Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
kecsetihunor #47630 üzenetére
Slim rom most is van, csak nem lehet felrakni mert ugrik a gari, azon artu se tud segíteni
-
borsodika
őstag
válasz
kecsetihunor #43306 üzenetére
Akkor valahogy megnyugtató számomra, hogy nem csak nálam van ez a jelenség.
Helymeghatározás nálam is ki van kapcsolva.
-
Maxentius
addikt
válasz
kecsetihunor #42594 üzenetére
A CM11 mehet.
-
Weeman1
veterán
válasz
kecsetihunor #41391 üzenetére
Nem.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
kecsetihunor #41321 üzenetére
nekem is ujra indult de nyomtam egy gyári vissza állítást és azóta makulátlan!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
kecsetihunor #39329 üzenetére
Kábelhossztól is függ a töltőáram. Minél rövidebb a kábel, annál magasabb.
-
Dare2Live
félisten
válasz
kecsetihunor #39334 üzenetére
hülyeséget gondolsz. az "amper" persze ingadozik a feszültség a fix.
mondjuk ahogy körbe rohangálsz a lakásban azt megnéztem volna kis zenei aláfestés mellett... [link]
szerk: melyik programmal szokás nézni?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Úgy csinálsz mintha nem lett volna S3-ad baszki.... Ott minden 2. embernél előjött a probléma
Amúgy van egy olyan széria aksi ami púposodik, szerintem ez az első, utána van a 2. ami csak 1.2A-el tölthető (ilyen van most neked), és van a 3. ami tökéletes. Nekem volt már mind a 3. A megoldás az hogy szervizest hívsz és cserélteted az aksit és a töltőt kábellel együtt.
-
dobobazsy
őstag
válasz
nem a konnektoral van a baj
nálam mind a 3 résznél 1900-at ír, tehát elvileg nálad nem tölt a lehető leggyorsabban. -
Poplacsek
senior tag
válasz
"nem-e gyenge az áram..."
Ez a nap mondása! -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
A gyári kábellel lemegy 800 mAh-re is, kicseréltem a kábelt a Kindle töltő kábelére, és egyből 1200-ra ugrott, de annál többre nem.
-
nfsu17
veterán
válasz
kecsetihunor #39325 üzenetére
ha a net off, akkor 5%-ról 1 óra 55 perc alatt 100%-on van
-
dobobazsy
őstag
válasz
kecsetihunor #39323 üzenetére
én a töltőre tippelek, galaxy charging current lite progi mit mutat?
ismerősöméknek a töltője csak 450mA-el tölti a telóm, míg az enyém 1900-al.
lehet neked is a kábeled ment tönkre. -
Petyyyyy
addikt
válasz
kecsetihunor #39325 üzenetére
Na, úgy már van ok aggodalomra. Akksi kivesz, megtaperol ujjakkal, letesz asztalra és megnéz billeg-e. Ha itt nincs bibi, akkor a töltő oldaláról keresd a bibit.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kecsetihunor #39323 üzenetére
Egy óra alatt..? Azt egy kicsit meredeknek tartom. Inkább közel 2 óra szükséges egy feltöltéshez, leglaább is nálam ennyi kellett mindkét akksival. Ha a ~ két órán belül van, akkor no pánik.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kecsetihunor #37964 üzenetére
Ilyen töltőm van, nem gyári S4 kábellel is tölti navigáció közben.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #37964 üzenetére
Én inkább azt mondanám hogy a kábel minősége az ami számít.... Vettem én már Samsung koppintott kábelt, a vastagsága is megegyezik, de alig folyik át rajta az áram.... azóta is csak a fiókban van
-
nfsu17
veterán
válasz
kecsetihunor #33640 üzenetére
ezt írtam priviben
-csak 2G (gsm)
ez nem csudi dolog, csak nem fogadtál rögtön akkor szót -
tothl
addikt
válasz
En meg folraktam minden szart watchon for s5 az ertesitesi savban outlook push es most gyomlalok mert szarodott az akkuidom
-
válasz
kecsetihunor:
Nyilván azért jobb a készenlét, mert a 2G-lefedettség sokkal jobb/stabilabb, így jobban bírja a készülék.Olyankor szoktam ezt javasolni/beállítani, ha ügyfél nem használ mobilnetet.
vick33:
" Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item." -
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #33203 üzenetére
Hagyd bekapcsolva a wifit. Nekem most éjszaka 6 óra alatt 7%-ot merült úgy hogy a Titanium Backup mentést csinált és a Dropsync fel is töltötte! Ma este is tesztelem, persze nem lesz mentés stb, de úgy hogy ki lesz kapcsolva a wifi.
Béka: jó lenne már valami megoldás mert szeretném még egy jóideig megtartani az S4-et, később meg lehet note 3-ra cserélnék mert sajnos az LG-k nem bővíthetők
-
Bandi8407
tag
válasz
kecsetihunor #33164 üzenetére
Én is mattot használok de szerintem ez a matt nagyon ocsmány, le is fogom cserélni :/ Én is Brando ultra cleart rakok rá szerintem...
-
nfsu17
veterán
válasz
kecsetihunor #33129 üzenetére
igen, de éjjel nem lehetne fésű ebben az esetben, mert nem hiszem hogy alvás közben pontosan 15 percenként megnézed a kijelzőt
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #33102 üzenetére
Nekem is pont ugyan ilyen a wifi, mint a fésű... Múltkor Gizmo kinevetett -.- de azért örülök hogy nem csak egyedi a hiba.
Anno gyári 4.3-on is ez volt a baj és most cm11-en is. -
nfsu17
veterán
válasz
kecsetihunor #33110 üzenetére
elolvastam, de nem tudom mi lehet a baj.
nekem is szinte hasonló a beállítás, annyi, hogy nincs facebook, meg viber, meg email ellenőrzés.nálam mindig a kijelző volt az első helyen, akármit állítottam akárhova, vagy akármit is tiltottam.
esetleg tedd fel xda-ról a betterbatterystat progit, 1 éjjel hagyd állni és majd megnézzük mi merre -
Gizmo94
veterán
válasz
kecsetihunor #33106 üzenetére
Nem hinném, de sokkal könnyebb egy mozdulattal kicserélni az akkut, mint szétidegelődni azon, hogy kevés az akkuidő.
-
válasz
elvileg csak szoftveres/beállítási probléma, sok az ébrenlét, és feleslegesen pörög elől az android rendszer - de ezt maga a tok nem indokolja ilyen szinten.
-
nfsu17
veterán
válasz
valami nem oké a telóddal a képek alapján...szívja valami mint állat
-
Gizmo94
veterán
válasz
Miért nem veszel hozzá egy második akkut? Itthon pár ezer, talán 3900 egy gyári, nálatok sem lehet több, sőt, szerintem olcsóbb és az egész idegbajt megoldja. Pár mozdulat és átcseréled, ennyi az egész.
Jahh, valami ébrentartja csúnyán és a wifi szakadozást sem értem. Nálam folyamatos wifivel ébrenlét nélkül sokkal jobb akkuidő van. Kb ennyi idő alatt hasonló adatokkal 70% felett lenne..
-
nfsu17
veterán
válasz
kecsetihunor #33086 üzenetére
az nem olyan rossz szerintem.
tény, hogy van jobb is, de olyan nagy baj nincs azzal.
nekem ma 70%-nál közel 2 óra kijelzőt írt.most 2 óra 17 perc, és 65%
23 óra 50 perc akkuhasználat után -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #32409 üzenetére
Nem vagyok továbbra sem elragadtatva a hivatalos szolgáltatós KitKattől, egyszerűen még annyit semhoz, mint amit eddig (sem hozott)...
Az előző hozzászólásban van leírva a "konfirgurációm", pl ma reggel lehúzom a töltőről, majd később ránézek és 70%... nézem és 1 óra 30 percig volt bekapcsolva! a kijelző...
+ az Exchange szolgáltatások nagyon merítik (pedig minden push-t kikapcsoltam)...Nem tudom, hogy egy Custom ROM jobb lenne, vagy sem, de ez így elég pocsék
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #32975 üzenetére
Csinálsz még olyan ROM bemutató videót amiben elejted a telót?
-
biker10
tag
válasz
kecsetihunor #32524 üzenetére
Szia!
Én avast-ot használok már több éve a laptopomon, meg vagyok vele elégedve, így a telefonra is az került.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kecsetihunor #32524 üzenetére
Helló, nem. Néha felrakom és áttolom rajta a Malwarebytest, utána le is szedem.
Szerk: sosem talált még semmit. De a többi sem amiket kipróbáltam.
-
nfsu17
veterán
válasz
kecsetihunor #32495 üzenetére
este 10-kor húztam le töltőről:
14 és fél óra akku: 1 óra 49 perc kijelző
67%-on vagyok
éjjel merült 3%-ot 11 óra alatt (ez jónak számít nekem, volt már ennél rosszabb is)
wifi majdnem egész délelőtt ma ment, mert nyomkodtam, éjjel nem menttovábbra sem vagyok ezzel elégedett, ennyit az MHA (most MKF van) is röhögve tudott.
valami nem oké, de nincs kedvem megint resetelni -
nggabi
félisten
válasz
kecsetihunor #32426 üzenetére
ez pont ugyanaz amit eddig raktatok, csak 4 fájlos. nincs mit
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kecsetihunor #32396 üzenetére
Az S5 lett drága? Azért ne felejtsük el, hogy megjelenés után pár hónappal is (mondjuk T-nél) 239K áron dobálták az S4-gyet. Akkor a plakáton látva elintéztem azzal, hogy pfff ócskavas, ennyiért sosem kéne.
-
Vikooo
addikt
válasz
kecsetihunor #28960 üzenetére
Kamera terén van változás (shutter lag, éjszakai minőség stb)?
-
Kapanyél
őstag
válasz
kecsetihunor #28564 üzenetére
Állítsd át a DPI-t 200 körülire, más ötletem nincs. Így viszont a kezelőfelület is apró lesz.
Ehhez viszont kell egy XPosed framework talán. -
borsodika
őstag
válasz
kecsetihunor #28266 üzenetére
Én azt a hozzá mellékelt régebbi Odinnal flasheltem és ott még PDA rész van
-
borsodika
őstag
válasz
kecsetihunor #28259 üzenetére
Kicsit gyorsabb, status barban az ikonok fehérek stabilnak stabil 1 nap alatt kb ennyi.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #22641 üzenetére
Sziasztok.
Folytatnám a témám, néhány kisebb megjegyzéssel.
Előzmények: ugyebár, panaszkodtam, hogy 4.2.2 alatt nem igazán megy úgy a cucc, ahogy mondjuk mehetne.
Napjainkban: letiltottam néhány fölösleges applikációt, full gyári (MJ8) 4.3-al már napok óta a következő eredményeket érem el: átlagos üzemidő 1 nap 12 óra, ezalatt mobilnet mindig, wifi is szinte mindig, és úgy 2 óra 40 perc kijelző
A kijelzőhasználat nagyjából arányosan oszlik meg, nincs olyan, hogy nekiülök, és egy órát nyomom a telefont, akkor ezek a mutatók patinásabbak lennének -
tothl
addikt
válasz
kecsetihunor #23678 üzenetére
Szerintem ha 2 hónapig el tudtad viselni akkor egy új teló is járna már..
Annyira rossz..
-
válasz
kecsetihunor #23678 üzenetére
igen, 12 hónap.
más kérdés, hogy milyen jellegű a meghibásodás, illetve mi okozta azt... -
FrankMonzano
őstag
válasz
kecsetihunor #22857 üzenetére
Lehet,hogy vannak bugok ezzel a 4.3-mal...
-
válasz
kecsetihunor #22766 üzenetére
*#0*# -> touch
amennyiben szoftveres a probléma, nyomj egy gyári visszaállítást. -
tothl
addikt
válasz
kecsetihunor #22766 üzenetére
Szia! Nekem tokeletesen mukodik a hivatalos es a leak is. Nem lehet, hogy digitizer problemad van?
-
válasz
kecsetihunor #22737 üzenetére
2 amperes töltő, nyomja csak, úgy 90 perc alatt felhúzza csutkára.
-
rjg
őstag
válasz
kecsetihunor #22732 üzenetére
Ezt viszont, ha használni akarod a Maps-et, nem kapcsolhatod ki, tehát a kör bezárult...
-
válasz
kecsetihunor #22732 üzenetére
bocsi, rosszul írtam, nem beállítások hanem alkalmazások, azon belül a van olyan ikon, hogy google beállítások, ott találod meg a hely opciót.
csak a legfelső legyen bekapcsolva, akkor megy a gps/térkép, alatta a kettő nem kell. -
válasz
kecsetihunor #22730 üzenetére
beállítások -> google beállítások -> hely -> tartózkodási hely jelentése
-
kengyel
nagyúr
válasz
kecsetihunor #22717 üzenetére
Tudtommal már magyar tulajdonban van. Azért mérget nem vennék be rá ! Most nem tudom mi történhetett velük, mert ilyen késés nem szokott lenni.
Azért idáig mindig időben megkaptunk mindenféle frissítést.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #22628 üzenetére
Ott van az X betűn baszod
-
válasz
kecsetihunor #22645 üzenetére
szó nincs semmi ilyesmiről, és ez nem csak a samsung alatt adott, hanem más android rendszerek esetén is.
kényelmi és üzletpolitikai indíttatású szolgáltatások, folyamatosan figyeli a rendszer, hogy merre vagy, azt online közli a szerverrel, annak megfelelően felkínál különböző szolgáltatásokat, éttermeket...stb, itt jön be a reklám, tehát a két légy egy csapásra esete.
direkt van ez így, semmi optimalizációs vagy egyéb probléma nincs!
veszel egy húzós autót, és ha lassan jársz vele, akkor nem fogyaszt olyan sokat, amint amikor állandóan tövig nyomod a gázpedált!
adottak szolgáltatások, az csak rajtad áll, hogy mit használsz ki azokból és mit nem, de annak függvényében, arányosan kell alakítanod az elvárásaidat is!
bizonyos módosított firmware verziók alatt csak elvégzik azt, amit én korábban leírtam, hogy miket kell beállítani vagy kikapcsolni, pont ez a lényege a dolognak, ha te megteszed a gyári rendszer alatt, akkor pont olyan jó eredményt érsz el.
keress vissza az én akkumulátoros üzemidőimre, nem véletlenül jók, pedig csak annyit teszek, hogy az új firmware felhúzását követően rászánok egy órát, hogy megfdelelően belakjam a rendszert.
aki erre lusta, az tegyen fel olyan módosított firmware verziót, amiben ezt előre elvégezték, vagy használjon gyárit "nem megfelelően" beállítva, de akkor ne siránkozzon, hogy nem minden kerek.Parallaxis; jól látod, ez a lényeg!
-
zlatan77
aktív tag
válasz
kecsetihunor #22647 üzenetére
Hát S4 alatt még nem próbáltam a CM-et. (nem is tervezem) ,de S3 alatt nálam pont fordítva volt.
Kb fele annyit bírt,mint a gyári. -
csacsi67
addikt
válasz
Ez az igazság amit leirsz egyetértek ez olyan mintha ha van egy autod van benne klima de ne használd mert nem birja a motor van még mit fejlödnie a droidnak.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
Hát pedig,ha engedélyezed a google helymeghatározást (e nélkül,ugye nem megy a now),akkor kb lefeleződik az akksi idő.
De ez szerintem nem a Samu hibája.CM rom alatt is pont ugyan úgy ébren tartotta a telefont,mint a gyári rommal. -
válasz
kecsetihunor #22643 üzenetére
nem kell fagyasztani, csak megfelelően beállítani, kikapcsolni, illetve kijelntkezni a nem használt funkciókból.
az nem normális, hogy a google folyamatok 77%-ot esznek!
attól, hogy nem használsz valamit, még lehet úgy beállítva, hogy alapban aktív; google asszisztenst kikapcsolni, a keresőből és a g+ alkalmazásból kijelentkezni fiókilag, a tartózkodási hely jelentését kikapcsolni, és még lehetne sorolni, hogy mik mennek folyamatosan a háttérben, és ha nem kapcsolod ki azokat, akkor bizony a képen látható magas google folyamatos fogyasztás keseríti meg az akkumulátoros üzemidőt... -
válasz
kecsetihunor #22641 üzenetére
a képek alapján sok az ébrenlét, a google folyamatok tekerik a rendszert, nincs beállítva rendesen minden, még egy jól konfigurált gyári 4.2.2 is sokkal jobb adott szempontból, de 4.3 alatt meg pláne nőtt az akkumulátoros üzemidő.
a 4.3 is lehet szörnyűséges, és bármilyen másik firmware verzió is, ha nem konfigurálod be rendesen a rendszert, és a háttérben minden folyamat kedvére tevékenykedhet, többnyire feleslegesen, de legalább tekeri a rendszert, így gyenge az akkumulátoros üzemidő - de ettől nem a firmware problémás, hiszen azonos verzióval mások sokkal jobb eredményt érnek el!Goldmen75; pedig product code alapján már majdnem a fele megkapta, bár még így is lesz, ahol sokkal később érkezik majd, de ez a hazai t-s tábort nem vigasztalja...
-
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor #22638 üzenetére
Ez nem gyári rom, szóval nem csodálkozom. Gondolom le van írva a topikjában is...
De ahogy fentebb is írtam a hivatalos Samsung egy fájlos romok, amiket Odin-al kell feltenni azok no wipe romok!kali: Erre gondoltam én is mikor írta, hogy gyalult mindent neki egy egy fájlos rom. És most ki is derült!
-
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor #22633 üzenetére
De a kérdésemre nem válaszoltál
Melyik volt az az egy fájlos rom ami mindent vitt? -
csabám
addikt
válasz
Milyen egy fájlos, Odinból feltehető rom törölt mindent?
Ilyen nem létezik btw. Az összes egy fájlos, Odinból feltehető Samsung rom no wipe rom -
gatto_
senior tag
válasz
És mi köze a Swiftkey frissítésnek, a 4.3-as romodhoz?
-
válasz
kecsetihunor #22602 üzenetére
igen, oda.
-
válasz
kecsetihunor #22600 üzenetére
szia,
mehet, de 4.3 alá inkább a friss 3.09 odin a javasolt.
-
Sword
őstag
válasz
kecsetihunor #20884 üzenetére
Nem, de megnéztem, nem tűnik rossznak (én a Sony connect-jét használom, a smartwatch miatt feltelepült
), de megkérdezném, hogy location (gps koordináta) alapú feltételt is be lehet állítani? Pl. Naponta 8-17 között néma, és figyelje, hogy tényleg a munkahelyen vagyok-e, különben ne némítson vagy ha hamarabb érek be, akkor is némítson, ha tovább maradok bent akkor is maradjon néma stb. stb. remélem nem bonyolódtam bele
)
-
w333
félisten
válasz
kecsetihunor #20866 üzenetére
A 4.3 -ról visszatértél a 4.2.2 -re, akkor már ugrott is egyet a számláló
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #20855 üzenetére
Erre valaki: [link]?
Amúgy észrevettem egy apró különbséget 4.3 és 4.2.2 között. Mindkettőben van hangvezérlés, mindkettőben állítottam be, hogy az ébresztőt lehessen hanggal kikapcsolni, de amiután visszatértem 4.2.2-re 4.3-ról nem működik a kikapcsolás csukott S-View-al. 4.3 alatt nem volt probléma
-
válasz
kecsetihunor #20409 üzenetére
vedd alapul a részleteket is, hogy milyen hálózaton ment az online rádió, mozgásban volt a közben a készülék vagy sem, milyen folyamatok mentek még...stb, mert nem mindegy.
az akkumulátoron látványosan észrevenni a problémát, ha van.mgTerminator; akkor arra már reagáltam.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #20409 üzenetére
a közepénél gömbölyödik.
-
gatto_
senior tag
válasz
kecsetihunor #19787 üzenetére
A merülésől még nem tudok nyilatkozni, mert csak pár órás a cucc. A másik problémát még nem tapasztaltam eddig. Ezt a hibát a kollégám S3-a csinálja néha, de még nem találtam rá megoldást.
-
gatto_
senior tag
válasz
kecsetihunor #19766 üzenetére
Konkrétan mik voltak a gondjaid? Ha megosztod akkor kipróbálom.
-
frigoo
aktív tag
válasz
kecsetihunor #19007 üzenetére
Szia! Nézd már meg, hogy a knox countered nem változott-e 0x1re?
Ja, ha már 4.3ról jöttél, volt neked a zárolt képernyőre kitehető alkalmazásindító opciód a zárolt képernyőn?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szerk: Szakii, igen, azokon belül... Azzal nem megy sokra sajna...
Itt segítőkész mindenki.
-
Bilux
veterán
válasz
Recoveryben factory reset
-
válasz
kecsetihunor #18992 üzenetére
nincs közkézen az utolsó - zárt bootloader értékes - 4.2.2 firmware verzióból 3 + 1 + 1 állományos, korábbi - nem zárt bl - verzió meg re-partition kipipálással sem megy fel a zártra.
csak pda módban tedd fel az utolsó (zárt bl) 4.2.2 firmware verziót.Zwus; igen, ők rendes gyártói garival adják.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kecsetihunor #18982 üzenetére
Na nem vagytok nagyon segítőkészek, mondjátok meg légyszíves melyik a legutolsó 4+1-es ROM, aztán kikísérletezem
-
netcore
tag
válasz
kecsetihunor #18171 üzenetére
amit linkeltem ott mindet megtalálsz
és onnan kell leszedni a fileokat is -
netcore
tag
válasz
kecsetihunor #18169 üzenetére
Original (Reversible*) BOOTLOADER** - DOWNLOAD
** - open in Odin as BL/Bootloader and flash it ONLY if you have WiFi or sound issues!!
-
tothl
addikt
válasz
kecsetihunor #18140 üzenetére
a 4gre bekapcsolas utan rogton nem mindig akar csatlakozni en ennyit vettem eszre.
Amugy stabil gyors jo.
Factory resetet megoldja telepites kozben :/ -
válasz
kecsetihunor #17736 üzenetére
már a download módban is látható az eltérés a nyitott és zárt bootloader között, utóbbi több infót tartalmaz.
főzött verzióknál passzolom a dolgot, azokkal nem élek, de a h-s firmware verziók delvileg már zártak.
amennyiben valamilyen zárt bootloader verziós firmware típusra próbálsz régebbi bootloader verziósat felhúzni, úgy az hibával kidob, még re-partition módban is, de a download mód marad, azonos és/vagy újabb szériás firmware mehet rá, csak ugye tiszta alap nincs, mert az újakból egyelőre csak pda állományos adott.frefe58; próbáld ki több sim kártyával is, és majd kiderül.
el nem romlott a készülék, vagy a sim kártya miatt melegszik jobban, vagy más a használati mód, esetleg beragadt egy alkalmazás, ami folyamatosan tekeri a rendszert, de sok más oka is lehet.Rengete; igaz, nem kedvelem a módosított firmware verziókat, de attól függetlenül sem értettem soha, hogy milyen alapot képez az a látatlaban jónak kikiáltásra egy módosított firmware típusra vonatkozóan, hogy a galaxy széria korábbi típusán jó volt...
nem zárom ki a dolgot, csak nem mernék látatlanban ilyet mondani.
milyen módosításokat eszközöltél eddig a rendszeren?
milyen firmware verzió van fent?
próbálj meg felhúzni egy 3 + 1 + 1 állományos xxubmga firmware verziót re-partition kipipálással, és ellenőrizd utána a recovery és a download módot.proly01; tegnap tettem fel a friss tmh firmware verziót, és már ma merem állítani, még jobb az akkumulátoros üzemidő, mint volt az xxubmga alatt.
azt csak halkan jegyzem meg, hogy bizonyos funkciók fagyasztása is okozhat problémát, mert ha nem a rendszer által is érzékelt és lereagált módon történik néhány folyamat kikapcsolása, akkor bizonyos helyezetekben még próbálkozik azok megszólításával, ami nem feltétlenül jó, ellenben ha megfelelő beállítással történik meg a funkció kikapcsolása, akkor nincs ez a hibalehetőség.
amennyiben 4.3 alatt javul az akkumulátoros üzemidő - és van benne ráció -, akkor nekem 8 óra lesz a kijelzős üzemidő?!?!
ja, az akkumulátor formázgatást nem javaslom, ez már nem a ni-xx korszak! -
válasz
kecsetihunor #17732 üzenetére
szia,
ge = google edition
az s2 tapasztalat itt már nem mérvadó, pláne az utolsó (s4) firmware verziók óta.
eddig s4 alatt sem volt zárt bootloader, tehát lehetett visszfelé is haladni a firmware verziókkal, de mióta zárt minden utóbbi firmware verzió bootloader értéke, azóta még re-partition kipipálással sem lehet korábbi firmware verziót feltenni, aminek régebbi a bootloader verziója, mint az aktuális.
nem véletlen, hogy sorra zárják a bootloader értékét a gyártók. -
válasz
kecsetihunor #17732 üzenetére
Nincs csel. A régi BL-es romokhoz használható a 4+1 változat. Az uj BL-es romokhoz nem. Ezeknél nincs downgrade. Root(új cf-root), uj bl-es custom rom, kernel viszont tökéletesen megy.
-
kengyel
nagyúr
válasz
kecsetihunor #17126 üzenetére
Nekem meg pont az tetszik benne, hogy nem olyan csicsásan jelzi az aksi szintet
-
válasz
kecsetihunor #17114 üzenetére
az akkumulátor töltöttségi értékének a százalékos kijelzését a gyári firmware csak számokkal tudja, de sokan még azt sem kapcsolják be - szándékosan, vagy akár véletlenül.
s2 alatt láttam utoljára igazán látványos módosítottat, ami tényleg tetszett. -
Paszkal3
tag
válasz
kecsetihunor #17114 üzenetére
Igazàból én is ezen hezitàlok,hogy legyen e root vagy sem!A tenyerem nagyon bizsereg,de note 2ből ki indulva ott sem kaptam akkora pluszt,hogy dobtam volna tőle egy hàtast.Egyedűl Cm romok voltak nagyon jók,igy azokat is hasznâltam.Kivàncsi vagyok,hogy neked mi a véleményed a főzött romokról itt a S4 et hasznàlva.Majd vàrom tőled a beszàmolókat!
-
válasz
kecsetihunor #17089 üzenetére
szia,
3.04 vagy 3.07 verziós odin kell.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kecsetihunor #16550 üzenetére
Van wanam. Nem érzem szükségét costum romnak. Gyári, root, kiszedem a sok felesleges cuccot. Ennyi.
-
netcore
tag
válasz
kecsetihunor #16550 üzenetére
feltettem ezt a romot:[link]
XXUBMH1, és ezzel ma egerben remekül ment a 4g telenorral is
-
dirtboy86
tag
válasz
kecsetihunor #16344 üzenetére
SZia,
Totál megéri, annyira már nem drága az S4 -sem de klasszisokkal jobb mint az S2. Végig mentem az összes szérián, de messze a legjobb telefon amit valaha használtam!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kecsetihunor #16346 üzenetére
Ha vársz most adják ki az 9506-ot, snap 800 proci stb. De remélem ez csak pletyka, mert akkor földhöz vágom és dühömbe veszek egy szifont
-
proly01
őstag
válasz
Én pontosan S2-t cseréltem le S4 re.
Ha egy mondattal kellene jellemeznem:
Az S2-t szerettem,ezt egyenesen imádom! -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Van első hsz., csak lenyitós verzióban.
Dancsuri is van.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kecsetihunor #16344 üzenetére
1, Meg, sokkal jobb, sokkal többel jobb, mint amennyivel drágább, de ez magától értetődik, hiszen sokkal újabb is.
2, Attól, hogy ott benne van a fórumnévben, itt meg nincs, ott is függetlenítettünk mint a barom. De egyébként itt is durván tilos, ráadásul nem, nem olyan könnyű, mint az S2 esetében, hanem sokkal nehezebb, vagy nem is sikerül, csak gyári kóddal.
3, Minden hasonló ezek közül.
4, Ha jó a lehetőséged, cseréld le, hatalmas ugrás lesz. Kb. az ég és föld hatás fog érvényesülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest