Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #3999 üzenetére
hol nyomkodtad meg? én is megtenném, de a tudatlan T-sek azt sem tutták a westendbe hogy van ilyen telefon...One SV-t meg Desire-t magyarázott nekem.
-
nagyzoltan87
csendes tag
Hat ma volt szerencsem megnyomkodni...meggyozo s4 ugyanaz mint eddig laggol pedig mar harmat is megnyomkodtam...htc az valami mas vilag! KELL!
-
boksz
senior tag
Húú de megindult a fórum.....
Esemény van -
Spark_777
tag
Én baromira hiányolom a régi szép kis gyári widgeteket,jó lenne őket valahogy visszavarázsolni,és nem a marketről töltögetni hozzá hasonlókat.
Amúgy tegnap a Speed rettentően korrekt volt,még pénzt is adtak vissza,mert ugye az EU készülékhez én vettem plusz egy év garit,ami a magyarnál már nem szükséges,így annak az árát megtérítették.
-
g0n21
senior tag
nincs benne semmi T-s, hogy független-e azt mindjárt kipróbálom
-
Spark_777
tag
válasz
Coyote2000 #3984 üzenetére
Én ilyet vettem hozzá,töltésre tökéletes,nagyon jó minőségű,és ami fontos,ha van rajta hátlap védő akkor is tudod tölteni
http://www.ebay.de/itm/380637011526?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
-
datomi
tag
Kicsit megnyomkodtam (jobban majd este otthon), nem találtam benne semmi T-set, induláskor sincs T-s logo.
A függőséget nem tudom csekkolni, mert nincs másfajta microsim a közelben. -
sipy888
aktív tag
Aki jár T-be , Vodába, Telenorba és tud infót a fekete érkezéséről, légyszi írja már meg itt . Előre is köszi
-
Xaels
félisten
válasz
Coyote2000 #3984 üzenetére
Mivel Pogo csatlakozók nincsenek rajta mint a One X-en vagy a Rhyme-on így max csak olyan dokkoló lesz ami a mUSB aljzatot használja. Olyat majd eBay-en tonnaszám lehet majd találni.
-
sipy888
aktív tag
AKI T-től vett meséljen már, hogy független-e pls. Valamint a T reklámja rá van téve amikor bekapscoljuk a telefont?
-
Coyote2000
őstag
azt lehet tudni, hogy van-e (lesz-e) hozzá asztali dokkoló? mer jó lenne...
ha senki nem hajlandó cserélni, akkor innen fogom megvenni szerintem
-
Ati007
őstag
függő
-
Meséljetek már akinek megérkezett a T-től a telefon,hogy milyen?
-
datomi
tag
Tegnap reggel rendeltem, kb. fél órája jött az e-mail, hogy a futár ma hozza, eztután kb. 5 perccel már csengetett is a futár, hogy itt a cucc
-
Koris
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3973 üzenetére
A fonokomnek mar egy honapja One-ja van es neki megy . 535d/2012.A stabilitast megkerdezem.
[ Szerkesztve ]
-
Koris
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3970 üzenetére
Mukodik
A fuggetlenseget nem tudom most megnezni,hacsak nincs valami szervizkodotok hozza[ Szerkesztve ]
-
Coyote2000
őstag
Ha valakinek van rá lehetősége, kérem próbálja ki, hogy a HTC One működik-e a BMW gyári bluetooth-jával! Nagyon fontos lenne.
Amúgy szívesen adnék egy HTC One-ért egy gyári független iPhone 4-et és egy ugyancsak független Samsung Galaxy S3-at! (kettőt az egyért). Ha valakit érdekel, jelezze!
Köszi
-
robit74
tag
válasz
hurrikan #3912 üzenetére
Nem kell, hogy felhívjanak, mivel csak akkor hívnak, ha új vagy és előfizusat kérsz, vagy már van nem átvett csomagod tőlük. Ugyanis akkor egyeztetik a "hitelképességedet".
Én már többször rendeltem tőlük, ezért a rendelés leadása után kb. 2 órával kaptam tőlük egy SMS-t, hogy a rendelésem állapota "szálításra vár"-ra változott. -
vasii
senior tag
Hátha vki el tud menni és megnyeri
HTC Magyarország
Hamarosan nyílnak az ajtók! 10-től zárásig várunk! Gyere 15 órára a Vodafone Smart Store-ba, vegyél részt a vadonatúj HTC One bemutatóján, és próbáld ki a készüléket! Sőt, ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a telefont, ehhez mindössze egyetlen kérdésre kell a helyszínen helyesen válaszolnod! Részletek: link[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
Ezért:
Vodafone Red Super csomaggal 47.990,- [link]
T-Mobil Next XL csomaggal 127.000,- [link]Alig 3x az ára T-nél...hogy dominóba mennyi az engem nem érint és nem is érdekel. De hogy fél millát kicsengetsz 2 év alatt és így is 120e-t elkérnek a telóért...
Ha annyi lenne mint a vodánál, már rég megrendeltem volna. A másik, hogy az azonos domino árban lévő S4 a T-nél 64.000 Ft 2éves előfizetéssel, addig a ONE 127k...
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Ha valaki esetleg megrendelte a T honlapján közzé tett adatokkal, tudatában annak, hogy a One 32Gb-os és mókás kedvében van, ezért reklamál, írja már le, hogy mire jutott
.
Én tuti, hogy verném az asztalt, hogy 64Gbos telefont fizettem ki, de ez csak 32
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
mekkorát kaszál most a t ezzel az túlárazott telóval...
-
Koris
aktív tag
Tegnap reggel rendeltem T-tol es most hozta a futar!!!
-
g0n21
senior tag
Ahogy (#3921) HUTCHDB írta, felhívtam a GLS-t és megmondták, hogy délelőtt f9-f12 között jön a futár, és ha gondolom akkor megadja a futár mobilját. Mondom, köszönöm, ennyi infót elég volt
Ez már barátságosnak minősülő üf.kezelés...
-
Ati007
őstag
a T oldalán még mindig nem javították az adatait
-
Exelsior
senior tag
válasz
-=Ghost=- #3943 üzenetére
Hát nem tudom nálam nem torzítanak.
Bizonyos hangnál lehet de ez inkább a hang tartománytól függ. Volt olyan videó ami alatt fullon kicsit lehetett érezni de nem vészes. De pl. Egy Vasember 3 előzetes alatt lesett az állam olyan jól szólt. Bent a mérnökök azt kérdezték mi a franc van benne ami ilyen jól szól.
Ha alapszinten is torzit akkor hibás valszeg. Van egy tesztvideó a Movies mappában azt le kell futtatni.
-
Szpisti
addikt
Ma hajnalban már megint készleten van a T webshop-jában. Meg is rendeltem. Holnap délutántól 5 munkanapon belül vehetem át a pickpackpontban. Ha odaér...
-
N4ri87
senior tag
válasz
akoska07 #3944 üzenetére
Inkább képzetlenek. Ilyenkor hol is van a multiknál szokásos meeting?
A házhoz szállításhoz szólva: Amikor én kis bolond teljesen új előfizetéssel (sajnos a régi megtartását nem tette lehetővé a T) megrendeltem az i5-öt, a futár akkor szólt, amikor már a ház előtt volt. Hiába kértem, hogy előtte 10 perccel hívjon, hogy ne kelljen várnia, míg haza ugrom a munkahelyemről.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Redplee #3939 üzenetére
Egy bizonyos szakportál azt is írta a tesztjében, hogy torzítanak a boomsound hangszórók....
#3933 Xaels:
Telenorról annyit, hogy egyszer érdeklődtem náluk xperia ion-nal kapcsolatban. Az sem volt sehol, de asszem az arénában felajánlották, hogy adjak telefonszámot és felhívnak ha lesz. Azóta is hívnak..... -
desigo
senior tag
Tiszta szánalom ez a T-mobile.
Lassan 24 óra eltelik mióta kirakták az oldalukra a telefont.
Egy tucat ember jelezte nekik az elírásokat és mégsem javítják ki.
Még leállnak vitatkozni,hogy márpedig az olyan.
Amatőrök... -
Redplee
senior tag
Egyébként, mennyire melegszik a telefon? Valami gyökér tesztben olvastam, hogy "le kellett tennie" mert annyira meleg volt. Sajnos egyelőre még nem tudtam kézben fogni sem egy ilyen kicsikét, de nagyon nagyon kezdek S4 ről ide pártolni
-
-
Zolik
senior tag
már kint is van a t-mobile-nál hogy a készülék nem kapható.. gratulálok nekik!
-
-
TheProb
veterán
jaja, ugyan ezt írtam én is lentebb..., sajnos ez nem plusz pont a telének.. :S
Annyi reménységem van, hogy telefonon beszéltem a komárom-esztergom megyei telenoros "főnökkel" v kivel és azt mondta, hogy szól és el is rak egyet ha már van. Na msot nemtom, hogy erre mennyire emlékszik még..
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #3930 üzenetére
A Telenornál én még nem hallottam egy konkrét dátumot sem. Engem inkább az b@sz fel, hogy nincs náluk értesítés(csak az értékesítő munkatárs jóindulatán múlik), sem előjegyzés vagy valami. Full lutri az egész. Ha nem értesülök időben megint várhatok majd heteket?!
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
jaaa, vágesz. Tudom miről van szó, csak rövidítés alapján nem esett le.
Szerintem is jó dolog főleg annak aki nem tudja megoldani h egész nap otthon üljön és várja a futárt..Egyébként kezdi felb@szni az agyamat a telenor, hogy náluk lett először az árlistára rakva a telefon és most meg náluk lesz legkésöbb vagy wtf? Ez a holnapi vodás dolog eléggé elkeserít
Voda a semiből holnapra kap, a telenor meg TALÁN hétfőn, az mi?[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #3928 üzenetére
Nem. PickPackPont. Megadhatod, hogy hol akarod átvenni. Ilyen szerződött üzleteknél, mint a Relay például. Ott egész nap akkor veszed át amikor neked jó.
[ Szerkesztve ]
-
szanyi20
tag
válasz
hurrikan #3908 üzenetére
Ohhh, tehát akkor most az fog történni, hogy akit felhívott a T és közölte hogy ÖN TÉVED, EZT A GYÁRTÓTÓL KAPTUK, szintén kap egy telefonhívást, hogy: Kedves Ügyfél, elnézést kérünk öntől, amiért kretének voltunk és még józan paraszti ésszel sem tudtunk rájönni, hogy a HTC One adatlapjára a HTC One X adatait raktuk. Szíves elnézését kérjük... Engésztelés képpen had küldjünk két db HTC One készüléket (Egy feketét és egy szürkét)... Vicc ez a Té
-
sipy888
aktív tag
Westend -> hétfő
Váci Vodafone Smart -> holnap dél -
joey04
titán
válasz
HUTCHDB #3921 üzenetére
hiába adtam meg a 8-12-ig történő átvételi intervallumot, mert a t-s ügyfélszolgálatos szerint ezzel (és a megjegyzés rovatba írt dolgokkal) senki nem szokott foglalkozni.
ez sajnos nagyon igaz. én is amikor tv-t vettem 8-12 órát adtam meg, és este 7kor hozták. csak tudnám akkor minek lehet időpontot választani. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #3919 üzenetére
no most hívtam a t ügyfélszolgálatot.
nagyon korrekt, hozzáértő embert fogtam ki.
elmondta, hogy ha leadtam, és a rendszer elfogadta a rendelésemet, akkor az van, vagyis "félre van téve" nekem a telefon.
a "Jóváhagyás alatt" szóösszetétel egy természetes dolog, mivel munkaidő után adtam le a rendelésemet, legkorábban holnap reggel tud átváltani, amikor is lesz valaki, aki az enter gombot megnyomja.egy elég fontos infót mondott még nekem, amit szerintem jobb ha ti is tudtok:
a futár általánosságban nem foglalkozik azzal, hogy a megadott címen ott vagy-e, vagy sem az átvételkor, nem fog telefonálni, hanem szépen elmegy és részéről letudva a dolog.
ezért az ügyfélszolgálatos pali azt mondta nekem, hogy a szállítás napjának reggelén hívjam fel a 06-1/802-02-65-ös számot, ami a GLS diszpécseri száma.
itt az egyedi rendelésszámot ha bediktálom, kb. 1 óra pontossággal meg tudja mondani, hogy mikor érnek hozzám a készülékkel.
én biztos, hogy fel fogom őket hívni.összességében kicsit megnyugodtam, mivel egyrészt nekem még jutott telefon, másrészt a telefonszám is nagy segítség lehet.
ennek az az oka, hogy a munkahelyi címemet adtam meg átvételi címként, ahol csak 1/2 2 -ig leszek, így akár még le is maradhatnék az átvételről, hiába adtam meg a 8-12-ig történő átvételi intervallumot, mert a t-s ügyfélszolgálatos szerint ezzel (és a megjegyzés rovatba írt dolgokkal) senki nem szokott foglalkozni. -
hurrikan
addikt
1éve S-nál még hívtak.
De lehet hogy új elő fizu miatt.
Most csak hosszabbítok. -
Red@Arc
tag
válasz
hurrikan #3912 üzenetére
2 hete vettem a fiamnak egy OneX-et, részletre, előfizetés megújításával. Nem hívtak fel (nem kellett kötbért vagy mit fizetnem), egyszer csak jött az email - két nappal korábban, mint a rendelés visszaigazolásában szerepelt - hogy mehetek a PPP-be átvenni.
Én 23-ra kaptam az előzetes visszaigazolást a One-ra, de remélem hamarabb átvehetem.
-
hurrikan
addikt
Egyébként valakit felhívott már a T-mobile?
Mert ugye ez úgy működik hogy telefonon visszahívnak egyeztetni, és rá másnap dobják fel futárral.
Tehát akit még nem hívtak az már nem fogja megkapni péntekre.
Hozzá teszem engem sem hívtak. -
HUTCHDB
nagyúr
látom, hogy mi ezen a kijelző dolgon mindig ellentétes véleményen vagyunk...
engem nem érdekel a fényerő, viszont az, hogy a note II-nél a ppi számomra érezhetően rosszabb az igen!most ellenőriztem a rendelésemet, de csak "jóváhagyás alatt" stádiumban áll.
ami viszont feltűnt, az az, hogy "Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható!"-ra váltott az oldalon....
elfogyott volna?
és akkor most én kapok-e....(#3908) hurrikan!
én 64 GB-osként rendeltem.....az volt az oldalon, és ami a neten van írva, az mindig igaz...[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #3904 üzenetére
a "nótakettő" már akkora, hogy nekem a MAI eszemmel nem kellene.
amúgy szerintem jó telefon, és ki merem jelenteni, hogy a kijelzőn kívül jobb az sIII-nál, valahogyan jobban van optimalizálva az egész.remélem a kinézeten kívül másban is jó lesz a ONE, mert a külcsín nálam nem minden...sőt!
a kijelző biztos szokatlan és "feketétlen", oldalról szűrkéssé váló lesz, nekem is biztos hiányozni fog a középső gomb, viszont a kamera valószínűleg ütni fogja az elvárásom mércéjét (csak oda kell figyelni fotózáskor egy kicsit), de ennek tudatában rendeltem meg.
abban bízom, hogy egyéb szempontból hibátlan lesz. -
HUTCHDB
nagyúr
no én is megrendeltem a t-nél.
péntekre kaptam visszaigazolást.
kicsit izgulok, hogy fog-e tetszeni.....még nem láttam élőben és nem fogtam a kezemben.
DE lesz 8 napom, hogy eldöntsem. -
Zolik
senior tag
[link]
47.990 Vodánál előfizetésben,
127.000 T-nél előfizetésben, tényleg csodás a t-mobile ára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 14 Pro 256GB space black asztrofekete független Apple garancia