Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
S3R6PH #26131 üzenetére
Na ez hatalmas nagy butaság volt
Mert ugye mi van akkor ha nem javítják "ismeretlen eredetű folyadék került a készülékházba" szöveggel visszautasítják és még a garanciát is megvonják
Szóval mindenképp kellett volna ide írni a fórumba előtte, mert mondom hogy 72 óra kötelező elállás van, még ha azt mondják hogy nem még akkor is mivel ez írja elő a jogszabály, na most a helyedben ha még nem késő visszamennék a telefonért ahol leadtad és visszakérném, majd egyből mennék csapni az asztalt a T-pontba, ha szerencséd van 99% hogy cserélik vagy visszaadják a pénzt
-
w333
félisten
válasz
S3R6PH #26127 üzenetére
Erről vitatkoztunk pont valamelyik nap ... én mondtam hogy a régi Z jobban bírja a vizet mint az újabb Z2 vagy Z3
Reméljük a legjobbakat, csak aztán nehogy te is úgy járj mint ő Link
Míg nem válnak garanciát a vízállóságra, addig szerintem nem létezik vízálló telefon !
Azt kéne már megoldani hogy dugók helyett az összes csatlakozó vízálló legyen, így ha a telefon beázik nem tudnák majd ráfogni a felhasználóra azt hogy "azért ázott be mert nyitva maradtak az ajtók" szóval ezzel tényleg csak óvatosan
Különben kötelezően 3 nap kötelező elállásod van, még ha azt mondják hogy nem is, menj szépen vissza és csapj az asztalra vagy kérd a felettesét hogy farajon oda, ajánlom hogy egyből valamelyik T-pontba menj, kötelezőek 3 napon belül cserélni !!!
-
-
wody21
tag
válasz
S3R6PH #23450 üzenetére
Nekem is a prerooted került fel végül, meglehetősen "finom darabnak tűnik" (bár én csak koca user vagyok, tulajdonképpen email szinkronizáció, fb üzenet, még egy pár dolog, ami szükséges, semmi különleges cuccot nem használok).
Ha tényleg végleg eltűnne a véletlenszerű hangakadás, zenehallgatás közben, az is nagyon fain lenne!Gyors kérdés: van olyan free launcher, amiben könnyen testre lehet szabni az alsó 3 virtuális gombot? (igazából elég, ha a sorrendet lehet változtatni... Eddig az xml-ben turkálással raktam át a "vissza" gombot a jobboldalra, most lusta lennék megint mindennek utánanézni)
-
jboris
tag
válasz
S3R6PH #22988 üzenetére
Nekem is felment zárt bootloaderel,telepítésnél kiteszi hogy melyik fajtát akarod telepíteni. Amit eddig észre vettem rajta : Jobb wifi kapcsolat , jobb kamera program. Azt is észrevettem , hogy ha feltettem a romot eltünt a recorcery, így én rootot nyomtam megint rá , és a recorvery-t feldobtam , és indításnál nem reseteli magát. Lejátszó programnak ne használd a Poweramp-ot /személyes tapasztalat/,én Jetaudio-t használom,persze teljes programot,video lejátszót:MX player , kép nézegetésre:Quickpic,böngésző: Chrome, mappa böngészése ESfileexpoller, szerintem ezek a legjobbak. A jetaudio észre se veszi a Flac fájlt/ 2764kb/s ,96000Hz ,24 bit, és éppen nincs 2gb a mérete/. Ja és a recorvery-t ne azt tedd fel ami felül az összefoglalónál van,
[Ezt] használd, nekem csak ezzel sikerült, de mikor feltette akkor újra felkell rakni valamiért , de arra még nem jöttem rá. Jó ez a Miui
Sok szerencsét. -
Deck
titán
válasz
S3R6PH #22988 üzenetére
Existenz Ultra! Telepítéskor már annyi mindent belehet állítani, hogy csak na telepítés előtt. Nagyon állat
[ROM][KK][LB,UB][.230] eXistenZ Ultimate | 1.5.5 | Light & Dark | AROMA | OTA | 24/06
Videó a beállítási lehetőségekről, telepítés előtt: [link]
MAIN FEATURES
Based on latest Xperia Z build.
All Applications and nearly all features based on latest Xperia Z2 build.
All Applications available in Light or Dark theming (Main theming).
All Applications FULLY themed, no missing part!
All Framework changing according to Main theming (Dialog Box, Icons, Toggles, Switchs, Backgrounds, ...).
All Widgets changing according to Main theming.
Various Navigation Bar sizes (36DPI & 48DPI).
Various Quick Settings styles (Default KK, Colored KK, JellyBean).
Various Caller picture sizes (Default & Full Screen).
Various Boot Animations.
Various Emojis (Sony, Samsung, Apple).
Various Home Launcher options (4 Dock and App drawer choices).
Various LockScreen styles.
Various Sound Mods.
All Sony's Applications optionables.
All Google's Applications optionables.
Various Keyboards choices.
Various Browsers.
All Social's Applications optionables.
Various eXistenZ Widgets (Weather, Clock, On Off Tools, ...).
Optimized Sony Camera with all Add on optionables.
Various Smalls apps.
eXistenZ Settings (Double Tap to Screen Off, App OPS, ...). -
Dimond G
senior tag
válasz
S3R6PH #22866 üzenetére
Annyi bizonyos, hogy maga a telepítés is kissé eltér a többitől.....
....hűűűűű.....
Magyar.....de a supersu binális/normál mód letöltése sikertelen.....
....a google szolgáltatások 53%........ez igy nem igazán jó.....
...a greenfy már eleve benne van, ami jó.....
...egyelőre ennyi....
Amúgy semmi extra nincs benne....
....az ExistenZ számomra jobbnak tűnik még mindig....
-
wody21
tag
válasz
S3R6PH #22720 üzenetére
Nekem sokkal lassabban üzemel(ne)' a készülék, ha minden programot állandóan kilövök (kilőnék), és a gépnek újra be kell(ene) olvasni a memóriába - mintha ott hagynám az összeset... Ennek a f*s kandroidnak végre (4.x óta) már kábé elviselhető a ramkezelése, multitasking lehetősége. Emiatt nem értem a "futó" (nem fut az) programok kilövésével kapcsolatos állandó parát, 2GB ram esetén is.
-
dSERiES
senior tag
-
Deck
titán
válasz
S3R6PH #22141 üzenetére
A miui zárt bl-en van. Tehát ne hasonlítsuk egy olyan romhoz ami + speciális kernel is.
Használtam régebbi telefonomon cm-et és persze, hogy alázta a gyári rendszert.
Van beépítettje de a kernelnek akkor is támogatnia kell a cpu tuningot. Doomlordnak is van saját kernele.
-
S3R6PH
tag
válasz
S3R6PH #21857 üzenetére
Ez a koszos adb csak akkor indul amikor a CWM-et initom.
Ujrainditottam a Windowst, es nemfutott semmi.
Megneztem a feladatkezelot es nemment az adb.
de mihelynst inditottam a CWM-et a feladat kezeloben egybol ottvolt 2X az a kurvakibaszott adb!!!
Mi a szart csinaljak!
Eddig ez nemvolt! Mert pont MOST!!!
Es hogyan szabaduljak meg tole???
Az msconfigban mit kell kikapcsolni hogy nefusson tobbe az adb?!?
-
kezdő
senior tag
válasz
S3R6PH #21500 üzenetére
Én is így csináltam, hisz a roothoz alapból a 4.2-ből kell kiindulni, mégis nekem is süket volt a teló ahogy már korábban írtam.
Esetleg annyi, hogy én aromaban bepipáltam a hangjavító dolgokat (amit a gyári romban is engedélyezek) lehet az lesz a hiba. (de akkor is minek van benne olyan ami nem lett tesztelve....)
Amúgy jelentem gyári 4.4 most egész elviselhető.
A rootolt verzió fut, de egyelőre semmi olyan app nincs rajta ami igényelné, csak a lelkemnek jó1 nap 23 óra töltés óta, az akksi 28%-on, képernyő idő 1 óra 36 perc, STAMINA aktív, fényerő 50%-on automata módban, 3G folyton aktív, 1 óra 45 perc hívás.
Nem egy világbajnok eredmény, de egyelőre sikerült legyőzni a Google Szolgáltatásokat
-
Deck
titán
válasz
S3R6PH #19467 üzenetére
Biztonság app (asztalon van)- engedèlyek ès engedèlyezd a root jogosultságot. Ha valaminek adsz root jogot akkor jegyezze meg ès többet nem kèri.
Ki kell választani, hogy csak az ingyenes tèmákat mutassa. Tèmák 2. Fül 2. Kategóriák szerinti rendezès is van, boot animáció, tárcsázó, tèma, hang stb attól függ mot akarsz.
-
S3R6PH
tag
válasz
S3R6PH #19465 üzenetére
Szuper ez a MIUI, pláne ha ismerném is rendesen!
Próbálom telepíteni a programjaimat, de valamiér nem hagyja. Aztán nézem a SuperSU ilyen dolgot ír ki nékem.: A SuperSU alkalmazás rendszergazdai jogosultágokat kér, amely alapértelmezetten le van tiltva a biztonság érdekében. Ha engedélyezni szeretné akkor az Engedélyek alkalmazásban teheti meg.
Hol találom ezt az alkalmazást? Mert a Beállítások/Alkalmazások alatt megvan SuperSU bemegyek, engedélyeztem neki mindent, de valami még miníg nemjó. Hogyan lehet ezt a fokozott kontroll kikapcsolni? Komolyan mondom idegesítőbb kezd lenni a telóm mint a Windows 7!
A másik. A sim kártya aktiválása nem sikerült. Megkapom az SMS-t de mit hova? Nemtom hova másoljam.
És hogylehetne a témákat ingyé letölteni? Mert anny van belőle, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, csak ugytűnik hogy nem ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest