-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #3904 üzenetére
a "nótakettő" már akkora, hogy nekem a MAI eszemmel nem kellene.
amúgy szerintem jó telefon, és ki merem jelenteni, hogy a kijelzőn kívül jobb az sIII-nál, valahogyan jobban van optimalizálva az egész.remélem a kinézeten kívül másban is jó lesz a ONE, mert a külcsín nálam nem minden...sőt!
a kijelző biztos szokatlan és "feketétlen", oldalról szűrkéssé váló lesz, nekem is biztos hiányozni fog a középső gomb, viszont a kamera valószínűleg ütni fogja az elvárásom mércéjét (csak oda kell figyelni fotózáskor egy kicsit), de ennek tudatában rendeltem meg.
abban bízom, hogy egyéb szempontból hibátlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged