Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
tecsa74 #54220 üzenetére
LTE engedélyezve van? Akkor dobálja el a hálót, amikor átvált róla. Xda-n is volt téma. Az a megoldás, hogy csak gsm/hsdpa módban használod. Vártam, hogy a lollipop megoldja, de nem lett jobb. ( Nekem a tasker pittyen, ha elmegy a térerő, lte módot engedve utazás közben 6x-10x dobta el a hálózatot 1-2 percekre, lte-t tiltva, ugyanazon az úton haladva nincsen gond.)
Persze volt kártyacsere, de semmit sem oldott meg. Aztán szépen lassan kiderült, hogy általános a probléma, csak a legtöbb embernek nem tűnik fel. Összes s4-et használó kollégám telefonja produkálja.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
hitchins #54211 üzenetére
Májusban lesz 2 éves. Ez most benne a 3. kijelző. Az első érintkezési hibás volt, időnként becsíkozódott.
Egyébként igen, a vékony kerettel együtt cserélik, ami nálam igen előnyös, mert 3 helyen is le volt pattanva az ezüst festék (nem, nem vertem oda sehova, magától kopott le).
A prémium szerviz bejelentés után 4-5 nappal, előre egyeztetett időpontban jön.
-
Gergőkee
aktív tag
Xrvman, fPApi, számotokra is válasz:
Használsz pl olyan alkalmazást, amelynek szüksége van notification accessre? (Tasker és más profilkezelők, led kezelő programok stb.)
Ha használnál, lenne problémád, mert ezen a téren van egy ordas nagy bug az S4-re kiadott lollipopban, ami miatt számomra megbízhatatlan az egész...
-
Gergőkee
aktív tag
Éjszaka majdnem falhoz csaptam ezt a vackot.
Este lemerült, és visszakapcsolás után elfelejtettem újra notification accesst adni a Taskernek (a korábban említett glanceviewmk bug), így nem tudta átállítani az esti profilt.
Persze, hogy éjszaka jött levél és minden egyéb, 3x is felébresztett a csipogás....
-
Gergőkee
aktív tag
Problémám van az új xeh lollival. Újraindítás után elfelejti az értesítéshozzáférési engedélyeket, és így nem megy többek között a tasker, lightflow és semmi más, aminek kell az engedély...
Xda-n is téma, de csak rootos megoldás van rá.
Nektek esetleg valami ötlet?
(Egyébként a glanceviewmk okozza, ezt kell kiirtani)
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
csabai022 #36307 üzenetére
Itt az én környezetemben meg nem ez az átlag. Senkinek sincs tokban, sőt, fóliát sem használnak a kollégák. Autót sem csomagolunk
tothl: használati tárgy, hagy kopjon. Nekem most volt itt a helyszíni javítós ember. Hátlapot cserélt (le volt esve a samu felirat összes betűje), keretet cserélt (a bekapcsoló gomb nyomáspontja rossz volt), kijelzőt cserélt (néha csíkozódott a kép vagy eltűnt a fele - igazából csak ezért hívtam volna), illetve akkut is cserélt (rossz széria volt).
Gyakorlatilag az alaplap és az antenna maradt a régi...
Szumma-szummárum: ha ok nélkül megkopik, akkor hívom őket újból.
-
Gergőkee
aktív tag
Most írta valaki az s5 témában, hogy nem kérhető hozzá helyszíni javítás, csak futár (a vízállóság miatt).
Vicces...
Lassan tényleg elolvad az az árdifferencia, amit reálisan nézve megéri rádobni egy s4/s5 cserére...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
vallot #34897 üzenetére
Igen, egy-két hete írtam én is, más is csatlakozott, hogy a hiba nála is fennáll.
Nem kártyahiba, én annak cseréjével kezdtem.SW bug, ki kell kapcsolni az lte hálózatot (csak gsm vagy wcdma), és a probléma megoldódik. Más opció jelenleg nincs.
(LTE-re átállás során csesződik el valami, utána kis idővel romlik el...)Szerk. Factory resettel se próbálkozz, az sem segít...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Valken #33613 üzenetére
Két napig egy új, szintén telenoros simmel ment a teló. Ugyanúgy véletlenszerű időközönként elmegy a térerő és a net. (Közben mutatja a h betűt, és pálcika is van bőven). Sajnos repülő mód nem segít*, csak a reboot. Xda-n is van róla szó, egyértelműen 4.4 hibának mondják, és nekem is azóta jött elő.
* be sem megy repülő módba, ilyen állapotában befagy a gomb.
Akinek van még ilyen hibája: fogjunk össze, és kérjünk megoldást a szerviztől. Nekem nem elfogadható, hogy észre sem veszem, miközben elérhetetlen vagyok, és a fontos üzenetek sem jönnek meg...
-
Gergőkee
aktív tag
Két nagy problémám van a hivatalos xeh kitkattel.
1. Gyengébb a jel. Ahol a 4.3 még vígan mutatott 1-2 pálcát, ott a 4.4 eldobja a hálót. (A taskerben be van állítva, hogy jelezzen, ha nincs háló). Adott pontokon (Népstadion, M0 bizonyos szakasza) minden nap tapasztalom a jelenséget...
2. (Ez a bosszantóbb): kétnaponta egyszer csak elérhetetlenné válik a telefon. Se net, se hívás. Pedig a készülék full térerőt mutat. Újraindítás megoldja. Olyankor szoktam kiszúrni, amikor netre csatlakoznék (böngésző, g+ kliens stb.) Igazából a net hiánya a biztos, az elérhetetlenséget egyszer tapasztaltam, egy ilyen megbolondulás utáni restartkor kaptam 2 sms-t, hogy hívtak az "elérhetetlenség" alatt.
Kérdés: ti tapasztaltatok ezek közül bármit is?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
papa237 #30476 üzenetére
Kereslet/kínálat. A gyártó maximum az új készülék árát határozhatja meg, a többiről a piac dönt. A piac szerint most ennyi a három modell közti különbség. Ez van... Egyébként az 55 vs 79 az több mint 40% differencia. Valós használati értéket tekintve tán még ennyi sem lenne indokolt.
-
Gergőkee
aktív tag
Kali, én egyszerre általában egy dolgot csinálok a telefonnal. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy hirtelen meg kell néznem egy másik programban valamit, és az eredeti megy a háttérbe. De így két alkalmazással az S2 is elbírt. Szóval kérdem én: milyen való életbeli pluszt nyújt?
-
Gergőkee
aktív tag
Én S2-ről váltottam, de ahhoz képest sem nyújt túl sok pluszt. Értem ezalatt, hogy az s2-n futtatott programok itt is normálisan futnak, de már régen sem volt gond ezekkel... Reménykedtem az S4 vásárlásakor, hogy legalább mikrolag nem lesz már, de ez sem jött be... Ráadásul anyaghasználatban visszalépés. Szóval jó lesz ez S2 plusnak is
(Na jó, nem, mert külsőleg sokat változott, S2 nem volt még péklapát.)
Hogy mire használom? 87 program van rajta jelenleg a gyáriakon felül. Elsősorban kommunikációra, távelérésre, multimédiára. Játékra szinte soha.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
mgTerminator #29307 üzenetére
Nemrég esett le az utolsó betűm a hátlapról. Ezzel vezetek a cégnél. 4 S4 van nálunk, ebből 2-nél 2 betű hiányzik, 1-nél 1, és 1 hibátlan van még. Mondjuk nekem még tetszik is a csillogó vackok nélkül. Először még akartam is cseréltetni, ha jön a szervizes, de jó ez így.
-
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Gizmo94 #25781 üzenetére
Én sem vitatkozni járok ide, csak bökte a szememet, hogy miközben nem a fórumra illő jelzőkkel minősítesz másokat, addig pont te beszéled a zöldségeket...
Igen egyszerű a helyzet, mert egy a jogszabályok által pontosan definiált történést vázoltál.
"A kötelező csere azonban csak a hibás teljesítés esetére (azaz ha a termék rendeltetésszerű használat mellett meghibásodott valamilyen például gyártási hiba folytán) és kizárólag az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkre vonatkozik (így például ha egy ruházati terméket viszünk vissza a vásárlást követő három munkanapon belül azzal, hogy a termék hibás, akkor sem kérhetjük a termék cseréjét, ha az a javításhoz képest aránytalan többletköltséggel jár a forgalmazó számára). Nem szabad tehát figyelmen kívül hagyni, hogy a termék forgalmazója nem köteles a terméket kicserélni, illetve a vételárát visszaadni, ha az hibátlan. Ennek vonatkozásában a joggyakorlat teljesen egyértelmű és konzekvens."
forrás: http://www.fome.hu/alapveto_vasarlashoz/Én egy üzlet vezetőjeként speciel visszaadnám a pénzt, ha valaki normális hangnemben kérne meg erre. Ha elkezdene hepciáskodni, panaszkönyvezni, akkor meg nem és pont. Karácsony környékén sok bolt még rá is nyomtatja a blokkra, hogy hibátlan termék esetén a cserére nincs lehetőség. Más kérdés, hogy ezzel esetlegesen vásárlót veszíthetnek, mégis bevállalják.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Gizmo94 #25777 üzenetére
Ettől függetlenül te beszélsz botorságokat. Megtehetik, hogy visszaadják a pénzt, de még a cserét sem kell biztosítaniuk. Persze az elégedett ügyfél sokszor fontosabb, mint a pár ezer forintos árbevétel. Sokszor meg nem. És akkor aztán hisztizhetsz, ahogy csak akarsz, a törvény ebben az esetben nem melletted áll.
Természetesen más a helyzet, ha távollévők között jött létre a szerződés (webshop), vagy a termék meghibásodott (72 órás csere).
-
Gergőkee
aktív tag
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
FrankMonzano #22865 üzenetére
Én már azt érném meg, hogy egyszer végre ne akadozzon a híváslista a görgetéskor... Reméltem, hogy 4.3-mal smooth lesz, de semmi változás.
-
Gergőkee
aktív tag
Eddig be tudtam állítani a kontaktok esetében, hogy az illető mely telefonszáma legyen az alapértelmezett. Most 4.3 esetében nem találok ilyen lehetőséget, így a swypeolással (de szép szó) történő hívás nem működik jól, sokszor nem a "használt" telefonszámot kezdi tárcsázni.
Én nézek el valamit, vagy tényleg nem lehet beállítani az alapértelmezett telefonszámokat?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
migabi24 #10773 üzenetére
Nem nagyon fog tudni. A One jobb telefon. (S4 tulaj vagyok.)
Ha meghibásodás van, na, akkor előjön az S4 előnye a maga prémium garanciájával, egyébként másban lepipálja. Persze ha valakinek must have az sd kártya, akkor nincs miről beszélni.
De például nekem nagyon hiányzik a One tűző napon való fényereje. Az S4 képernyője gyakorlatilag alig látszik.
-
Gergőkee
aktív tag
Nem apró, de itt a leginkább aktuális. Van egy eladó Spigen SGP Neo Hybrid tokom. Garantáltan eredeti, dobozban, sorszámmal (eredetiség ellenőrizhető vele). Silver. 7k, Budapesten elviszem bárhova, postával nem vacakolnék (max, ha nincs bp-i jelentkező.) Érd. privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest