Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
az vajon mitől lehet hogy ha elindítok egy alkalmazás letöltést a play-en, és lezárom a képernyőt, akkor letölti az alkalmazást 95%-ig kb, majd csak akkor kezdi el telepíteni ha hozzányúlok a telefonhoz. Tehát ha képernyő le van zárva nem telepíti fel az alkalmazást. Már több alkalmazással kipróbáltam és mindegyiknél ezt csinálta. A wifi készenléti mód mindig-en van.
Nagyon idegesítő hogy nem frissíti le pl. a dolgokat ha nem nyomkodom közben... -
t.dave500
tag
Szia!
Ezt tudtam, csak a kolléga írta, hogy root után lehetnek vele gubancok, erre kérdeztem, hogy mi?
Meg a menete, leszedem a towel(r?)root.aok-t, felrakom, ott nyomok arra amit kiír, újraindítom és kész a root, és minden ugyan úgy működni fog mint előtte?
Nagyon nem vagyok biztos magamba most.. -
2o1i
senior tag
Nem az én S4-em ilyen, szerencsére!!!
Időnként rá szoktam nézni Display Tester progival.Ráadásul nekem 4.3 van rajta és az is marad, amíg nem lesz hivatalos T-s lolli és knox 0x0 root hozzá.
-
bb.bocs
őstag
azzal indokolta hogy adminisztrációs munkát kell csinálni, és azt csak úgy tudja megoldani ha a készüléket is ott hagyom... hát lejelszavaztam mielött beadtam, a memkártyát meg a simet megkaptam meg a tokomat... szóval nem hiszem hogy feltörték...
végülis csak személyiségi jogokat sértene
( ha megtudnám) a privát képek ígyis felkerülnek
xD (SAMSUNG.COM/PRIVATEIMAGES) XD
-
Keem1
veterán
Bár kényelmes az OTA, minden frissítést csakis így érdemes feltenni:
- hard reset
- ODIN update
- hard reset
- használd egészséggel!Korábbi telóimon is és a mostanin is a KK-t így tettem fel. A KK OTA-s frissítés után nem volt az igazi, kissé lomhának tűnt és még 1,5 óra kijelzőt se produkált. Aztán gyalu, ODIN, gyalu, és a 2-2,5 kijelző átlagban megan, néha még a 3 óra is. Sokkal gyorsabb, stabilabb is lett.
-
bjergerking
tag
-
Kavinton75
senior tag
Ha valaki sokat jár kel és nem akarja mindig ki be rakni a töltőt, akkor annak fontos.
Ami szintén fontos, hogy a Samsung telok "fem" háza nem a legjobb minőségű.
Nálam nem volt kérdés, mert volt már töltőm.
Amúgy ki kell próbálni és rájön az ember, hogy nem is rossz dolog. -
zseko
veterán
(főleg úgy hogy 50k -ért S4 i9506 és Tab 3 Lite -t kaptam) !
És mennyi a havidíjad?
(#48377) Dj.Mike én is szar ötletnek tartom a fehér háttérképet, de azért érdekelne te hány órát mászkálsz a menükben hogy jelentősen befolyásolja az üzemidőt?
(#48398) gusthy Azért jobban örülnék ha eleve fel sem tenne semmi egyéb szemetet
-
belashx
senior tag
Brutál fényereje van a G2 kijelzőjének, a színei is rendben vannak, de a betekintési szög számomra "katasztrófális". Elég megnézni az általad készített képet. A G2 képe nem homogén, és még csak nem is kell a két szélét nézni hozzá.
Az S4 fényereje lehetne jobb, az igaz.Amúgy elég jó kis telefon, nem is vitatom. Főleg az optikai képstabilizátor jön be, mert S4-gyel nagyon kell figyelni, ha nincs verőfényes napsütés. Na majd az S6-ban!
-
norrberth
addikt
Az Android aktuális verziója eredetileg még a júniusi I/O fejlesztői konferencián mutatkozott be, nem is olyan régen pedig az is kiderült, hogy Lollipop lesz a neve. Az új mobil operációs rendszer gyakorlatilag a legnagyobb változást jelenti a robotos platform életében a 2011-es Ice Cream Sandwich óta. Az áttervezett felhasználói felület egységes és új UI-t ígér, de természetesen akadnak még bőven újdonságok, például a képernyőzárral és az értesítősávval kapcsolatban is. Szintén jó hír, hogy a Lollipopnak hála a készülékek tulajdonosai megnövelt üzemidőnek és jobb teljesítménynek is örvendhetnek.
[link] -
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Hidd el én sem naponta küldök csak ez fontos lett volna, illetve most éppen fogadni. Már minden beállítást megnéztem amit lehetett
Amúgy nem állítottam el semmit, nem is telepítettem egyszer csak nem működik, de ez korábban is így volt.
B_Csaba: Magas labda volt
Amúgy ja persze azért nem kapom meg, mert magamnak küldtem, hát na erre nem is gondoltam
-
Petyyyyy
addikt
Ó, hát persze. Képzeld magad elé a helyzetet: felhív a kislány, hogy el akar jutni valahova és hogy is kell. Mivel nem az a kifejezetten mailes típus, csináltam útitervről egy screenshotot, csak elküldtem neki MMS-ben. De ugyanez van mikor szülők vagy felnőttek hívnak fel az egyébként okos telójukról, mert nem tudnak eljutni a jurassic parkba - nem tudják/ nem merik használni a navigációt. Nekik is csak egy mms jöhet szóba.
-
FrezeR
senior tag
A másik topikban is megkérdezte valaki, és mondtam neki is hogy nem senki, már csak én egyedül használok mms-t az országban
De nem tudom mi ezzel a baj? Ha most nekem éppen ezzel van gondom és nem egy e-maillel akkor mit csináljak? Ettől függetlenül, hogy divatos vagy sem éppen nem működik és nem tudom miért.
-
hol kapható az note 4 s810 változat?
még sehol, talán majd január közepétől - de még ez sem biztos -, és először csak a dél-koreai régióban, és mire az onnan ideér...
az s4 újabb verziójánál is pont ez volt a helyzet, felhördültek az i9505 tulajok az i9506 megjelenési hírére, de sok időbe telt, mire ténylegesen kapható volt itthon, így már nem volt olyan problémás a dolog, és így lesz ez a note 4 kapcsán is. -
hitchins
őstag
Lehet nem tudom.
Nem mondon el tudnam viselni ha 2-3 napig legalabb nem kellene tolteni, de azert meg kibirhato.
Sajnos ezen a fronton azert egyik telo sem brillirozik.
Ha akksiido lenne a legfontosabb akkor en xperia m2-t vennek. Nem egy kategoria viszont eleg jol birja a gyurodest... -
glaci
őstag
És tényleg!
Most jött egy e-mail a GLS -től, pedig a My-T -ben nem látszik semmi.
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz majd a csomagban!
Köszi még egyszer az infókat!Szerk.:
Még egy utolsó kérés!
Légyszíves nézd meg a GLS Track & Trace oldalon, hogy mennyi volt a csomagod súlya!
(Az enyém túl könnyűnek tűnik ...) -
glaci
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- SzoftverPremium.hu
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest