Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem dilemmában vagyok hogy s4 vagy s5 legyen az áldozat. Tudom nem itt kellene erről írnom de szerintetek melyiknek jobb a kamerája összességében minőségben? Itt játszik a makró meg minden
-
Byga007
aktív tag
válasz
mgTerminator #39484 üzenetére
a teló pénteken jön azért kérdezem
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok 2 kérdésem lenne. Az első az lenne hogy a s4 együtt működik-e egy sony xb400-as vagysony zx300-as fejhalgatókal? A másik az lenne hogy vettem egy samsung 32 gigás micro SD kártyát és win 7 alatt lehet formázni exfatra. Azt belátja a telefon ?
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy vannak a samsung memória kártyái melyik ami jobb ? 32 gigágsban gondolkozok a class okat tudom de van olyan hogy evo meg pro kártya
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy t-s s4 ből mivel lehetne kigyomlálni a sok plusz programot Füleg a t-s alkalmazásokat de pl olyanokat is hogy google play és root nélkül persze
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok Tudom hogy kötelező lenne visszaolvasni de túl sok a hozzászólás főleg root meh ilyen témában. Engem az érdekelne ha most veszek egy ilyen telefont a t-s mobilszolgáltatónál akkor ami rajta van gyári rom az mennyire gyrs és mennyire merül Rootolni meg romokat cserélgetni nem akarok nem akarok én romot csinálni a telefonból
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest