Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca7909af
tag
válasz
szeljanos #55704 üzenetére
én csak most 5.0.1 alatt próbáltam ezt ki, mert volt itt, aki kiváncsi volt a videofelvétel hangminőségére
4.3 és 4.4.2 alatt nem tudom hogy volt, sokat nem videózokMás:
Összetört előlapi üveget egyes helyeken cserélik külön is, ha a kijelzőnek nem lett semmi baja, az olcsóbb megoldás, mint a komplett kijelző modul cseréje.
[link] -
laca7909af
tag
válasz
FlashLed #55693 üzenetére
Jó lesz. Kijelzőben (+kijelzőcsatiban és flexkábelben) nincs különbség.
Szerintem csak színben tér el pl. egy Black edition előlapja.
De ha biztosra akarsz menni végy készülékspecifikusat.
Esetleg szervízt érdemes lenne ezügyben (különbség) megkérdezni.
Elég drága mulatság - mivel ragasztott a kijelző, egyben van az egész modul, kicsivel többért már hibátlan használt s4-est lehet venni, de Te tudod. -
laca7909af
tag
válasz
Zorro(hun) #55691 üzenetére
Üdv!
Nyugodtan felrakhatod. Nagyon jól sikerült ez a legutolsó (eddig azt hiszem 3. Nordic) Lollipop ROM.
Én végigjártam a 4.3, 4.4.2 és 5.0.1 utat.
Több, mint 5 hónapig 4.3 volt a Telekom-os i9506-osomon. Nagyon jó volt, nagyon szerettem (kijelzőidő 5 óra körüli).
Aztán felraktam a Samsung Smart Switch progiját és jelzett egy új 4.4.2-őt (1,5 giga) és ezt felraktam. Annyira nem volt meggyőző, 3-4 töltési ciklus után is gyetra volt a kijelzőidő (max 4 óra) és gyorsan kiábrándultam belőle.
Lollipop már régóta kiváncsivá tett és a Nordic-ra jönnek folyamatosan jöttek eddig a javítások, meg mások véleményét olvasva is eldöntöttem: felrakom. Jól tettem, meg vagyok vele elégedve. Kijelző idő első töltés után is már 5 óra feletti.
Az Antutu pontjaim eddig - teljesség igénye nélkül:
4.3: 44e körül, 4.4.2: 42e körül, 5.0.1: 43e fölött nem sokkalEddigiek alapján a leg-smoothabb, legreszponzívabb a Nordic Lollipop. Ez tetszik eddig a legjobban.
Szép a felület, gyors a rendszer. Így kell működni egy ilyen kategóriás telónak. -
laca7909af
tag
Első napos nyúzópróba megvolt a Nordic Lollipopnak (legfrisebb Nordic ROM).
Autó fényerőn középen, 3G folyamatos szinkronnal mobilnettel, sok játékkal, böngészés, zenehallgatás, közösségi oldalak.
A vége ennyi lett kijelzőidőben (első teljes feltöltés után).
Ennyit nekem utoljára 4.3 alatt tudott.
A rendszer nagyon jó, nagyon reszponzív, hibával eddig nem találkoztam.
Csak ajánlani tudom i9506-osra ezt a romot.
Knox-ot nem bántja, eszköz állapota is maradt hivatalos -
laca7909af
tag
Meguntam a várakozást a Telekom Lollipop-ra. Nordic-ot felraktam Odin-nal. Legfrissebb Ápr.17-ei ROM (DOD3 végű 5.0.1). Eddig minden OK és nagyon tetszik. Sokkal folyamatosabb és reszponzívabb a rendszer. Kijelzőidő eddig jobb, mint kitkat-en, pedig csak első töltés volt még. ( 1 ó 12p és most áll a teló 80%-on, folyamatos 3G és auto szinkronizálás)
Ja, a teló egy i9506-os (knox frissítés után 0x0, eszköz állapota: hivatalos)UI: videófelvétel hangminőség is sokat javult, egy hifi sorozatos Genis-on nagy hangerő és maxra tekert basszus mellett sem torzít a hang, pedig nagyon közel tettem a telót..
vágott videó végre mp4 formátumu (4.3 és 4.4 alatt a vágott sajnos 3gp lett) -
laca7909af
tag
válasz
laca7909af #55326 üzenetére
60% felett már nem panaszkodott a töltöttségre.
Ahogy továbbléptem, kiírta, hogy 4.4.2 kitkat. A telón csak egy 952 MB-os frissítést jelzett múltkor.
Ez 1,5 giga és a PDA rész NF3-as végű. -
laca7909af
tag
Sziasztok ! Lolli frissítés az kb másfél giga ?
Csak mert jelezte a gép, mikor rádugtam a telefont.
i9506 TMHtöltenem kell előtte a telót, mert 46%-ra panaszkodott, hogy kevés neki a frissítéshez
-
laca7909af
tag
Nekem sem lötyög egyik gomb sem, minden patent !
9506-os - Telekomos#55149: olyan nincs, hogy milyen gari ugrik
ha a knox ugrik, akkor többé nincs gari a készülékedre sajna
sajna ebben az esetben az avatarod pont megfelelő#55148: akkor Te jól jártál
-
laca7909af
tag
válasz
norrberth #48939 üzenetére
így van.. nem érzem én sem , hogy fel kéne tenni akár a 4.4-et, akár a rövidesen érkező "meseszerű" színekkel operáló 5.0.1-et
4.3 nagyon király#48940: szerintem valamennyit számíthat, mert valszeg nagyobb kontraszttal operál ilyenkor a kijelző - mondjuk engem nem nagyon érdekel, dinamikus módban tetszik legjobban a kijelző
-
laca7909af
tag
válasz
migabi24 #46913 üzenetére
Köszi, de írtam, hogy LIGHT BLUE... Ez pedig navy blue, amit te linkeltél.
Fénykép érdekelne olyantól, akinek van a light blue színű Samsung S4 Protective Cover - ezt is írtam egyébként.
Neten nézegettem, de egyik helyen középkék, másik helyen rikító kék.. és hát jó lenne tudni, hogy milyen árnyalatú is ez a light blue úgy igaziból... -
laca7909af
tag
Valaki vett már az S4-esére Light Blue elnevezésű Protective Cover+ tokot ?
Tudna róla képet rakni ide fel (ahogy a fekete telón rajta van, elölről-hátulról) ?
Köszi előre is ! -
laca7909af
tag
aki t-s üzletben vette át, megkapott mindent átlátszó "nejlonszatyorban": teló, sim, thumbox ?
-
-
laca7909af
tag
válasz
Nazara #44282 üzenetére
indítási dallamot le lehet legalább némítani ? vagy kikapcsolni ?
animot valaki cserélte már le ?
kit-kat és jelly bean alatt is megvan a t-s anim bootoláskor ?#44281: samsung logó nuku ?
más:
aki t-s üzletben vette át, megkapott mindent átlátszó "nejlonszatyorban": teló, sim, thumbox ? -
laca7909af
tag
Telekomos készülékeken samsung logó van csak boot animációnak, vagy esetleg csúnya magenta anim is ?
-
laca7909af
tag
válasz
Winchester95 #44236 üzenetére
bp.-i vagy vidéki vagy ?
üzletbe vagy házhoz kérted ? -
laca7909af
tag
naná, hogy nem mindegy
ha azt mondják megkapod és nem kapod meg, az téged nem idegesítene
költői kérdés volt, nem kell válaszolni#44134: valószínűleg utánaküldték az "elfelejtett" thumboxot - reménykedjünk
#44135: úgy látszik előszeretettel tologatják az időpontokat ( no meg az ügyintézők is mogorvák, ha érdeklődik az ember, pedig azért vannak, hogy segítsenek - végülis az ügyfelekből élnek...)
más:
egyébként az átlátszós tatyiban van minden (teló, thumbox, sim) ?
aki átvette már futártól vagy PPP-n, az mondja már el legyen szíves -
laca7909af
tag
válasz
menyhartlevi #44060 üzenetére
tucano-t ismerem, s3-amon az volt
oldalt védi a telót, de az alja-teteje nagyrészt fedetlen
arra jó, hogy a hátlapod nem lesz tiszta karc meg ujjlenyomat, mert ez frankó matt és szemcsés felületű
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest