Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
2rok
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék. Van nekem egy S4-es telefonom és a 4.4.2 óta nem igazán akarja összerendelni a bejövő hívásokat a névvel. Tehát eddig pl benne volt a telefonomba kontaktként a 06301112233 telefonszám XY-hoz és ki is írta ha jött egy bejövő hívás a +36 30 1112233-ról. Most meg csak kiírja de nem rendeli hozzá a kontaktot (tehát nem tudom hogy ki hív) Ha átírom +36 30 111 2233-raa telefonszámot akkor jó, de nincs kedvem átírni és eddig működött. Teljesen gyári állapotú telefon, nincs rootolva nincs semmi se csinálva vele, és nem is szándékozom. Ötletek ?
-
2rok
csendes tag
Hali. Valaki tudna segíteni ? Van egy S4-em (9505) és a kies olyat ír hogy "Your device's current firmware version is not supported to update firmware via Kies" Eddig S plusom volt annál tökéletesen ment a frissítés. Az IMEI-t megnéztem stimmel (annyi a különbség hogy van mögötte egy /01)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest