- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok azt hol tudom bealitani hogy mutassa hívás utan hogy menyi percet beszeltem? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok megjott OTA-n a loli frissités, hogy tegyem fel hogy jo legyen? Letoltom telepitsem es aztan factory reset? Vagy elotte is csinaljak egy factory resetet? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Ha feltenném a angol lolit akkor ugyan ugy megmaradnak majd a OTA frissitések?
-
mSchumi87
senior tag
Megkapja valaha az s4 9505 a lolit?
mert már miota igérik es még mindig semmi, csak egy leak.
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok van itt valakinek tapasztalata a PanzerGlass-al vagy hasonlo uveggel a telora? Jobban megéri mint a folia vagy csak reklám fogás ez is? Es ha pl ossze torid azt hogy lehet leszedni utána? KOszi
-
mSchumi87
senior tag
Neo Hybrid tényleg torik, nekem is volt de soha tobbet anyi pénzert, es soha de soha nem eset le a telefon, es akkor is el tort a keret az USB-nel, es nem en miattam, soha nem szedtem le hogy amiat lett volna, csak akkor amikor láttam hogy eltort, en annyi pénzt ujra biztos nem adnák ilyen tokert hiába szép meg minden. Jelenleg samsung protective cover + van es sokkal jobb szerintem a fogása is mint egy Neo Hybridnek.
-
mSchumi87
senior tag
Nem cserére gondoltam hanem uj vásarlására, az lenne a cél hogy nelegyen nagyob ennél de még is azert jobb legyen mint ez valami extrával mint pl a por es vízaloság de ezek szerint akkor nem éri meg váltani, majd talán s6 mini ha lesz
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok szerintetek megéri lecserélni az S4-et valami más Samsungra? Mondjuk Galaxy S5 mini-re vagy esetleg Alpha-ra? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
-
mSchumi87
senior tag
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok valakinek esetleg volt már vagy van Samsung Protectiv Cover tok? Menyire jo, sokkal nagyob lesz tole a telefon?, milyen a fogása ezek erdekelnének. Jelenleg Spigen Neo Hybrid van, de ugye eltort az USB-nel a keret így kezd használhatatlan lenni ezert cserelnék de soha tobbet Spigen. Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok milyen micro sd kartyát ajánlanátok a Samsungtol? Gondolok itt arra hogy SDHC legyen vagy SDXC vagy SDHC UHS-I?
Másik kérdésem az lenne hogy lehetséges e CSC-t változtatni root es knox ugrás nelkul?
Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Koszi akkor hagyok neki békát
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok olyan kerdésem lenne hogy, a Black Edition ROM-ját ugyan ugy fel lehet flashelni Odinnal Knox ugrás nelkul mint a gyári ROM-ot? Ugyan olyan CSC ROM-rol lenne szo
-
mSchumi87
senior tag
A záro képernyon nektek se frissul az ora csak fel oldás után? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
válasz
::Trunks:: #33976 üzenetére
Innen már lehet rendelni:
-
mSchumi87
senior tag
Ilyet még ugye nem lehet kapni? Mar mint hátlapot
-
mSchumi87
senior tag
Meglehet az valahogy oldani hogy a kikapcsolás menube ne azt írja nekem hogy: GEAR kikapcsolása? Volt már factory reset de nem segitet rajta, nem nagy hiba mert minden mukodik csak idegesito
-
mSchumi87
senior tag
Hello kali,
szeretnék tanácsot kérni toled hogyan lehet a legjobban ujrahuzni a telot, elég egy factory reset? vagy van ennel jobb megoldás is. Root nincsKoszi
-
mSchumi87
senior tag
SD kartya nelkul eddig megszunt a lagolás meg a sok probléma, mi lehet a gond? rossz az SD kartyám? vagy formátoljam ujra valahogy?
Kingston 32GB Class 10 a kártya
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok mi lehet a teloval hogy folyamatosan szaggat, nem reagál, befagy stb. Eredeti minden rajta, sose volt root, factory resetet is probaltam már vagy 10-szer az se segitet, hogyan tudnám még resetelni vagy mit tegyek vele? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok menyi ido alat toltodik fel nektek 100%, mert nekem valahogy nagyon gyorsnak tunik
-
mSchumi87
senior tag
Igen Igen arra voltam kivancsi hogy nektek ott van e a GEAR szo
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok nektek is ezt írja kikapcsolásnal? Persze magyarul:
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok frissités utan 4.4.2-re miert irja azt hogy GEAR kikapcsollása? Miert nem sima kikapcsolást ír
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok használ itt valaki SPIGEN Neo Hybrid Case vagy SPIGEN Slim Armor Case tokot? Ha igen milyenekt a tapasztalatok? Melyik a jobb? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok hogyan tudnám kideriteni hogy a CSC-m az single vagy multi?
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok tudnátok segiteni?
A jelenlegi SWC - Country: Switzerland (Swisscom) CSC-t szeretném lecserélni DBT- Country: Germany CSC-re.
Lehetséges ezt gari veszték nelkul? Jelenleg a 4.2.2 android van a telon. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest