Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Hihetetlen, de megint rossz a mikrofonja az s4emnek, 3xra van garanciális javításon. Ha javítás után beviszem márkaszervízbe, kicserélik egy újra? Lehet ilyet kérni, vagy pénzt visszakérni, vagy ilyesmi?
-
nbware
senior tag
Márciusban vettem a telefont, most volt 2x garanciális javításon. Már mindent kicseréltek rajta, remélem most már nem lesz több baja, különben kuka lesz...
-
nbware
senior tag
válasz
Don't Panic #34398 üzenetére
ez így ebben a formában nem igaz, mert ott van az s4 zoom, ami kenterbe veri a szaros kis 1020ast is
-
nbware
senior tag
válasz
mgTerminator #34344 üzenetére
tök jó, nekem ilyen nincs
-
nbware
senior tag
tudja az s4 az infrás dolgokat irányítani, értem itt a tvt pl.?
-
nbware
senior tag
válasz
Don't Panic #33160 üzenetére
Jaaa, azt hittem valami speckó program
-
nbware
senior tag
válasz
Don't Panic #33154 üzenetére
mivel fagyasztod? milyen programmal?
-
nbware
senior tag
Hát hihetetlen, de most, hogy letiltottam amik nem kellenek, egyből jól bírja az akksi
Tegnap reggel volt utoljára töltőn és azóta 37%, pedig mobilneten vok és telefonáltam is. -
nbware
senior tag
Koszi a tanacsokat, letoroltem es letiltottam a felesleges programokat. Azota nem merul a telefon. Pkusz kapott egy restartot is. Azota 2 napot ir az akksi es 50%on all.
-
nbware
senior tag
Kikapcsoltam, letiltottam ami nem kell, kiderul majd mi lesz, meddig fogja birni
-
nbware
senior tag
Az mennyire valos, hogy ha csak telefonra hasznalom, tehat semmi mobilnet meg wifi, akkor is max 1 nap?
Ejjel pl meg a kijelzo is ki van kapcsolva es 20%ot megevett az akksibol. Ha ez ennyire gaz, lehet tul adok rajta, igy semmi ertelme a mobilitasnak... -
nbware
senior tag
mivel új tulaj vagyok, tudnátok esetleg írni egy listát, mit érdemes feltenni és miért? gyorsabb, szebb legyen?
-
nbware
senior tag
Ma én is az S4 tulajok közé léptem, eddig tetszik minden, bár nem sokáig bírja az akksija ahogy nézem, kb 1 nap
nektek is csak ennyi, vagy én használom túlságosan?
-
nbware
senior tag
Sziasztok,
S4en torom a fejem es ahogy lattam 2 verzio van belole egy snapdragon 600 egy masik, ami exynos elmeletileg 8 magos, de mindenki mast mond.
Melyiket valasszam szerintetek?
Szeretnem majd kihasznalni minden erejet, jatekokra pl.Koszonom szepen elore is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest