- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scofield89
csendes tag
Kimaradt... samsung s4 it9505
-
scofield89
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni szoftverfrissítéssel kapcsolatban! 4.3 van fent.Miért nem sikerül frissítenem? azt írja, hogy a legújabb van fent...
-
scofield89
csendes tag
válasz
Sebibalu #31525 üzenetére
Ismerősömtől vettem, t-mobilos volt, utána lett függetlenítve! Úgy gondolom lennie kell garanciának. Esetleg valami gyári beállítások visszaállítása orvosolhatja a problémát? vagy vigyem be gsm-be? Mert minden más jól megy amúgy, kamera stb...nem akadozik, fut minden rendesen!
-
scofield89
csendes tag
-
scofield89
csendes tag
Jó estét! pár napja próbálkozom csatlakoztatni samsung s4 i9505-ös készülékemet a pc-hez! kaptam pár segítséget, amit köszönök szépen, de azok nem működtek! kies3-mal és nélküle sem! lepucolva, újrarakva simán a driver-t sem! a gép látja, hogy samsung eszközt csatlakoztatok, mármint az eszközkezelőben, de a sajátgépben nem jelez semmi
a telefon eredeti, független!
remélem valaki tud segíteni
Köszi! -
scofield89
csendes tag
válasz
scofield89 #31437 üzenetére
Továbbra sincs változás! Az eszközkezelőben az usb portoknál pl. van ilyen h samsung mobile usb cdc composite device
-
scofield89
csendes tag
válasz
Gizmo94 #31435 üzenetére
Rendben, délután megpróbálkozom vele! Remélem sikerül!
Köszönöm a segítséget!Azokhoz (Heliummal, custom recoveryvel, vagy TBP-val) végképp nem értek, nem vagyok telefonszakértő! De ha ahhoz tudtok segítséget nyújtani, szívesen elfogadom! Délután visszanézek, rohanok kézimeccsre!
Kösz még egyszer! -
scofield89
csendes tag
válasz
torreador22 #31424 üzenetére
Egyikben sem jó! van amikor sokáig pörög a kapcsolódás, de utána sem járok sikerrel
Kezd bosszantani a dolog... Ha belépek az eszközök és nyomtatókhoz és csatlakoztatom a telefont, ott látja, hogy Samsung Android -
scofield89
csendes tag
Sziasztok! Tegnap kértem már segítséget a pc-hez kapcsolódással kapcsolatban, megoldás még nem született! A telefonom Samsung Galaxy S4 GT-I9505
A teló tölt, csak nem kapcsolódik! Eredeti a telefon. Több embernél olvastam, hogy volt ilyen problémája! A fejlesztési beállításoknál be van kapcsolva az USB hibakeresés, samsung kies3 feltelepítve, 4.3-as android van a telefonon!
Mi lehet a probléma?Előre is köszi a segítséget!
-
scofield89
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni pc-hez kapcsolódás megoldásához! Olvasgattam rengeteget, de nem sikerül! a telefon nem jelzi a kapcsolódást! A telefon tölt, mint akinek volt ilyen problémája. A kies is telepítve van, azt írja, hogy nem kompatibilis..
Samsung Galaxy S4 GT-I9505
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest