- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szrobi66
aktív tag
válasz
mSchumi87 #42429 üzenetére
Nem hiszem, hogy az amit rendeltem eredeti, én 3400ért vettem a vateráról, de mintha ráöntötték volna a telóra, nagyon igényes a kinézete. Ha eltörne rendelek újat, mert ennyit ér, mivel egy noname igényesebb alap szilikontok is közel ennyibe kerül. Egyébként ezt az "eredetiséget" hogyan lehet ellenőrizni?
Igaz korábban tanácsolta egy fórumtárs, hogy ne rendeljek microSD-t az ebay-ról, én mégis megtettem, vettem egy samsung evo 32Gb, C10es kártyát. egyenlőre minden ok vele, teleírta teszt gyanánt, a speedtesztek is jó eredményeket hoztak.
Kártyánál egyébként ha számít a garancia, akkor a kingston-t tudom ajánlani! Még pár éve mikor horror áruk volt vettem egy 16Gb-s C10es kingston-t, rá egy évre meghalt, 4napon belül (és ebben benne volt az oda-vissza posta) szó nélkül cserélték, idén márciusban vettem egy usb3-as 16Gb-s pendriveot, kb 2hete meghalt, visszaküldtem postán, egy héten belül kaptam az újat, futár hozta ingyen. Szóval ilyen téren nagyon korrekt a kingston. -
D-Phrag
senior tag
válasz
mSchumi87 #42429 üzenetére
Ez azért lehet szerintem, mert ezek szerint sima alumínium, aminek nem túl jó a szívóssági tulajdonsága. Eredeti árért már lehetett volna egy jobb alu-ötvöztet is, ami nem törik könnyen.. Mondom ez úgy, hogy nem is fogtam ilyet a kezemben. Tényleg bunkóság, bár tegnap néztem és vateran egy srác 1890-ért árulja. Annyit megér viszont még így is, nem?
-
ntomi0730
senior tag
válasz
mSchumi87 #38913 üzenetére
Szia. Ez a Samsung Protectiv Cover tok szerintem az egyik legjobb tok, természetesen ez az Én véleményem, és ráadásul gyári. Ha minden igaz, és jól emlékszem Gizmo94 is megtud erősíteni ebben, mert Ő is ezt használta, ill. használja. A Spigen Neo Hybrid-nél lényegesen kisebb.
-
válasz
mSchumi87 #33372 üzenetére
szia,
amennyiben az alap jó, úgy elég a gyári visszaállítás, ellenkező esetben odin által fel a több állományból álló firmware úgy, hogy a re-partition kipipálva, ettől jobb nincs/nem kell.
Palesz191; amennyiben szoftveres hiba, úgy nem lesz egyszerű adatokat menteni róla, hacsak meg nem gondolja magát egy időre, a gyári visszaállítás/újrahúzás segíthet ugyan, de akkor az adatoknak annyi...
milyen adatokról lenne szó, amiket menteni kellene a telefonról? -
Kapanyél
őstag
-
válasz
mSchumi87 #32273 üzenetére
meg, csak nem feltétlenül arra, amire szeretnéd.
amennyiben például pan vagy tmh kell, akkor a megfelelő szolgáltatós érték felhúzásával arra módusol, attól függetlenül is, hogy előtte milyen volt, de ha például xeh kell, és oxx csc kerül felhúzásra, akkor az swc után az csak root és cscc által állítható be, ellenkező esetben bár fog változni, de az újonnan felhúzott firmware alapértelmezettje lesz, ami sosem a xeh, sajnos...
mennyivel egyszerűbb volt a régebbi telefonokon/firmware verziókon, csak beírta az ember a megfelelő kódot a tárcsázóba, kiválasztotta a megfelelő product code értéket, és a rendszer beállította azt egy teljes nullázás után. nem kellett root, meg külön alkalmazás sem. -
flegga92
senior tag
válasz
mSchumi87 #32198 üzenetére
Nekem fake NeoHibrid van, öcsémnek az eredeti slim armor.
A hamis NeoHibrid a rossz felrakási technikámnak köszönhetően elsőre eltört az usb csatinál, de küldött egy másikat. Ezt már úgy rakom fel, hogy először az alját teszem bele kerettel együtt, majd a tetején belenyomom kicsit erősebben. Kb 50 fel le szerelésen van túl. Levételkor fordított a sorrend.
Pozitívum:
Nekem könnyebben megáll a kezemben, tok nélkül mintha ki akarna csúszni
Jól tapad
Nem vastagítja sokkal a telót, csak szélességre
Strapabíró nem nagyon kímélem, egyszer lelöktem az ágyról, semmi baja nem lett a toknak és telónak sem.
Ha netán elkopik a keret, eltörik stb elég csak azt pótolni, akár eredeti keretet is be lehet szerezni.
Negatívum:
Nem egyszerű fel leszedni kell egy pár alkalom míg rájössz, sokszor együtt jön vele a hátlap
A hangerő gombja máshol van mint a telefonon, felfele nehéz nyomni (valószínűleg az eredetin rendben van)
Szinte csak az eredeti töltővel lehet tölteni, vagy hasonlóan vékony fejűvel. Ugyan ez vonatkozik a jackre is.A Slim Armor egyikünknek sem jött be, nem sokat volt használva.
Nagyon vastag lesz a telefon, ahhoz képest a neve mit hirdet.
A középső fényes rész csúszik, karcolódik.
Nehéz a gombokat nyomni (rosszabb mint a fake Neohibrid)
Talán a töltő/jack lyuka nagyobb, de nem számottevően.
Számomra rossz a fogása.Öcsém tok nélkül használja, neki más nem jött be. Én pedig addig fogom ezt használni, míg nem tudok beszerezni egy "bőr" hátlapot a mint a black editionös.
-
Petyyyyy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest