- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem.
Ha belépek valamilyen alkalmazásba (facebook,jófogás) néha átirányít a play áruházba,hogy töltsek le játékot vagy vibert.Mitől lehet?
Másik észtevételem az,hogy ha egy alkalmazás frissül akkor automatikusan visszakerül az alkalmazás a telefon memóriájába az sd kártyáról.Vagy ez természetes?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Hogyan tudom kirakni egy névjegyzéket a kèpernyőre,hogy első érintésre egyből hívja a szemèlyt?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A kezdőképernyőre ki van téve egy pár ikon,google,face,gmail.
Sokszor tapasztaltam ha valamelyiket meg akarom nyitni átirányít a Play áruházba és felajánl egy játékletöltést.
Mi lehet a baj? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Független 9515-re jött egy frissítés.
Frissítem és kész vagy előtte le kell menteni valamit adatvesztés miatt? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Sok netet eszik egy mobilnet gps használatkor? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
PDF formátumot lehet kirakni kezdőképernyőre esetleg mappába? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Rádugom a telefont a laptoppra usb-n keresztül de semmi nem történik csak a telefon jelzi,hogy csatlakoztatva van!
Mi lehet a baj? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani valami szélvédőre rakható tappancsos telefen tartót (tokkal használom a telót)? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A Play áruházból szeretnék letölteni egy fizetős játékot.Lehet olyat választani,hogy a telefonszámlából vonják le.Mennyire megbízható vajon,valaki csinált már ilyet? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!A készülèkem gyári független.Erre vajon lesz majd frissítés?
Ha véletlenül nem fog tetszeni az 5.0 akkor hogyan lehet visszaállítani a régi verzióra vagy várjam meg míg kifejlődik az 5.0? -
Olyasmi
aktív tag
válasz
Szabónagymer #46758 üzenetére
Akkor marad így,amúgy nincs gondom mert a telefon nincs belassulva csak gondoltam rákérdezek.
Köszönöm a kielégítő választ! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazás létezik ami leállítja a futó nem használt alkalmazásokat?Ertem itt ezalatt ha megnyitok egy pár dolgot pl.:email,face,google akkor ugye bár a telefonon lévő középső gomb benyomásával ott tudom leállítani vagy törölni a futó alkalmazásonat,na arra kellene egy prigi ha létezik!
Vagy amúgy nyugodtan futhatnak a dolgok a háttérben? -
Olyasmi
aktív tag
válasz
hagymas7up #46638 üzenetére
Hát elég fura,de én úgy emlékszem,hogy volt...
Létezik hogy egy frissítéssel eltűnt volna a "Nincs" gomb? -
Olyasmi
aktív tag
A verzió:4.4.2-es
Az szeretném,hogy amikor feloldanám akkor ugyebár bejön egy kép jelen esetben de lehet ott jelszó is attól függ,hogy ki hogy állítja be,na most azt a képet szeretném eltüntetni,hogy amikor bármelyik gombot benyomom a feloldáshoz alapból a háttérkép legyen ott! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A kezdőképernyőt higyan lehet kikapacsolni? -
Olyasmi
aktív tag
válasz
gusthy #46111 üzenetére
Majd valamikor ráveszem magam mert inkább elviszik mint hogy a szerviz kijöjjön...
Itt van az egyik kis történetem:
"Sziasztok!
Egy gyors történet a Samsung szervizről! A hangerő gombom egy kicsit benyomódott,igaz a működését nem befolyásolta de valahogy zavart hiába van rajta tok.Felvettem a kapcsolatot a samsuggal,egyeztettünk,hogy mikor jöhet a futár,jött is de a posta vitte el a készülékemet.Kaptam csere telefont is a szervizelés idejére.
Egy pár nap múlva írtam egy levelet nekik,hogy mikor lesz kész kb. mert a postás srác mondta,hogy megesik hogy hetekbe kerül mire visszakerül a teló.Egyből hívtak is,kész van,postázzák.. Délután meg is jött,ingyen kicserélték a gombot,de a garancialevél valahol elmaradt szóval most megint lehet velük levelezgetni hogy hol is merre van!
Örülök hogy ingyen kicserélték legalább!"
Szóval nem sok pozitív dolog szól mellettük!
Köszönöm a segítséget! -
Olyasmi
aktív tag
válasz
Winchester95 #46105 üzenetére
S4 lte 9515
Az is lehet baj hogy soat van töltőn?Van amikir egèsz èjszaka rajta van... -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám,hogy a telefon 90 valahány százaléknál kikapcsol magától,visszakapcsolni nem lehet csak ha az akkut kiveszem és visszarakom!
Mi lehet a probléma? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
A páromnak Samsung Young telefonja van,de csak a telefon memóriájába telepít mindent,nem tudom,hogy hol lehet beállítani az sd kártyára mentést,de még az alkalmazáskezelőben sem tudom áthelyezni a kártyára! Samsung GT-S6310N a típus! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors történet a Samsung szervizről! A hangerő gombom egy kicsit benyomódott,igaz a működését nem befolyásolta de valahogy zavart hiába van rajta tok.Felvettem a kapcsolatot a samsuggal,egyeztettünk,hogy mikor jöhet a futár,jött is de a posta vitte el a készülékemet.Kaptam csere telefont is a szervizelés idejére.
Egy pár nap múlva írtam egy levelet nekik,hogy mikor lesz kész kb. mert a postás srác mondta,hogy megesik hogy hetekbe kerül mire visszakerül a teló.Egyből hívtak is,kész van,postázzák.. Délután meg is jött,ingyen kicserélték a gombot,de a garancialevél valahol elmaradt szóval most megint lehet velük levelezgetni hogy hol is merre van!
Örülök hogy ingyen kicserélték legalább! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Használok 2 gmail címet,mind 2 fióknál úgy van beállítva,hogy az "E-mail szinkronizálás" ki van pipálva de az ütemezés kézire van a roaming esetén pedig szintén kézire van állítva!
De sokszor jelzi az emailokat pedig nem szinkronizálom.
Mi lehet a baj? -
Olyasmi
aktív tag
válasz
PowerBuldog #43513 üzenetére
Én függetlenbe vettem Value de sima hátlappal kaptam!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Jött valami frissítés az S4-emre.
Tud valaki valamit róla,gondolom nem fog behülyülni?! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet eltávolítani a Samsung KNOX-ot az értesítési sáv felett? -
Olyasmi
aktív tag
válasz
Austin F. #41557 üzenetére
Hali!
Nekem az S9515 is csinált ilyet kb. egy hónapja,akksit kivettem majd vissza és helyreállt,de valamelyik nap is csinált ilyet na most vagy az autós 1000ft.-os töltő csinált valamit vagy belefújtam a töltőrészébe és a por kijött belőle vagy levettem az akkut...szóval valamelyik használt neki. -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A Play Áruházban lehet biztonságosan vásárolni? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Ráraktam a telfonra Xvid avi és MKV fájlt de azt írja ki hogy nem támogatott audiokodek.Mi lehet a gond,vagy használjak másik lejátszót? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! A napokban én is S4 (i9515) tulaj lettem!
Van egy céges email címem ami át van irányítva egy gmail címre,szóval 2 gmail fut a telón,de sajnos a céges emailon keresztül valahogy beállítottam a naptár szinkronizálást is és hát a cégnél rengeteg napi megbeszélés van,ezt szeretném törölni,hogy a céges emialt ne szinkronizálja a naptárba.Hol tudom kikapcsolni?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! S4 típusból hány fajta létezik,mindegyik LTE képes?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
sultansmith #37914 üzenetére
Ok!Danke!
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
sultansmith #37912 üzenetére
Értem.És új S4-est honnan érdemes rendelni?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
sultansmith #37907 üzenetére
Elvileg a mobilosoknál van hozzá kis szerkezet ami körbevágja mert ugye micro sim kell bele.
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! S4-es telefon vásárlása előtt vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy hol lehet megbízható új telefont venni,és a sim kártyát ki vágja bele faxául?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest