- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenwalk
senior tag
Valakinek van tapasztalata az ebayes akkukkal?
-
zenwalk
senior tag
válasz
Repsol600 #28829 üzenetére
Hozzá merek, igazából veszteni valóm nincs. 3 éves, jól szolgált
Cserélni még nem szeretném, mert nem igazán tud annyival többet pl a z5, hogy nekem megérje cserélni. Egyébként hangszórót earpiece speaker néven keressek? Ilyen ragasztóra gondoltál?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Sajnos elromlott a telefon hangszórója (a felső). Ki kell hangosítanom ha telefonálok. Lehet valahogy cserélni? -
zenwalk
senior tag
válasz
adamsauvage #26941 üzenetére
Délelőtt raktam fel, én nem vettem észre semmi ilyesmit.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Volt már valakinek olyan gondja, hogy a hátlap elvált és beázott? Garanciában cserélik? -
zenwalk
senior tag
válasz
Police72 #22530 üzenetére
Szia
Velem is ugyan ez történt annyi különbséggel, hogy nálam a csatlakozóknál lévő indikátorok közül egyik se színeződött el. A home gomb nálam sem működött, helyette a hangerő gombot tudtam használni és nekem is egyből újraindult a telefon. A kamerák nekem is teljesen párásak lettek, illetve a képernyő nem működött pár óráig. Én 2 nap után vittem el a T-hez akik felküldték a szervizbe (ez 23-án volt). Remélem nem vonják meg a garit és kapok egy újat mert szegény telefon eléggé ütött- kopott már.
Egyébként te mit beszéltél a sonyval? -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
A garancia arra is szól, ha beázik a telefon? Tegnap tusolás közbenbeázott. A kamera teljesen párás volt, a képernyőt nem reagált semmire. Ma már tudom használni a képernyőt, de most meg a bekapcsoló gomb a rossz. Egyébként a csatlakozóknál lévő indikátor papírok nem színeződtek el.
Egyébként valahol lehet kapni gyári ( sony logos) fóliát a telefonra?
TheProb unatkoztam na... ment a fb
-
zenwalk
senior tag
Hogyan tudom rootolni a 4.3-at? Első hozzászólásban nincs benne, vagy csak én nem találtam?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
teló frissítés közben kifagyott a SOny PC Companion. Sajnos csak a Sony logo jön be, a frissítést nem tudom folytatni még az Update Servic-cel sem. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék életet lehelni a telóba? -
zenwalk
senior tag
Cseréltette már valaki a fóliát a cordonnál?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
4.3-ról, vagy valamilyen frissítésről hír? Mostanában nem nagyon követem a forumot. -
zenwalk
senior tag
Nem nagyon olvasom mostanában a forumot. Valami hír a 4.3-ról?
Illetve egy haveromnak belülről koszos a fényképező lencséje. Kb. hány hét mire rendbe hozzák? -
zenwalk
senior tag
Ma összetörtem a telefonnal egy tányért, utána pedig lezuhant a földre 1,5m-röl. Nem lett semmi baja
Szerk: egy nagyon apró ütődés az oldalán
Kiesett a kezemből -
zenwalk
senior tag
Az állapotsoron egy kis ikon is van, amin jelzi az akku töltöttségi szintjét és van egy %-os számláló is. Az ikont hogyan tudom eltüntetni?
Pepe091 Ez eddig is ilyen volt? Mintha a 4.2 előtt csak a % lett volna kint
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
PCC jelezte a 10.3.1.A.0.244-es frissítést. T-s a telóm -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Ti milyen böngészőt használtok? A Chrome pár napja piszkosul laggol. Néha az egész telefon kifagy 5-10 másodpercre. Már a tököm ki van veleMintha megint a defymet használnám
Jól értem, hogy a 4.3 előtt még kiadott a sony egy frissítést 4.2-re? Egyébként T-re is ki fog jönni? Mintha lett volna már egy olyan frissítés amit a T kihagyott.Blue@X Nekem 3 hónap után kezd kicsi lenni a Z
Zsmester89 kezdtem azt hinni, hogy ez valami urban legend. Majd írd már le a topikba, hogy hány napot volt bent.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok! Vitte már be valaki a cordonhoz foliat csereltetni? Mennyi idő? A 4.3 megjeleneserol van már valami info?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Valaki cseréltette már a fóliát a cordonnál? Tényleg cserélik? Mennyi idő volt? -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Az akku hőmérsékletét hol tudom megnézni? -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Nektek nincs gondotok a wifivel? Nekem valami borzalom:S a routerünk az emeleten van, de a nappalinkba, ami a földszinten, már nem fogja a wifit a teló. Tényleg ilyen gyenge, vagy csak az enyémmel van valami?
Egyébként a laptopok simán fogják, de még a defym is fogta -
zenwalk
senior tag
válasz
miklos0308 #5943 üzenetére
Nekem is ugyan ez volt. Nekem magától kapcsolt be.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Délután felraktam tölteni a telefont, az előbb vettem le a töltőről, de most nem reagál semmire. ha megnyomom a bekapcsoló gombot, kicsit világosabb lesz a kijelző. Ha hosszan nyomom nem történik semmi. Veletek történt már ilyen? Valami ötlet?
szerk.: egyszercsak magától bekapcsolt...
Még 1-2 ilyen és szerintem megválok a telefontól. -
zenwalk
senior tag
-
zenwalk
senior tag
Nem tudom, hogy mi történt ma, de a reggel még 90%os akksi 1 óra netezéssel 70%ot merült
Pedig mostanában semmit sem telepítettem fel.
-
-
zenwalk
senior tag
Azt hol tudom beállítani hogy az új gmail üzeneteket ugyan úgy jelenitse meg a telo mint az smseket?
-
zenwalk
senior tag
válasz
Templomegere #4601 üzenetére
Én is most frissítem a T-s Zmet
-
zenwalk
senior tag
válasz
Roland861010 #4098 üzenetére
Most akkor 2 fólia van a telodon? Vagy a gyarit levetted?
-
zenwalk
senior tag
Vagy hogy ha nem is lenne benne indikátor csak a bicskával felkapart helye. Azt mondanám, hogy nekem ezt így adták
Egyébként ez az indikátor elég lehúzást. Azt megértem, hogy ha azért ment tönkre mert beázik akkor tudják valamivel bizonyítani, de ha semmi baja a telefonnak csak véletlenül egy kósza csepp cseppent oda, akkor is ugyan úgy ugrik a gari...
-
zenwalk
senior tag
Akkor is ugrik a gari ha a telefonnak semmi baja de az indikator papír vizes lett( pl vizes jack dugó miatt)? Egyebkent visszatérve az uzemidore én 2 naponta töltöm pedig elég sokat használom.
-
zenwalk
senior tag
Árajánlat még nincs?
Esetleg ha valakit érdekel, van 4db eladó smarttagem. Nekem nem igazán jöttek be.
(#3988) pepe091
Nem baj, annyira nem sürgős -
-
zenwalk
senior tag
Nincs térerő már dél óta. A telefont is újraindítottam de semmi. Nektek volt már ilyen?
-
zenwalk
senior tag
Hol tudom beállítani, hogy az akku toltottseget %ban írja ki? Sehol se találom. Egyébként a fólia cseréjéről van már valami hír? A t nél tőlem tudták meg hogy van rajta fólia a szegedi sony centerben meg nem cserélik, ők se hallottak ilyenről.
-
zenwalk
senior tag
válasz
pepe091 #3678 üzenetére
A defym másfél év után kezdett veszíteni a vízállóságából, pedig azt nem is naponta töltöttem (mondjuk nem is egy árkategória).
Egyébként az nfc tageket a stamina mod ki/be kapcsolására is be lehet állítani? Sehol sem találom ezt a beállítási lehetőséget a sony saját alkalmazásában
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Vettem sony smarttaget. Ti melyik appot használjátok, ill mi a különbség az NFC Easy Connect és az Xperia SmartTags között? Mind a kettő Sony alkalmazásTalán el kellett volna olvasnom a leírást
Egyébként nekem csak az alsó hangszóró szól. Nem kéne mind a kettőnek szólnia, ha már sztereo?
-
zenwalk
senior tag
Csatlakoztam én is az xperia z tulajokhoz. Biztos örültek nekünk a tmobilnál 10 perccel a zárás előtt
Mintha olvastam volna, hogy érdemes egy rendszer visszaállítást csinálni. Csak simán a beállításokból Gyári adatok visszaállítása? Ez lenne az?Ha lesz frissítés a telefonra, akkor azt majd fel fogja dobni az értesítésekhez?
-
zenwalk
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3635 üzenetére
Ha valaki rendel, szóljon már, mert engem is érdekelne 1, de én nem vagyok jártas ebay rendelésben.
-
-
zenwalk
senior tag
A fehér modellek nem színeződnek el a kosztól, mint régebben a fehér iphone-ok?
-
zenwalk
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #2255 üzenetére
Azt nem mondta, hogy mik ezek a hibák?
-
zenwalk
senior tag
Akik már régebb óta használják a telót: az akksiról mi a véleményetek? A topik elején eléggé le lett húzva, most, hogy már használtátok is változott a vélemény? Mennyit bír általános felhasználás mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest