Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka #57908 üzenetére
#57908 - erre valaki valamit? (factory reset, clear data/cache, sd format mind megvolt már és még csinálja)
-
migabi24
nagyúr
válasz
mézespálinka #54938 üzenetére
Igényelj házhozjövős szervízt, bárhova kimennek, a telekomnál elhajtanak szerintem
-
migabi24
nagyúr
válasz
mézespálinka #54934 üzenetére
Ha nem esett akkor a szervízzel futnék egy kört, mert a ragasztás is szokott ilyet csinálni
-
zzola
titán
válasz
mézespálinka #54934 üzenetére
Szerintem be van repedve belülről a kijelző...
-
upbuvar
tag
válasz
mézespálinka #39022 üzenetére
-
Weeman1
veterán
válasz
mézespálinka #39011 üzenetére
Igen foglalkoznak vele,de még nincs megoldás.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
mézespálinka #39009 üzenetére
Nincs.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mézespálinka #30032 üzenetére
Hiába próbálod, ennek így kellene látnia, külön tárként, vagy sehogy. Ahogy Csabám is írta, valamint te is, kábel, vagy telefonhiba. Utóbbit nem gondolnám. Esetleg pendrive nem ntfs? Mert akkor lehetnek gondok exfat körül.. Ha a pendrive fat, akkor szvsz kábelbaj lesz.
-
csabám
addikt
válasz
mézespálinka #30026 üzenetére
Lehet, hogy rosszul mondtam az elérhetőségét, de ha a gyári fájlkezelőben nézed, akkor a belső sd tartalom alsó részében van...
Mostanában nem is használtam, szóval lehet, hogy nem pontosan írtam le. Délután ha még aktuális lesz, akkor visszajelzek -
csabám
addikt
válasz
mézespálinka #30023 üzenetére
Nekem valami noname van, az is tökéletes hozzá! Igazából annyi a lényeg, hogy jó legyen a kábel, felesleges drágát venni.
A tartalmát pedig az USBstorage mappán belül éred majd el csatlakoztatás után. -
válasz
mézespálinka #27328 üzenetére
link - xxubmf4
-
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka #27309 üzenetére
Azt hiszem nem úszom meg a flashelést.
4.2 volt rajta, ami még nem knox-os. T-mobilos. Tudna valaki linkelni ilyet, amit aztán odin-al fel tudok rakni?
Köszi!Szerk: Köszi, már szedem is.
-
zseko
veterán
válasz
mézespálinka #22239 üzenetére
Nekem sincs rootolva és egyelőre semmi hátrányát nem érzem. Van pár dolog amihez hiányzik/hiányzott, mint pl. a sok (samsung) bloatware, de ezek jó részre letiltható anélkül is, a kamera hang, de az lenémítva nincs, a telepített programok kimásolása egyszerűen, de ez is megoldható mással. A 'programállások' vagy mik, játék állások, program beállítások, na ezek nem. De ahogy olvastam, visszaállítani sem megy mindig. És gyakorlatilag hiába volt másik telefonon root, sose csináltam... Ami hiányzik: root alatt ki lehetett kapcsolgatni a sok feleslegesen elinduló alkalmazást, ki lehetett lőni az autorun indulását.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Én ugyan nem frissítettem semmire, Torrente777 XXUBMF8 romján vagyok. Nem is frissítek semmit, amíg nem tisztázódik ez a Knox szutykolás. Ez a rom nekem tökéletes, dizájnos, kiváló akksiidő, smooth futás, kevés ramfogyasztás. Hova kapkodnék, meg minek? Jó nekem így ez a Knox free telefon..
-
Maxentius
addikt
válasz
mézespálinka #22244 üzenetére
Itt próbálják épp meglesni a 0x0 és 0x1 pit-fájlok közti különbséget.
-
ferrari1
őstag
válasz
mézespálinka #22244 üzenetére
Bevallom, én nem követem mert nem érdekel. Régebben szétmókoltam az összes telefonom de akkor, amikor naponta 3* laktam be újra a romcserélgetés miatt, akkor besokalltam. Kb fél éve mindkét telefonomon gyári rendszeren élek és azt az időt másra fordítom. Ráadásul örülök a hibamentes rendszernek.
-
ferrari1
őstag
válasz
Nekem régebben valaki azt mondta más, sokkal fontosabb dologgal kapcsolatban az életben:
"Válassz kettőt! De csak kettőt!"
Ez most is igaz : Root. Garancia. 4.3.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
Én root nélkül élek és boldog vagyok.
-
borsodika
őstag
válasz
Inkább várj és örülj a knoxmentességnek
.
-
válasz
mézespálinka #22232 üzenetére
van, de írtam, hogy jelenleg mi az ára.
Szovie; a product code recovery módban látható, illetve megfelelő feltételek mellett a kies is kiírja, és egy olyan kód, ami három betűből áll.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mézespálinka #22229 üzenetére
Nem zárt a bootlodered és ott vigyorog rajta a custom rom, vagy a root nyoma, Jelen állapotban éppen nincs garid.
De amint futtatsz egy TA-t, máris lesz.. Amíg nem raksz fel újabb romot, addig marad számodra is a nyitott rendszer előnye, garival, mézes kaláccsal, finom, meleg kakaóval, vagy ízlés szerint.
Van módszer rá, egy fos vírusos kínai patch formájában, hogy 4.3-nál roottal se ugorjon a knox. De sokat ügeskedni nem tudsz, mert pl. régebbi verzió visszavarázslásának a kísérletekor már ugrik, és ha ugrott, jelenleg arra nincs módszer, hogy nullázni lehessen.
lukoz: 4.3-nál ott kell lenni a knox-nak. Nyomj egy data/factory resetet, amint kali írta. Meg fog jelenni a Knox flag..
-
válasz
mézespálinka #22229 üzenetére
ez még a régi felület, viszont módosított a rendszer, most éld ki magad, mert a 4.3 alatt az ilyesmi nagyobb eséllyel lesz problémás...
lukoz; azt a felületet látod download módban, amit mézespálinka is írt?
nyomtál gyári beállítások visszaállítását a 4.3 felhúzását követően? -
csabám
addikt
válasz
mézespálinka #22210 üzenetére
Folyamatban van
mycso logoutos cikke folyamatosan frissül, de még nem a végleges változat, így nem is került még bele az összefoglalóba. -
válasz
mézespálinka #14565 üzenetére
akkor pláne...
supertrezi; bármilyen feloldás is van beállítva, előbb azt kell nyitni, hogy az üzenet olvasható legyen.
-
válasz
mézespálinka #14563 üzenetére
akkor ott valami szoftveres probléma van, esetlegesen teljes nulláz lesz a vége, mert 30 másodperc akkor is rengeteg, ha nagyon sok kép van adott mappában.
birkocs; szia, csak óvatosan az ilyesmivel, az alapelvek szerint nem megengedett a marketing, az ilyen jellegű felhívás...stb; link
-
Bossi
őstag
válasz
mézespálinka #14555 üzenetére
Szia,
nekem T-s rommal volt a galériában akadás, lassúság rátettem egy gyári romot azóta jó.
-
zx6r
aktív tag
válasz
mézespálinka #14281 üzenetére
Szia.root kell hozzá(1 hsz-ben le van írva pofon egyszerű)azután pedig a market-ból letöltöd a samsung multi window manager progit,és onnantól bármit be tudsz tenni osztott képernyőre
-
csabám
addikt
válasz
mézespálinka #14281 üzenetére
XDA-n van erre valami módosítás, hogy bármit be lehessen rakni
-
cotag
senior tag
válasz
mézespálinka #14277 üzenetére
Bővíthető! A sáv alján a szerkesztés opció.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka #14257 üzenetére
megoldás: ne legyen powersaving üzemmódban
Azt szeretném kérdezni, hogy az a feature, mikor két ablakban futnak az alkalmazások egyszerre, nem szerkeszthető? Tehát csak azok közül az alkalmazások közül tudok választani, ami az oldalsó sávban megjelenik. Ez a sáv nem bővíthető?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
mézespálinka #14207 üzenetére
(Vegyel iphonet)
-
gainwardgs
veterán
válasz
mézespálinka #14124 üzenetére
Igazából szerintem optimalizálás kérdése.
Ezek a gammák mind akadásmentesen futottak az s3-on.
Én arra jutottam h vlszleg a felbontás itt a gond (azért az 1280-al jobban megbirkozik a gpu s3 esetén) itt ugye meg fullhd.
nem azt mondom h élvezhetetlen csak megröccen 1-1 pillanatra.
Bízok a későbbi romokban meg az optimalizálásban.
De nem csak erre való a teló -
gainwardgs
veterán
válasz
mézespálinka #14104 üzenetére
Real racing 3 istunt2 szerintem van még 1 pár
-
oceanrush
senior tag
válasz
mézespálinka #14104 üzenetére
Nincs.
-
motown5l
senior tag
válasz
mézespálinka #14096 üzenetére
ep most vasaroltam egy PolyCarbonate tokot.csutortokon erkezik meg amerikabol)))..Kivancsi vagyok ra hogy milyen lesz (2500 ft atszamitva))
-
Gizmo94
veterán
válasz
mézespálinka #13853 üzenetére
Van, igen, szó nélkül cserélik.
Nem égnek be egyébként hamar, csak ha állandóan full fényerőn nyomatod,lehetőleg ki sem kapcsolva a kijelzőt. És a kék-fehér háttérre érvényes, de abban a formában, hogy ha direkt be akarod égetni, be tudod, de normál használat mellett sosem fog.
-
lajki7
senior tag
válasz
mézespálinka #13789 üzenetére
Remelem az eletben nem vagy ennyire dontes keptelen:/ mert akkor az baj ha igen
ez nem egy ingatlan ami tobb misi hanem egy egyszeru foss telefon "targy"
nah mind1.
-
migabi24
nagyúr
válasz
mézespálinka #13800 üzenetére
Azért nem ennyire fényes a helyzet, nekem a legfrissebb szoftverrel is lilásodott, és akadozott, ja és én normálisan frissítettem
-
válasz
Nem áll fent gyári rommal. Ne vacillálj tovább. HTC One-om volt,arra esküdtem,nekem nem kell S4 ezután. Aztán mégis hozzám került egy S4 és rögtön beleszerettem. Szóval nem kérdés melyik a jobb!!!
-
zseko
veterán
válasz
Nálam 1-2 programban néha olyannak tűnik hogy a fehér elmosódás kis szinten még megmaradt, de hangsúlyozom, úgy tűnik, tehát lehet a szemem csal meg mert még látni akarom
, ám minden tapasztalt hiba megszűnt, csak helyeselni tudom a vásárlását
Mondjuk én Nova Launcher Prime-ot használok és minden animáció kikapcsolva mert ilyen bizbazokra nincs szükségem
, de most gondolkodom az ssLauncher megvásárlásán, nagyon egyedi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Főzött rommal is minden ok, én meg csak kizárólagosan azt használok. Torrente777 romja és a Bobcat rom is fullos.
-
válasz
nem, de én csak hivatalos gyártói firmware tekintetében nyilatkozom, mivel azt használok.
-
tothl
addikt
válasz
A lilás mosódás nem lett teljesen javítva, de atomul együtt lehet élni vele, ha nem ezt bogarászod nem is fogod látni, cserébe lemásznak a színek a kijelzőről...
-
válasz
szia,
a pattogást én az első firmware verziók alatt sem tapasztaltam, a lilásodás és a röcögés pedig sorra eltűnt az újabb firmware verziók alatt.
tothl; a menüt írta, ott meg nem látsz az újbb firmware verziók alatt lilásodást.
az első fiirmware verziók alatt ott is nagyon látványos volt, de már xxubmf8 alatt sincs. -
válasz
mézespálinka #13671 üzenetére
én inkább a kifejezetten sötét környezetben láttam érvényesülni a one kameráját, a szürkület annak is határeset.
csak hozzávetőleges viszonyítási alapnak, és próbáld majd ki úgy is, hogy a kép alatt leskálázod a one által írt 3mp méretre a képet, hogy azonos legyen a s4 és a one esetén; link
a zöld részt a kurzorral mozgatva, a képek minden részletét összehasonlíthatod! -
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka #13661 üzenetére
Akkor még egy utolsó kérdés (na jó, lehet, hogy nem az utolsó bocsi
). Ugye a netes infók alapján a ONE kamerája rossz fényviszonyoknál veri az S4-ét. A kérdés, hogy mi ez a rossz fényviszony? Tehát ha borús az idő, mert nyár van és vihar lesz például, akkor az már olyan szintű fényviszony romláls, hogy már a ONE lőne jobbakat? Vagy ez inkább este+vakura vonatkozik?
-
tothl
addikt
válasz
mézespálinka #13665 üzenetére
Volt aki innen ment át One -ra és nem volt elájulva a kamerájától...
Egyébként egykutya.....szar telefonokról beszélünk ennyi.
Volt tükörreflexesem, van milcem, nagy fénynél mindegyik sokkal jobban teljesít mint kevésnél....ergo próbálom elkerülni ezt.....konklúzió, sötétben minden szar. -
supertrezi
aktív tag
válasz
mézespálinka #13663 üzenetére
Én folyton babrálom a képeimet, zenéimet, netet, videóimat, de igazából eddig ( = 2 hete) nem gondolkozik semmin a gép. Megy minden, mint a parancsolat. Ahogy az elvárható.
-
mézespálinka
senior tag
válasz
Tök jó, találtam egy ilyen cikket:
http://www.thinkdigit.com/Mobiles-PDAs/Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One-Camera_14648.html
örültem mikor megtaláltam, mondom ez alapján tuti tudok döntést hozni. Erre: "No clear winner, clearly" :/
Az a baj, lehet, hogy 2 évre veszek telefont, ezért ragaszkodom a legjobb döntéshez :/ -
supertrezi
aktív tag
válasz
Gördülékeny a teló, nincs miért izgulnod. Vegyed megfele!
-
válasz
mézespálinka #13657 üzenetére
igen, a one kamerája nem a legjobb, pláne jó fényviszonyok mellett látványos a különbség, persze az s4 javára.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Miért? Ugyanolyan rossz/jó a két telefoné?
-
tothl
addikt
válasz
Mert miért ?
Az egyik legjobb kamera a piacon. -
tothl
addikt
válasz
mézespálinka #13651 üzenetére
A HTC ONE kijelzője állítólag gyönyörű....
Nekem Optimus 4x volt, abban 720p -s IPS kijelző van, annál az S4 kijelzője szerintem nagyságrendekkel szebb.
-
válasz
mézespálinka #13651 üzenetére
szia,
- nem szól gyengén, de a gyári füles helyett kell egy minőségibb
- nekem volt ips (iphone 4s), ahhoz képest sincs gondom vele, sőt! ezt felhasználója válogatja, valaki (s)amoled ellenes, másnak meg a tft...stb nem bejövős.
- nem kiégés, hanem beégés jellemző a (s)amoled kijelzőkre, de nem törvényszerű, pláne nem az 1 év, használat függvénye is, s4 esetén még passz, hiszen nem régi típus, de a korábbi hansonló jellegű kijelzőknél is inkább csak azoknál jelentkezett, akik állandóan maximum fényerőn használták, és úgy is sok volt a fix képi megjelenítés, tehát például az állapotsáv - főként bizonyos moddolt firmware alatt, ahol még azok színei is kényszeresen vonzották a problémát. nekem volt korábban is több (s)amoled kijelzős telefonom (például s és s2), azoknál nem égett be a kijelző, bár automata fényerőn használom a telefonjaimat, nem pedig mindig maximumon, másoknál meg tényleg cserélték gariban a kijelzőt, mert látványos volt a beégés akár 1 év után is - de erre van a 26 hónap jótállás, ha esetleg szükség lenne rá.
- az újabb firmware verziók már gördülékenyekmind a két telefonnak vanna előnyei és hátrányai, annak függvényében dönts, hogy ezek közül mik lehetnek számodra kompromisszumosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest