- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S3R6PH
tag
Ha visszakerül hozzám a teló, eladom, aztán szépen kivárom míg megjelenik a Saygus V2 és búcsút intek a SONY-nak!
Különben nagy kár! Eddig nemcsalódtam egy SONY termékben sem!
Volt már SONY kazetta lejátszóm, Discmanem, SONY Erricsonom, PlayStation majd PSP, az XPERIA Z is super volt........
Dehát b@ssza meg! Ilyen a fogyasztói társadalom!
Most olvasom a kiegészítő hivatkozásodat.
Érdekes, utánnajárok hogy a Szlovákiai Telekomnál is így van-e.
Mert én úgy tudtam hogy fogyasztói jogodból 7 napon belül bármikor visszaadhatod minden indok nélkül.
A telekomnál meg a csajszi azzal érvelt hogy ez nem igaz! Vétel után miután elhagytad az üzletet csak a Szervizre vagy jogosult!
Leadtam a telót, hazajöttem és átnéztem a szerződést töviről-hegyire, de nemtaláltam ilyen bejegyzést benne.
Namindegy, várok hétfőig aztán felhívom a Telekomot hogy, hogyisvanez!?!
-
S3R6PH
tag
válasz
ADAM1337 #26124 üzenetére
Én a vízállóságra nem esküdnék!
Tegnap vettem ki a telót a Telekomtól és ma reggel vittem vissza szomorúan, mert a csap alatt 10 mp.-nél tovább nembírta! Pedig minden fülecske rendesen zárva volt!!!
Természetesen a Telekom nemadott új készüléket, hanem megy szervizbe a dolog.
A gond pedig azvolt, hogy 10 mp. után elszállt a kijelző. Villogott össze-vissza, aztán meg fél óra után meg már csak fekete képernyő!
Hát ennyi, nesze neked SONY!
Pedig a bemutató videókon a forma olyan szépen búvárkodott a telóval.
Arról nemis beszélve, hogy megannyiszor fürödtem a régi Z-vel, csap alá dugtam meg minden.
Soha nem volt semmi baja.
Ez meg 10 mp. után bedobta a törülközőt.......
-
S3R6PH
tag
Üdv mindenkinek!
A mai nap folyamán megkaptam az XPERIA Z3-somat, aminek nagyon örülök!
Ígyhát áruba bocsájtom a régi Z-met, és ezúton búcsúzom tőletek, és köszönök mindent!
-
S3R6PH
tag
válasz
kaszaf #24616 üzenetére
Csak ennyiben:
Based on official Sony build 4.4.4 10.5.1.A.0.283.
All previous eXistenZ Apps and Mods.
Based on Xperia Z3 build 23.0.A.2.93.
AOSP Browser.
Xperia Z3 Bluetooth Unlocking.
Xperia Z3 Calculator.
Xperia Z2 Car Home Launcher.
Xperia S CosmicFlow Live Wallpaper.
Xperia Z3 Clock Widgets (Adapted to work with Z2 Clock Widgets).
Xperia Z2 Tools Widget.
Xperia Z3 Dual Shock Manager.
Xperia Z3 Experience Flow Live Wallpaper.
Xperia Z3 Image Enhancer.
Xperia Z3 Keyguard and Lockscreen.
Xperia Z3 Calendar Application.
Xperia Z3 Clock Application.
Xperia Z3 MediaProvider.
Xperia Z2 Advanced Music Widget.
Xperia Z2 Note Application.
Xperia Z3 Skin Manager.
Xperia Z3 Small Apps.
Xperia Z3 Small Apps Manager.
Xperia Z3 Auto Pairing.
Xperia Z3 Camera Widget.
Sony STM10 Recorder.
Xperia Z3 DLNA Application.
Xperia Z3 LifeLog Application.
Latest Sketch Application.
Xperia Z3 Sony Entrance Application.
Xperia Z3 Sony Select Application.
Xperia Z3 Sound Enhancement.
Xperia Z3 Super Stamina.
Xperia Z3 Ultra Stamina.
Xperia Z3 Task Killer.
Xperia Z3 Tasks.
Xperia Z3 Top Contact Widget.
Xperia Z3 Themes.
Xperia Z3 Sounds & Ringtones.
Xperia Z3 Wallpapers.
Xperia Z3 Widgets.
Xperia Z3 Tablet Compact Home (Multi DPI Navbar support):
Default size.
Small Icons size.
Small Icons size with 6 shortcuts.
Small Icons size with 6 rows in app tray.
Small Icons size with 6 shortcuts & 6 rows in app tray.
Xperia Z2 AR Effects for Line Camera Add on.
Xperia Z2 Sanrio Effect Camera Add on.
Xperia Z3 AR Fun Camera Add on.
Xperia Z3 Art Filter Camera Add on.
Xperia Z3 Sound Photo Camera Add on.
Xperia Z3 Online Remote Photo Camera Add on.
Xperia Z3 Timeshift Video Camera Add on.
Xperia T2 Self Portrait Camera Add on.
Xperia Z3 Timeshift Camera Add on.
Xperia Z3 Conversations Application.
Xperia Z3 Email and Exchange Applications.
Xperia Z3 Liveware Manager.
Latest Walkman Application.
Latest Album Application.
Latest Video Application.
Xperia Z3 Screen Recording.
Xperia Z3 Setup Wizard.
Xperia Z3 Settings.
Xperia Z3 Simple Home.
Xperia Z3 Movie Creator Application.
Xperia Z3 Update Center.
Latest Xperia Lounge Application.
Latest Xperia Xposed.
Latest GEM Xperia Xposed.
Latest NUT Dual Recovery.
Xperia Z3 SystemUI.
eXclusive Aneurysm theme v2.0
eXclusive Sappy theme v2.0
And many more...de nézd meg magad az XDA-n.
Még screenshotok is vannak!!!
-
S3R6PH
tag
-
S3R6PH
tag
HA valakit esetleg érdekelne akkor ittvan az új CriskeloROM v7.0 ami szintúgy már 4.4.4-es alapú. Aroma installeral. Zárt és nyitott Bootladerre egyaránt!
(+ a XperiaZ_10.5.1.A.0.283_kernel amit a flashtoolal kell felrakni a végén)
Az új eXistenZ-re még várni kell egy kicsit.
-
S3R6PH
tag
válasz
Dimond G #23445 üzenetére
Nekem az Ukrán előrerootolt ROM van fenn, és bámulatosan jól fut!
Etűnt végre az a kib@szott audioakadás zenehalgatás közben, na az sokszor kiakasztott 4.4.2 de még 4.3-as alatt is!
Most nyestelem és nyúzom a ROMot rendesen, keresem holvan a tűréshatár, és kezd szétesni.
Mi igaz az igaz, a francia kiadás nekemis egy nap után már hullott széjjel és laggolt, de állítólag a Táj meg az Ukrán elég stabil. Az Ukránról a linket megis osztottam itt, de mindent megtaláltok fent az XDA-n.
Majd lássuk hogy viselkszik ez az új ROM 2 - 3 hét után
-
S3R6PH
tag
Akinek nemmenne a ROOT 4.4.4 alatt, akkor itt az előre rootolt zip: C6603_10.5.1.A.0.283_Customized UA
-
S3R6PH
tag
Nekem minden tökéletesen müxik, és ROOT is megvan, úgy ahhogy az XDA-n leírták.
-
S3R6PH
tag
Itt egy ujjabb verzioja az uj ROM-nak.....
-
S3R6PH
tag
Hát igen ezvan. Laggol az új miui is nálam merhát .230 alapú. Pedig a google alapú launcherral eléggé megtettszet.
A 4.2.2 miui nemkell. Kezdek belefáradni a romolgatásba.... És sajn a ciánnal se vagyok megelégedve! a KK egy csődtömeg!!!
Egyenrőle kivárom a 4.4.4 stock ROM-ot, hátha.... ja meg a hivatalos Android L-t.
Addigis 4.3 eXistenZ!Mert az igazság az, hogy stílusra meg felhasznás téren bejön a KK, csak nagyongyorsan hullik széjjel....
a google v.mit NAGYON elb@szott etéren....., mások se igazán csipázzák ezt a romot más készülékeken......
-
S3R6PH
tag
Helló mindenki, kéne a tanácsotok......
Ugyanis én eddig a 4.4.2-es MIUI-t csak akkor tudtam feltenni ha kinyitottam a Bootloadert. Zárt Bootloader alatt minduntalan bootloopot kaptam.
De most komolyan, megéri felrakni ezt a MIUI-t??? Megy valakinek zárt Bootloader alatt?
Sajnos én a cián alapú rendszerekkel sem vagyok megelégedve. Nagyon sokáig Carbon ROM-ot használtam. Stabil, és lighting kernellel egészen 1,8-ig felhúztan a procit, ami undervoltageval remekül bírta. A probléma az volt sajnos hogy sok aplikáció kifagyott ezalatt a rom alatt, akárhogy állígattam a telefont. A Pac-Man, AOKP, AOSP, Paranoid ...stb... ROM ugyanaz. Mindnek megvan a maga hibája....
Sajnos eddig az eXistenZ bizonyult a legjobb romnak,amivel szintúgy nemvagyok megelégedve, a zene időnként csuklik Poweramp-ban, meg egyébb apróságok....
Dehát ezvan.
-
S3R6PH
tag
Na holvan az új Miui v6???
-
S3R6PH
tag
Nexus 6 helyett Google shamu? Mi johet meg?
Ti mit szoltok hozza?
-
-
S3R6PH
tag
válasz
adamsauvage #22725 üzenetére
Ezek alapjan....
-
S3R6PH
tag
válasz
csiziktomi #22722 üzenetére
JoJo
OK
vetek ra egy pislantast.
Valahogy a fozot romok olyanok nalam mint egy kakukktojas.
kinyitottam a bootloadert es szinte az osszes ROM-ot az XDA-v vegigzongoraztam.
Felhuztam a procit 1,92-re kozben undervoltage-val jatszadoztam.
Eleg szep eredmenyeket ertem el, csak rauntam, mert ahhoz hogy megtalald az idealis allapotot, tokeletes beallitast, kell hozza egy par honap.
Es sajn egyenlore ilyenekre most nincs idom.
Ezert visszazartam a bootloadert es feldobtam a regi jo eXistenZ-et, amivel viszonlag megvagyok elegedve,
DE ha van jobb akkor mert ne!
-
S3R6PH
tag
válasz
csiziktomi #22713 üzenetére
Hello
ez mennyivel jobb mint az eXistenZ?
csak az erdekel hogy ebbe is be lehet zarni egyszerre az alkalmazasokat mint az eXistenZ-ben? Vagy kulon-kulon kell kihuzogatni. Mert akkor nemerdekel.
(A harmadik gomb amivel a mini applikaciokat is elohivod, az eXistenZ-nel van ott olyan hogy Mind.bezar, esnemkell egyesevel kikapcsolni.)
Csak azert kerdem mert a csatolt kepeken ilyen funkciot nemlatok.....
-
S3R6PH
tag
Kiadtak valami uj MIUI-t allitolag 4.4-es. Erdemes vele foglalkozni? Jobb mint a regi 4.2 MIUI?
-
S3R6PH
tag
válasz
#03372544 #22378 üzenetére
Hm.... gondolod?
Én a Samsung Electronics 64GB PRO SDXC Upto 90MB/s Class 10 Memory Card (MB-SG64D/AM) használom, éshát egyáltalán nem lassú....
A foldermountal meg a külömbséget észre sem veszem.
Nekem nemmindegy hogy a belső tárhelyemet tömöm hülyeségekkel, ígymeg hál'Istennek mindenre van helyem!Kapásból non-stop kamerázni két és fél órát HD-ben......
-
S3R6PH
tag
Hát ilyen van?!?
Csak úgy SZ@RJÁK a High-End SuperB telefonokat:
Itt a Z3?!?
Ennyi.
Én mégis a Nexus 6 bejelentésének őrülök a legjobban!
-
S3R6PH
tag
Ez sajnos igaz. Tényleg NAON melegszik a Z.
Csak azért megszeretném keresni, hogy mégis holvan az a tűrésvonal amit ez az eszköz elbír.
Jövő március 15-én jár le a szerződés a T-Mobileval. Asszem több szolgáltatós készüléket nem veszek ki.
Bár lehet mégis, és eladom, és veszek egy függetlent!
Addigis várok hogy hátha lessz valami ami überállja a Z2-est és vagy a HTC one M8-ast! (a Nexus 6
)
-
S3R6PH
tag
Különben mennyire éri meg taktolni a Z-n a procit, mennyit visel el?
Én kb. 1,7-ig mennék el. Mondjuk láttam youtube videót ahol felhúzták 1,93-ig, de vízhűtéssel!
Eszement banda!
-
S3R6PH
tag
Aham értem, sejtettem hogy a kernellel lessz a baj.
Az oldalon nem láttam, de azért reménykettem, hogy lehet az órajelet állítani.
Namindegy, megyek kernelt keresni. Amúgy szuper ROM, egyenlőre a legjobb amit eddig használtam, pl: a wifi problémám teljesen megszűnt, pedig ez eddig minden eggyes gyári rom alatt megvolt.Ésmég van egy csomó beállítás és optimalizációk amit sem a MIUI alatt sem az eXistenZ alatt nemláttam.....
-
S3R6PH
tag
Csupán informatívan, hogyan lehet taktolni a processzort nyitott bootloader alatt főzött rommal?
Felraktam ezt a legújabb Carbon 4.4.4-es romot. Nagyon fullos, megy mint álom, és úgycsináltam mindent ahhogy mondták.
Kicsomagoltam a ZIP-ből boot.img-t, majd felnyomattam a flashtoollal fastboot alatt.
Majd Dual Recoveryben a ZIP-et.
Mi kell még hozzá????
-
S3R6PH
tag
válasz
SkyS1gn #22112 üzenetére
És honnan lehet megismerni hogy már ki volt nyitva a bootloader? És egyébként akkor mi értelme van a visszazárásnak?
Amúgy különösebben nem érdekel, még ezzel az alaplap cserével is max egy fél évvel hosszabodott meg a gari. Tehát Insgesamt 1 év!
Fél év múlva meg lessz új telóm, és addigis ebből ki szeretném hozni a maximumot!
-
S3R6PH
tag
Hát emberek én ezt nem hiszem el!
Amint mondtam a telóm tegnap jött vissza a szervízből, és nagyonjól emléxeh hogy úgy adtam be hogy a bootloader nyitás nemvolt lehetséges.
Most nézem éppen a Rooting Status:
Bootloader unlock allowed: Yes
Yes!!!
Hát megérte szervízbe küldeni az biztos!!!
Milyen CFW-t tudnátok ajánlani ami a maximumot kihozza a vasból?
-
S3R6PH
tag
Juhey!
Ma jött meg a szervízből a telóm! Pont egy hetet volt.
És a hiba kijavítva!Kicserélték a kis hangfalat, vagy mi a szöszt!
Namindegy az a lényeg hogy javítva lett, és átinstallálták 4.3-asra.
Érdekes hogy ezen a verzión nemműködik a Towelroot! (this device is not supported)Namindegy, itthon már fel is raktam az eXistenZ-et, nekem eddig még miníg ez a ROM jött be a legjobban....
A Dual Recovery is fel ment szépen. Aktualizáltam a drivereket a PC, és úgylátszik megoldotta a problémát.
-
S3R6PH
tag
Már elnézést kérek de hogy a Moderálva. találok itt meg valamit is!
Keresem az XPERIA E blogját, mert:
Megnyitottam az XPERIA E bootloaderét és kicseréltem a ROMját egy CyanogenMod-ra. Elis indult szépen is ment is másfél napot, aztán meg semmit a semmiből kifagyott.
No onnattól kezdve meghalt a mobil! Ha PC-hez van csatolva 3X villant pirosat a led. Se fastboot, se flashtool semmi sem látja. Egyedül ha a töltőn van, akkor elkezd bootloopolni 1000el, megjelenik a SONY logó de a battry töltés mar nem, ja és olyankor időnként sikerül bekerülni a Dual Recoverybe, de ennyi.
Tudna valaki tanácsot adni, vagy esetleg egy linket arra a rejtett blogra, nagyon hálás lennék érte!
[ Módosította: CoolMan ]
-
S3R6PH
tag
Beadtam a telot szervizbe.
Mar nembirtam ki vele, akar ROOT akar nemROOT, a beszelo felet nemhallom.
Vagy ha kihangositom akkor megyen, vagy ha megpockolom picit akkoris idonkent megy egy darabig.Eloszor azt hittem hogy SW hiba, de nem.
Namindegy. Meglatom, hogy mit csinalnak vele.
Cserebe kaptam egy HTC Desire C-t
Pocsek egy telo, de tobb mint a semmi. Sajn a towelroot nemmegy rajta
-
S3R6PH
tag
válasz
S3R6PH #21857 üzenetére
Ez a koszos adb csak akkor indul amikor a CWM-et initom.
Ujrainditottam a Windowst, es nemfutott semmi.
Megneztem a feladatkezelot es nemment az adb.
de mihelynst inditottam a CWM-et a feladat kezeloben egybol ottvolt 2X az a kurvakibaszott adb!!!
Mi a szart csinaljak!
Eddig ez nemvolt! Mert pont MOST!!!
Es hogyan szabaduljak meg tole???
Az msconfigban mit kell kikapcsolni hogy nefusson tobbe az adb?!?
-
S3R6PH
tag
Ez erdekes volt.....
Minden ugy csinaltam ahhogy mondtal, majd nyomatnam a CWM-et.
Megint var az USB csatlakozasra.
a feladatkezeloben kilovom az adb-t erre mekszalad, es egy csomoszor device not found es kilep.
Valami otlet?
Ugyanis.... ahhogy elinditom a CWM-et, azzal eggyutt startol az adb is!
Hogyan tudnam vegleg kiloni ez az adb-t?
-
S3R6PH
tag
Nem a root modszerrel van a hiba.
En azt nemis vitatom.
Eddig mindig a vrootal rootoltam meg a telot es ment.
Utoljara viszont ExistenZ 1.5.5 alatt doptam egy unrootot es ugy raktam fel a legujabb 4.4-est.
A toweroot felment szepen, de a Dual Recowery-t mar nembirtam felrakni. Na mindegy gondoltam magamban.
Eggyellore nezzuk milyen az uj STOCK ROM.Hat 2 nap elteltevel nem tettszett.
Legyalultam a flashtollal es felraktam a 4.2-est, es a regi jo megszokott modszerrel akartam folytatni.
De sajn nemment.
Az elso problema, hogy hiaba volt bekapcsolva az USB hibajavitas, a vroot nemlatta.
error: device not found..... X!
Majd press any key....
ok lesz@rom, majd a towelroot!
No azzal megvolt a root, de az USB DEBUG meg mindig nemoldodott meg, mert a Dual Recowey-nal csak var es var....
waiting for connection.....
ennyi
es ezt most zongorazom vegig 6X!!!!
valakinek valami otlet???
-
S3R6PH
tag
Nem is kerte.
Nemerted, vrootal nemtudom megrootolni a telot, mert hiaba van bekapcsolva az USB DEBUG a vroot nemlatja.
error:device not found...
es ez van 4X!!!OK a towelrootal megy, de amikor felakarom rakni a Dual Recoweryt akkor megint elojon az a hiba hogy nemlatja az USB DEBUG-ot.
Nemtom, kell valami extra driver a sonynak? Nemeleg az amit a Sony Companion feltelepit?
Ha megoldom hogy lassa az USB DEBUG-ot akkor megoldodott a hibam.....
-
S3R6PH
tag
towelroot megvolt, SuperSU szepen megy, de valamiert nemmukodik a telon az USB DEBUG.
A CFW-nel itt megall.
Hat meg mindig ott megakad hogy waiting for device connect USB cable now...
Olyan mintha be sem lenne kapcsolva az USB hibakereses....
Most ilyenkor mi van?
Amikor utoljara az ExistenZ Ultimate 1.5.5 fenvolt dobtam neki egy unrootot, de az nembefojasolja ugye?
Az OS-t is ujratelepitettem a mult hetvegen, eddig 8.1 Win volt fenn.
Dejo lenne rajonni hogy mi a gond........
-
-
S3R6PH
tag
Mert van az hogy az USB DEBUG be van kapcsolva, de a vroot meg a PC is ugy lassa hogy nem.
Mert igy nemtudom megROOTolni.
Meg ha towelrootot ra is huznam, valamiert nemlatja a PC az USB debug-ot. Nemtudom felrakni a Dual Recoweryt.Valami otlet?
-
S3R6PH
tag
válasz
Dimond G #21479 üzenetére
Az attol fugg hogy mid van.
De egyebkent a kiemelt szerint ha legyalulod flashtoollal 4.2-re, majd ROOT vroottal,
feldobod a dual recoveryt, ha lehet a legfrissebbet,
felmasolod a zippet a telefonod belso tarhelyebe,
belepsz a dual rekoverybe, flash data, flash cache, flasch davlik
telepited a zippet es az aroma installeral kivalasztod hogy mi legyen telepitveennyi
-
S3R6PH
tag
válasz
busman #21440 üzenetére
Hat nekem ez az uj Existenz nagyon bejott. Mar ket napja hasznalom es tokeletesen mukodik.
Az aksi fogyasztas minimalis, pedig meg be se uzemeltem a Greenifyt meg a stamina sincs bekapcsolva.
A hatterzaj a zenehalgatasnal teljesen eltunt, mindegy hogy milyen es mennyi programut futtatsz hatterben, nincs zavaras. Meg az a minimalis zavaras is megszunt ami a 4.3 alatt volt. Egy bluetooth Creative Aurvana Gold-ot hasznalok, es ezzel aztan eszreveszem a hang minoseget.
Az aroma installer nagyon tettszik hogy te allitod be hogy mi legyen a telefonban, ja es a default soundot valasztottam igyhat a hang normalis.
Az XPERIA temak vegre rendesen valtoznak, nekem a gyari rom alatt nemvaltozott a menusav meg a tobbi aprosag.A fotok elmennek, vegulis ez nem egy fenykepezogep.
Teljes egeszeben egeszjo kis romot kihoztak abbol a fos gyari rombol. Egyenlore NAON tettszik es ez marad.
Gyors es vegre ugy mukodik ahhogy kell. -
S3R6PH
tag
Jó, de akkor hol találom a MIUI-ban az arcfelismerőt?!?
Vagyis meglett
én hibám! Először azt a sz@r mintát kéri, és csak utánna lehet választani a többi közül.
De egy kérdésem még nyitott maradt, mi a véleményetek a Next Launcher 3D-ről?
Melyik a jobb, a Next vagy az Apex?
A themert már próbáltam de nem tettszett.
-
S3R6PH
tag
A MIUI-ban hol is kell beállítani hogy necsak wifivel hanem 3G-vel is tudjak letölteni?
-
S3R6PH
tag
A legnagyobb bajom az, hogy vettem egy pár témát az XPERIA Z alá, de mióta a KitKat fennvan, hiába választok témát, csak a háttérkép változik, a navigációs sáv meg az állapotsor nem.
Igen a MIUIból nekem tényleg hiányzik a belső menü, megmondjukrá az arcfelismerő képernyőzár, megmég egy pár apróság.
Ami mék nagyon zavar a KitKatban az az, hogy ha elkezdek valami komolyabb változásokat eszközölni, akkor szétesik.
Szószerint kiírja, hogy az XPERIA képernyő működése leállt.
Hát ennyi. Csalódtam a SONY-ban. Lassú szupport, aztán meg egy fél év után amikor a Z1-esre már megjelent a KitKat nagynehezen kiadják Z-re is, DE ugyanazokkal a bugokkal.
Kérem szépen kedves SONY hát mi a F@SZT tettszettek csiálni?!?
Asszem benevezek énis egy új NEXUS 6-ra............... ha megjelenik.
-
S3R6PH
tag
Mindenki szidja az új frissítést, pedig szerintem nagyonjó.
Igaz, mióta másodszor felraktam, azóta jött hejre.Legyalultam 4.2-re, majd Root és az itteni CWM, és úgy tettem fel a Kitkat-ot.
Természetesen felment utánna a Qualcomm-optimized Dalvik & Bionic libraries.
A rendszer nem akad, gördülékeny úgy csúszik mint a vaj!
(Nem kellett a Fejlesztői lehetőségeknél a GPU megjelenést bekapcsolni,mert anélkül is gyors)
És ami a legjobb az üzemidőm jobb mint 4.3-as alatt volt!!!
Mondjon bárki bármit, én megvagyok vele elégedve!
-
S3R6PH
tag
Szoval felraktam ezt es ezutan kikapcsoltam a feljesztesi beallitasoknal a GPU-megjelenitest, Restart, es megy mint az alom.
Kivancsi vagyok, hogy mit dob meg majd a teljesitmenyen.
-
S3R6PH
tag
Ezt lehet hasznalni locked bootloaderon? Mert nekem ugytunik hogy lehet. Javitsatok ki ha tevedek. Ha ez tenyleg mukodik az nagyon kiraly lenne!
-
S3R6PH
tag
Az audiozavaron kivul meg annyi hogy tenyleg nagyon zabalja az akksit, meg idonkent osszeomlik a menu.
Tapasztalt mar valaki hasonlo problemakat???
-
S3R6PH
tag
válasz
aSomaEmber #19882 üzenetére
Szervusz. Hat nekem Poweramp allatt produkalja ugyanezt a hibat Bluetooth fulhalgatoval.
Eddig a kapcsolatra gyanakodtam, de most mar nemtudom hogy mi lehet......... -
S3R6PH
tag
Heloooka mindenkinek,
ugynezki, hogy az Update a Kitkatra megkezdodott......
-
S3R6PH
tag
Arcfelismerő képernyőzárat nemlehetne rávarázsolni a MIUI-ra?
Vagy valami komolyabb képernyőzárat.
-
S3R6PH
tag
-
S3R6PH
tag
válasz
S3R6PH #19465 üzenetére
Szuper ez a MIUI, pláne ha ismerném is rendesen!
Próbálom telepíteni a programjaimat, de valamiér nem hagyja. Aztán nézem a SuperSU ilyen dolgot ír ki nékem.: A SuperSU alkalmazás rendszergazdai jogosultágokat kér, amely alapértelmezetten le van tiltva a biztonság érdekében. Ha engedélyezni szeretné akkor az Engedélyek alkalmazásban teheti meg.
Hol találom ezt az alkalmazást? Mert a Beállítások/Alkalmazások alatt megvan SuperSU bemegyek, engedélyeztem neki mindent, de valami még miníg nemjó. Hogyan lehet ezt a fokozott kontroll kikapcsolni? Komolyan mondom idegesítőbb kezd lenni a telóm mint a Windows 7!
A másik. A sim kártya aktiválása nem sikerült. Megkapom az SMS-t de mit hova? Nemtom hova másoljam.
És hogylehetne a témákat ingyé letölteni? Mert anny van belőle, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, csak ugytűnik hogy nem ingyenes.
-
S3R6PH
tag
Zart BL-ben nemlehet megtaktolni a procit ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest