- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csere
csendes tag
Sziasztok
Hátha valami guru tud nekem segíteni......
S4 I9505-ről beszélünk 4.3-as android knox warranty void 0x1 (szóval gari már nem probléma)
Nah most olyan bajom van nekem,hogy meghalt az alaplapomon az USB chip egy rossz töltő miatt. (ívet húzott a töltő) emiatt sajnos meghalt az USB chip,IGEN biztos,hogy az mert az usb foglalatos részét már cseréltem a telónak (reménykedve,hogy csak az a része halt meg mert az nem volt olyan drága,de nem nem az nyiffant ki hanem az alaplapon az USB chip).
A problémám: Szeretném rootolni a telóm DE az esetek 90% ba gépre kell tenni a telót ODIN ,oneclick root stb stb
Valaki ismer-e olyan eljárást a 4.3 nál amihez nem kell gép (gondolok itt stock recoveryből sd installra vagy esetleg valami root apk-ra.)
Valakinek valami 5let? mert én már teljesen kifogytam belőlük
-
Csere
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy használt galaxy s4-et vodafonost.tegnap egyszer csak elment a hálózat és csak a mobil netem volt használható.de se sms-t se hívást nem tudtam indítani vagy fogadni.....
lehet,hogy letiltották? valaki valami ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest