Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeanvaljean
tag
válasz
mgTerminator #33875 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nem evvel megyek nyugdíjba, de én nem vagyok olyan telefon használó, aki kétévente cseréli a mobilját. A jelenlegit is már három éve használom, azelőtt pedig 4 és 8 (!) évig használtam ugyanazt a telefont. Nyilván a maiak gyorsabban ideje múlttá válnak, de nem vallom azt a tételt, hogy el kell fogadni, hogy kétévente új telefont kell venni. Mert így nem éri meg egy 150-200 ezres telefon két évre... Gondolj bele. Nekem családom, gyerekeim vannak, és még lesznek, így nem fér bele kétévente ennyi kiadás.
-
jeanvaljean
tag
-
jeanvaljean
tag
válasz
nfsu17 #33867 üzenetére
Én sem használnám állandóan, nem vagyok az a fajta. Játszani sem játszom rajta.
Fénykép? Kint is, bent is. Hát úgy nem fontosan, hogy nem kell tökéletes minőségnek lennie. Fényképezőt meg nem akarok mindenhova hurcolni magammal, azért kényelmes a teló, hogy csak előkapom, és hipp-hopp.
Posztoltam itt néhány képet, alul láthatod őket. Ezek a feleségem Lumia 610-esével készültek zárt térben, vaku nélkül, néha buszon, vonaton. Számomra teljesen elfogadható képek egy telefontól. De ha egy kicsit jobbat is lehetne, örülnénk neki.
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_moto_g_nekunk_is_kene/friss.html
-
jeanvaljean
tag
válasz
jeanvaljean #33868 üzenetére
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/37500-apple-iphone-5s-akcios
-
-
jeanvaljean
tag
válasz
MunezXBK #33860 üzenetére
Többen panaszkodtak rá, hogy látszólag indokolatlanul merül, elég drasztikusan, használat mellett is, meg, hogy már nap végét nehezen bírja ki (gondolom nem az új telóról van szó - de nem szeretnék két év múlva ismét újat venni, és folyamatosan töltögeni sem.) Játék kizárva, telefonálás alkalmankéntmobilnet és általában wifi.
Számomra a Moto G ideális, fantasztikus telefon, de az S4-nek szerintem nagyon jó a kamerája.
Mit gondolsz?
-
jeanvaljean
tag
válasz
migabi24 #33852 üzenetére
Köszönöm a választ!
Kipróbáltam a Lumia 1020-ast, de szerintem kicsit túl van misztifikálva. Nem rossz, de lassú a kamera, és a telefon is kissé döcögős. Az S4 zoom meg otromba (nekünk), az LG meg nagyon nagy. De annak is letesztelem a kameráját.
Mondom, nekem az S4 tökéletesen megfelel kamera terén, csak az akku miatt aggódom.
-
jeanvaljean
tag
Sziasztok!
Hosszú idő után vennék telefont, nemrég született kisfiam miatt először számít életemben a kamera is. A sok leíráson túl személyesen is kipróbálgattam, és engem teljesen meggyőzött.
Viszont több panaszt hallok az akksijával kapcsolatban. Rá-, vagy inkább lebeszélnétek erről a készülékről?
(Engem nem érdekel a pislogós lapozás, irányítás, NEM játszik rajta semmit, semmi ilyesmi, csak egy gyors, jó kamerával megáldott, erős akksival fölszerelt telefont keresek.)
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest