenwalk #1854 üzenetére
A T-től. Tegnap még megint az előrendelés volt kint, nem lehetett kérni értesítést sem, de délelőttre kaptak.
Én PPpontra kértem, ráadásul vidékre, ezért kapom csak csütörtökön, ha GLS-t választottam volna (az is ingyenes) akkor az már holnap hozta volna, mivel délelőtt rendeltem. Csak azzal meg az a baj, hogy otthon kell várni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest