Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
MunezXBK #44528 üzenetére
Szerintem is kínaibb az MI-4, viszont az MIUI letisztultabb, mint az EMUI.
Mondanám, bár nem használtam, hogy az EMUI az full MIUI koppintás, míg azért az iOS és a MIUI között van különbség szép számmal.
De most a stock Lollipop-al a Nexus 5-ön valahogy egyikhez sincs kedvem. Úgy érzem eljutott arra a szintre a stock Android, hogy nem kell helyettesítő megoldásokat használni, hogy használható telefont kapjunk. Hosszú volt az út, ide, s tova 5-6 év, de kimondható, hogy lezárultak az alpha, beta tesztek. -
syl5
őstag
E szereint kiüthető a KNOX a i9506 4.3 alól?
Próbálta valaki?
-
syl5
őstag
válasz
#97246720 #44189 üzenetére
az idokep widgetje viszont nagyon szep.
hat nem tudom, pl az allapotsorba a az ikonok színenek allitasa, a gombokat teljes kepernyore rakja ott ki. menu hatterszin valtoztatas, ikon valtoztatasa, temazhatosag, lock screen valtoztatas, stb.
en a kozel 4 ev alatt nagyon hozzaszoktam a miui teljeskoru customizalhatosagahoz.Sracok, a T a T topikba szidjatok.
Amugy meg van egy fekete peldanyom a nem szerencseseknek. -
syl5
őstag
4.3-al I9506 testreszabására mennyi lehetőségem van?
gari megőrzése mellett.
touchwiz nem nagyon jönne be. -
syl5
őstag
válasz
sultansmith #43790 üzenetére
De csak ha van net, ugye?
-
syl5
őstag
válasz
Petyyyyy #43716 üzenetére
Hülyén fogalmaztam.
Úgy értettem, hogy root-olható, rom-olható de adott esetben teljesen gyári állapotra visszaállítható. Kulcsszó KNOX. De még nem mentem bele, itt olvastam csak hogy beszéltek ilyenről.Gaba:
Jár elvileg -
syl5
őstag
Sziasztok,
úgy néz ki beszállok én is a klubba egy T-Mobile példánnyal.
Előfizető vagyok, megújítással vettem 24 havi részletre, hétfőre ígérik.
Adatot egyeztetni nem akarnak, bár lehet megszívom, ha nem küldenek microSIM-et, mehetek be egy T-pont-ba.Remélem garanciavesztés nélkül root-olható, rom-olható verziót kapunk.
Szerintetek mennyi rá az esély?Tokot milyet ajánlanátok hozzá, amit jövő héten be tudok szerezni?
Illetve milyen az S4-en a MIUI?
Érdemes használni, vagy esetleg sok hasznos gyári feature megszűnik vele?(#43712) Gaba#10
Uhh, jó hogy írod, felhívod rá a figyelmemet.
Én egyébként úgy olvastam hogy új előfizetés mellé jár.
Jó lenne ha én is kapnék mellé, elvégre hűséget vállaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest