Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
stilo18 #3904 üzenetére
a "nótakettő" már akkora, hogy nekem a MAI eszemmel nem kellene.
amúgy szerintem jó telefon, és ki merem jelenteni, hogy a kijelzőn kívül jobb az sIII-nál, valahogyan jobban van optimalizálva az egész.remélem a kinézeten kívül másban is jó lesz a ONE, mert a külcsín nálam nem minden...sőt!
a kijelző biztos szokatlan és "feketétlen", oldalról szűrkéssé váló lesz, nekem is biztos hiányozni fog a középső gomb, viszont a kamera valószínűleg ütni fogja az elvárásom mércéjét (csak oda kell figyelni fotózáskor egy kicsit), de ennek tudatában rendeltem meg.
abban bízom, hogy egyéb szempontból hibátlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest