Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Van nálam egy Galaxy S4. Amint aksi kerül a telóba, magától bekapcsol és bejön az S4 felirat, de utána rögtön ki is kapcsol. Bekapcsolni csak akku kivétel után lehet, de amint berakom, egyből bekapcsol aztán ki. Próbáltam recovery üzemmódban és download üzemmódban is de mindig kikapcsol. Így sajnos egy szoftveresen sem tudok mit kezdeni vele. A telót szétszedtem, de az alaplapon nincs korróziónak nyoma és minden egyéb kábelt alkatrészt lehúzva is kikapcsol a teló. Mi lehet a gond?
-
KisBundi
őstag
Vki magyarázza már el nekem mi van ezzel a telefonnal!
Csatlakozok a routerhez. Net nincs, de viber szuperül megy...
-
KisBundi
őstag
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy megéri-e már váltani 4.3-ról 4.4-re és lehet-e már rootolni a 4.4-et? Mindegy, hogy biztonságos vagy nem, mert a telefon knox-a már ugrott.
-
KisBundi
őstag
Volt már vkinek olyan, hogy csatlakozott egy routerhez, de nem volt internet? Minden más eszközön megy a net, de a telón nem...
-
KisBundi
őstag
Olyan problémám volna, hogy sikeresen telepítettem egy repeatert! Tudok hozzá csatlakozni telóval, de net az nincs, pedig laptopon és másik (HTC) telefonon is megy az internet!
-
KisBundi
őstag
Nem tudtok nekem egy olyan app-ot mondani amivel egy mozdulattal tudnék váltani 2G és 3G között?
-
KisBundi
őstag
Vmi baj van a térerőmmel! Gyári 4.3-at használok hihetetlenül lecsökkent a térerőm! Igazából semmit nem csináltam a telóval csak arra lettem figyelmes, hogy 3G-t szinte egyáltalán és GSM hálózatot is csak 2-3 egységet mutat, de sokszor az is 0!
Van vkinek vmilyen tippje, hogy mit lehet vele kezdeni?
-
KisBundi
őstag
válasz
Tesztelo.hu #37803 üzenetére
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37740 üzenetére
Hát nekem is elég gyatrának tűnik! Olyan koppintás szaga van
-
KisBundi
őstag
válasz
FrankMonzano #37731 üzenetére
Hát itt sem látok túl sok kreativitást kinézetben!
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37694 üzenetére
Vhogy biztos össze lehet vmit szedni, de nagyon kicsi rá az esély!
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37691 üzenetére
+ lehetőleg kerülni kell a necces oldalakat!
-
KisBundi
őstag
válasz
b.regius #37387 üzenetére
Olvass vissza kicsit! kareszkaresz kolléga is pont ilyen problémával küzd!
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37375 üzenetére
Nem is tudom!
Itt az a lényeg, hogy ne jusson be semmi, míg a másiknál...
-
KisBundi
őstag
válasz
N.otorious #37367 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak akkor ne rakd fel!
-
KisBundi
őstag
válasz
Botos Marci #37352 üzenetére
Sajnos nincs! Legalábbis garanciális lehetőségeken belül..
-
KisBundi
őstag
válasz
Vagany #37346 üzenetére
Bocsánat, nem fejtettem ki eléggé! Tehát az akku töltéskapacitása tényleg nem változik! De az akku teljesítménye sem fog javulni csakis romlani! Teljesítményük a legyártásuk után csak romlik! Igaz, hogy nagyan lassan! Ahogy írtam, az akku nem igényel semilyen töltési ciklust, hogy elérje a maximálsi teljesítményét! Telefonok esetében is csak az oprendszer energiagazdálkodása miatt van ez, hogy kell pár töltés és lemerítés mire beáll a rendszer.
És most jön az amit nem fejtettem ki! Tehát olyan akkuknál érdemes 1-2 havonta lemeríteni és feltölteni újból amelyek több cellából állnak, hogy a cellafeszültségek egy szintre kerüljenek. Telefonok esetében mamapság nincs szükség mert többnyire 1 cella van csak!
Ez a "formázgatás" még a régi nikkeles időkből való és nagyon sokan nincsennek vele tisztában. Ezeket nem légből kaptam, hanem tanultam és tanulom is a mai napig!
Röviden, az elejétől fogva maximumon teljesít és nem igényel különösebb foglalkozást! Lemeríteni az akkut 1 cellával nem érdemes. Maximum az oprendszer akkukalibrációnak tesz jót, de az akkunak nem!
Bocsánat, hogy ennyire kinyújtottam! -
KisBundi
őstag
válasz
kareszkaresz #37338 üzenetére
Gyári rom root-al ha neked nem volt semmi bajod a gyárival! Keress 4.3ra egy biztonságos root progit ami nem bántja a knox-ot és akkor próbáld meg törölni az update.zip-et!
-
KisBundi
őstag
válasz
Vagany #37335 üzenetére
Villamosmérnök lévén tökéletesen tisztában vagyok a működésükkel!
Nem arról beszéltem, hogy a cellafeszültség a minimum 1,5V-os minimum alá menjen, mert akkor már tényleg kuka az akku. Hanem, hogy a 3,2V-os üzemi feszültségminimumot ne érjük el, mert drasztikusan csökken az akku élettartama. Az egyedüli ok ami miatt érdemes 1-2 havonta lemeríteni az akkut kikapcsolásig, az a cellák közötti feszültség különbség megszüntetése. Ez szükséges a hibás akku diagnosztika kiküszöböléséhez, de semmi köze a maximális töltéskapacitáshoz!
-
KisBundi
őstag
válasz
Gizmo94 #37327 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt!
Nem kell, sőt nem szabad lemeríteni teljesen! A maximális kapacitása már az elejétől fogva elérhető!
-
KisBundi
őstag
válasz
kareszkaresz #37317 üzenetére
Nekem vmelyik biztonságos progival és csak így tudod törölni!
-
KisBundi
őstag
válasz
kareszkaresz #37314 üzenetére
Vagy törlöd az update.zip-et vagy rootolod! Ha már rootolva van, akkor egyedi rendszernek fogja felismerni és nem fog zaklatni!
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37252 üzenetére
Ez pontosan mi is?
-
KisBundi
őstag
Csak azért mondom, mert Antutuban kerek 29900 pontot megy és akkor nem korlátozza vissza?
-
KisBundi
őstag
A Real Racing 3 kinek hogy fut? Nekem ha csak 1-2 autó van a pályán akkor teljesen jó fps értékeket produkál. De ha már sok autó van, akkor eléggé darabos, de még játszható...
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #34528 üzenetére
-
KisBundi
őstag
válasz
Ghostman78 #34492 üzenetére
Ott a pont!
adamka36: a munkatársam is szidja a 4.4-et, mert szerinte sincs olyan jó mint a JB. Lassabb, a GPS is problémás és hogy semmit nem tud a memkarra telepíteni, szintén idegesíti! Ez nem az Android sara, hanem az samué! Ez bizony el lett kapkodva! -
-
KisBundi
őstag
Nekem a KNOX már régen ugrott: Így van értelme feltenni a 4.4-et?
Mi az amit még így sem lehet megcsinálni vele?
-
KisBundi
őstag
Őszntén, most vmi újítás ami miatt érdemes feltenni a a 4.4-et?
-
KisBundi
őstag
Azon kívül hogy nem lehet KNOX miatt rootolni van vmi baj a 4.4.2-vel?
Miben rosszabb eddig mint a 4.3? -
KisBundi
őstag
válasz
SanyiBácsi #31626 üzenetére
Biztos nincs ekkora! 2800 nagyon max 3000 mAh amit ki lehet ekkorából hozni de akkor már lehet az élettartam rovására menne!
-
KisBundi
őstag
-
KisBundi
őstag
Tele van a fórum hibás telókkal amiket mind szervízelni kell! Tényleg ennyire rossz ez a telefon hogy majdnem mindenki küldi vissza szervízbe?
-
KisBundi
őstag
Nekem kb 800 db kép van a galériában és szinte mindig azonnal megnyitja
Igen, néha előfordul , hogy max 1-2 másodpercre elgondolkodik vmelyik alkalmazásnál, de az is ritka! Szóval lehet hogy van sok felesleges app a gyári romban, de ettől még elégedett vagyok vele! -
KisBundi
őstag
Elhiszem, hogy gyönyörű ez a dallam, de vhogy most nem ez izgat..
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #30988 üzenetére
Nem tudom Ti mit csináltok vele, de nekem annyira stabil eddig, mint a többi android!
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #30982 üzenetére
Szóval S600 is elég azért még a játékokhoz is
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #30978 üzenetére
És a S800-al jobb lenne?
-
KisBundi
őstag
Srácok, mire nem elég manapság a Snapdragon 600?
-
KisBundi
őstag
Nem értem?
A KNOX-os szívatáson kívül mi a bajotok még a samuval?
-
KisBundi
őstag
Engem is megnyugtatott egy samsung szervizes, hogy a KNOX ugratása önmagában nem jelenti a garancia elvesztését!
-
KisBundi
őstag
Vki magyarázza már el nekem, hogy a Greenify miért nem hibernálja az alkalmazásokat mikor lezárom a képernyőt?
Pedig rootolt is és semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest