Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saphancs
aktív tag
válasz
mgTerminator #37961 üzenetére
Most elgondolkodtattál... de sz@r ez a kényszeredett döntés
Mégegyszer köszi a segítséget! -
saphancs
aktív tag
Hát kösz srácok az infót. Vérző szívvel, de akkor a g2 lesz. (Root nélkül a gyári appok maradékán kívül talán 3-4 progi fut az eskettőmön, amúgy 20. Ezt nagyon elb@cta a Samu!!!)
-
saphancs
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a munkahelyemtől kapok egy új telót (témobilost) a mostani s2 helyett. Két jelöltem van az s4 és az lg g2. Annyi kérdésem lenne csak, hogy rootolható e a készülék garanciavesztés nélkül? Hallottam a knox-ról meg ilyenekről de annyira nem ástam bele magam a témába. Az lg-re kismilliónyi rom van, gondolom erre is akad, de a számláló végett bajos a cserélgetés. De ha rootolható a készülék, akkor inkább lemondok a romolásról. Volt már lg-m most samu van, de ennek fényévekkel jobb a támogatottsága és garanciája.
Még egy dolog: van e valami tipushiba, ami a vásárláskor kitűnhet?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest