- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nbware #32400 üzenetére
nekem bő 2 napot elment, ha nem volt időm sokat nyomkodni, lásd; link, de még így volt benne 4 óra kijelzős használat, folyamatosan 4g/lte hálón lógott a készülék - kivéve telefonálás és sms, mert azok nem mennek az lte hálón, így olyankor h+/h hálóra ugrik -, 1 óra net (wifi és mobilinternet vegyesen), valemnnyi telefonálás, és még nem is merült le teljesen az akkumulátor.
-
válasz
nbware #32394 üzenetére
semennyire sem, telefonálási időben a legjobbak közé tartozik, de ha kijelző nélkül is 20%-ot eszik egy éjszaka, akkor beállítási gondok vannak, vagy nagyon sok szinkronizálás, ébrenlét...stb.
nekem 8 óra alatt 2 - 3% ment csak le, ha nem csesztettem a telefont, bár nem is ment sok szinkronizáció, a felesleges nyomkövetéseket, jelentéseket...stb meg kikapcsoltam.
nézz rá az akkumulátoros statisztikára, nem pörgeti a rendszert (feleslegesen) valamelyik android...stb folyamat?
a felesleges funkciók bekapcsoltságán adj túl - android eszközkezelő, google asszisztens, wifi nyomkövetés...stb, amik folyamatosan szkennelik a készülék helyzetét és állapotát, továbbá jelentik azokat a szerver felé, állandóan ébren tartva és dolgoztatva a rendszert -, és nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest