- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Bandi8407 #32333 üzenetére
Ha ez így megy tovább megkockáztatom a garivesztést (és azzal el is érte nálam a Samu amit akart..)..
De legszívesebben most azt csinálnám, hogy kihívom őket házhoz, hogy cseréljenek alaplapot és tegyék vissza az official 4.3-at, csak hát céges telóval mindez sokkal körülményesebb...
Melyik GE ROM a legfrissebb, ill. melyiket ajánlott feltenni. Jelenleg official 4.4.2 XEH van rajta. -
Vikooo
addikt
válasz
Bandi8407 #32008 üzenetére
I9505G az melyik verzio?
Amugy jok a kepek szerintem, 1/3.06 os CMOS ennyit tud.
Gondolom automatan csinaltad, 1/15 iso 200 tokeletes ilyen fenyviszonyoknal (oke lehetne 1/4 de azt tartsd ki...)
iOS ilyenkor az egekbe noveli az iso -t ugyan ekkora zarsebessegnel es gusztustalan kepet produkal.
G2 mossa, festmenyszeru kepet ad vissza.
Ez meg mindig egy telefon -elso sorban.
Este 4.4.2 install -
ricsi0307
senior tag
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Bandi8407 #27307 üzenetére
Az a gond, hogy itt javarészt újgazdag szülőktől kapott telefon tulajdonosok huszárkodnak teljesen lényegtelen dolgokról.(Akinek nem inge ne vegye magára.)Amikor megvettem a sajátom jöttem, kérdeztem root-al kapcsolatban azonnal segítettek is többen.Megcsináltam amit tudtam főzött romok aminek a gyári az alapja minden nap más, aztán vissza a kezdetekhez.Onnantól kezdve én is csak olvasgattam a fórumot ritkán válaszoltam kérdésekre ha tudtam de ennyi.Aztán jött a KitKat és a CM11 én pedig itt hagytam mindent
Itt kb. senki nem használ a gyári romon kívűl mást azon meg minden ki lett vesézve de látod vannak emberek akik még tudnak min csámcsogni.Tényleg vicc ez a topik átlehetne írni "Hogy telt napom az S4-emmel csevegjünk róla" címre.
-
mycso
veterán
válasz
Bandi8407 #27304 üzenetére
Sajnos kissé átláthatatlan a topik, mert vagy akkuüzemidős homárkodás megy, vagy nagy virtuális iQ-fight, hogy ki mekkora spíler s4 témában, vagy az ellenkezője.....aztán csak Flame-Flame. Ezért nehéz észrevenni 1-1 értelmes hozzászólást-kérést.
Nos:
(#27137) Bandi8407: ebben nem tudok segíteni, mert rühellem a fóliákat, nincs olyxan ami ne zavarna vagy képileg, vagy az érintés tekintetében(#27192) Bandi8407: Mármint a főoldalakon lévő ikonfeliratokra gondolsz??? A gyári launcher szerintem nem tudja, de másik launcherrel megoldható pl.: én a Nova-t használom, gyors, jól testreszabható és eltüntethetőek alatta az ikonok feliratai.
(#27264) Bandi8407: Olvass bele a téma összefoglalójába. Régi romoknál semmi hátrány, mert lazán visszaállítható, az újabbakra picit figyelni kell, de ezekről az infót megtalálod az említett irományban.
Én sem nagyon szeretek már ide irkálni, meg olvasni is egyre ritkábban olvasom a fent említett baromságok miatt.
-
válasz
Bandi8407 #27304 üzenetére
szia,
mert például a root kérdése nagyon sokszor kitárgyalva már, a kereső minden lényegit kidob rá, de akkor; amelyik ugrasztja a knox számlálót, az problémás lehet a gari szempontjából.
a megfelelő kingo és a vroot nem ugrasztja, de azok más szempontból lehetnek kompromisszumosak, esetlegesen fertőzik a munkaállomás és a telefon rendszerét.
fóliát nem használok, így arra nem tudok mit írni, de arról is volt már szó többször is, dob rá találatot a kereső.
az ikonok címkéjével kapcsolatban nem értem, hogy mire gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest