Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
MunezXBK #39095 üzenetére
Haverom nem tud berakni "saját zenét" csengőhangnak, próbálta úgy is, hogy be rakja másik mappába, de úgy sem, csak a stock csengőhangok mennek neki. Most nem tudom megmondani melyik mappákba tette, de pár esélyesbe, ahol elvileg kéne működnie.
Kerio
Rajtam kívül kb 3an nem kaptak választ.. igaz. nem olvastam végig amit írtak, de elég hosszú volt, szóval gondolom ők magyaráztak is valamit és ezek csak így ma délután-este.
-
minek?:S
őstag
Sziasztok
Valakinek volt problémája azzal, amikor saját zenét akartatok csengőhangnak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest