Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apooca #47130 üzenetére
Jaja, picit le van maradva a voda a másik két szolgáltatóhoz képest, de szeretem a vodát, pedig 12 évig telekomos voltam, vagy t-mobile, vagy mi a neve, évente más
Nagyon jó a vodába ha redes vagy, kb 10 sec alatt beszélhetsz ügyintézővel, a másik cégnél volt 1 órát vártam mire beszéltem valakivel...na de ez egy másik téma!
-
kisGuriga
újonc
válasz
Apooca #43533 üzenetére
Használt mobilosnál vettem, úgyhogy az esély meg van rá, de akkor viszont nagyon jól sikerült klón
Antutut lefuttattam rajta, aszerint hardveresen rendbe van a telefon. Nem hiszem, hogy klón lenne. Semmi más fennakadást nem észleltem rajta.
És mielőtt félre értenétek, nem azt mondom, hogy gagyi képet csinál, sőt. Csak az S3-al összehasonlítva gyengébb.Rakok egy képet, amit ezzel csináltam. Szerintem nem olyan rossz ez. (meg kellett vágnom, az eredeti méret 4128x3096)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest