Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
Igen, de a htc one X -nél semmi gond nem volt, ott szép volt a kép és ugyanúgy facebook illetve google névjegyzék volt !
-
joey04
titán
A névjegy listánkat a Sense People-nek nevezi. A felülete leginkább a megszokott Jelly Bean felületet adja. Érdekes, hogy a profilképeket egy kis rácsszerkezettel effektelve jeleníti meg, valószínűleg ennek oka az, hogy a nem túl jó minőségű képeket próbálná meg esztétikailag feljavítani ezzel a HTC, tegyük hozzá, sikeresen.
[link] -
N4ri87
senior tag
Ha egy régi kontakt mentésből csináltad, akkor azt hiszem ott a hiba. Nekem a Desire ugyan ezt csinálta, de ha újra beállítottam az eredeti képpel (ez rom csere után történt a gelária tartalmának vissza állításával), akkor újra tiszta volt.
(#2991) Xaels
Ami T tájékoztatása szerint egy hanyagolandó módszer. Mondták ezt akkor, amikor az i5 (hú de nehezemre esik vissza fogni magam és nem agyon fikázni) szervizbe került.
[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
Miért van az, hogy mikor hívok valakit akkor az illető képét a telefon pontokból teszi össze a tárcsázási képernyőn nem úgy mint az one x-nél anno ahol szépen kristálytisztán lehetett látni a képet ?
( remélem érthető voltam :-) ) -
Rossi
addikt
Extreme Digital válasza:
"Tisztelt Ügyfelünk !
Köszönjük megkeresését!
Sajnos egyenlőre nem tudott pontos dátumot mondani a beszállító partnerünk HTC One érkezését illetően, így sajnos nem tudom megígérni, hogy lesz a 0% THM akció ideje alatt."
Szóval lesz, csak nem biztos, hogy az akció időtartama alatt.
-
Spark_777
tag
válasz
-=Ghost=- #2982 üzenetére
Igazad van,én is így vagyok ezzel,a Sensationt,nem fogom eladni,mert hibátlan,tényleg makulátlan,egyszerűen sajnálnék tőle megválni,a One S-t pedig a barátnőm fogja használni,mert elege lett a Galaxy Advenceből...
Sajnos tényleg megvan ez a hátrányunk más országokkal szemben,de jelen esetben például Ausztria is ugyanúgy szenved a hiánytól mint mi,és azért ott mások a körülmények,de mégsem kapnak...
Én eddig mindig tokkal védtem a telóimat,sima bőr jól bevált kihúzhatós tokokkal,a ONE-on pedig a ONE X kihúzhatós bőrtokja lifeg mint egy darab rongy!!!Szóval fel a fejjel,másnak is akadnak ilyen gondjai mint neked,és látod én már meg is jártam rendesen,egyből vihettem is vissza,ami azért annyira nem buli,főleg hogy nem lakom olyan közel...
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2977 üzenetére
nye-he-he
Spark_777-nek is:
Egyébként abból kezd elegem lenni, hogy egy afrikai banánköztársaságban élünk, és mindenért a szomszéd országokba kell rohangászni, ha nem akarok rá a megjelenés után hónapokat várni.Semmi sem hibátlan, eddig nem is volt nagyon ilyen telefonnal, hogy megjelenéskor azonnal ugrottam érte, de most nagyon szivesen vettem volna a legelső szériából is...
A flippes tok meg bizonyos helyzetekben lehet hasznos, de inkább kiahagyom.
Régóta ez lesz az első telefonom, ami nem kap majd tokot.
Egy használati tárgy. Ha makulátlan állapotú, mint pl a HD7 még mindig tokban van. Mintha most vettem volna ki a dobozból. És mit értem el vele? Eladni nincs értelme. Az eredeti 160k-s árából egy év múlva a felét sem, ma pedig már 40-60k-t ér max. Annyiért inkább megtartom backup/játszós telefonnak, vagy odaadom valakinek a családban.
Ennek meg majd mikrokarcok lesznek az üvegen, talán kicsit megkopik az eloxált alu ház... Majd lecserélem... Unom már, hogy hímestojásként kell vigyázni minden ilyen kis apró szarra.Ez már ki kívánkozott.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Itt is beveri a One a samut
bár az első 3at indokolatlannak érzem...Akoska07: de ez csak a teaszűrcsölőknél van gondolom
[ Szerkesztve ]
-
N4ri87
senior tag
Ha esetleg valaki tud biztos infót arról, hogy a T-nél mikor lesz kapható, mindenképp ossza meg. Ma kaptam garanciában cserélt i5-öt, mely erősen feleslegessé vált számomra a One-nak köszönhetően. Arra sem méltattam, hogy a fóliát levegyem, vagy esetleg bekapcsoljam. A vevő is megvan már rá, csak lenne már One.
szerk.:
One gondolom nem olyan SIM-et kezel, mint az i5. T tudja cserélni?[ Szerkesztve ]
-
válasz
TheProb #2974 üzenetére
Aki fizet biztositást a bankjánál,annak van jó pár opció benne.
Nekem még arra is van,ha lerobbanok kocsival jönnek megcsinálni vagy elszállitani.Néhány bank nem kéri hogy beregisztráld a telefonodat anélkül is fizet ha baj van.
Van amelyik kéri.
Ilyenkor felhivod őket és feltesznek kérdéseket a telefonnal kapcsolatban. -
ForRedGlory
félisten
Hosszan nyomva bongeszoben a vissza gombot, elojon a history
-
Kori77
tag
válasz
ForRedGlory #2970 üzenetére
Köszí
-
boksz
senior tag
Érdemes rá várni, egy ÉKSZER !!!
-
Örülök ha segithettem.
Aki hozzájut egy ilyenhez,csak ilyeneket ir-mond,mint te.
Nem kérdés, this is The One.Angliai tulajoknak irom,ma beregisztráltam a telefont az egyik bankomnál.
Lehet beregisztrálom a másiknál is.Sosem lehet tudni mi történik a kicsikével.
[ Szerkesztve ]
-
Spark_777
tag
Jó hír aki a gyorsboltból rendelt,most már 05.10 a várható szállítási idő...
-
Kori77
tag
Sziasztok
Meg oldódott telefon mizéria !
Kapok egy bontatlan példányt ha minden igaz !! -
Kori77
tag
válasz
Nightfall75 #2922 üzenetére
Köszi
-
BenHans
addikt
Az odáig oké. Meg az is hogy keresek egy régebbi S/N-t. Csak az nem m1 hogy minden országot előrébb sorolnak mint minket. Lásd One S amiből S4 procival szerelt volt Szlovákiában és Ausztriában is, de nálunk S3.
szerk. Remélem igazad van. Meglátjuk...
Bár a tesztoldalaknak nem szokásuk újratesztelni az adott készülékeket. (pl MA
)
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #2951 üzenetére
"jóhiszeműség elve miatt a HTC a már felvásárolt készleteket szabadon beépítheti a készülékeibe." - Szerintem a felvásárolt készletek tovább húzzák majd mint 1 hónap.
Vannak más technológiák is. Nem hiszem, hogy a HTC valami sokkal szarabbat fog venni helyette, vagy csinálnak egy saját verziót(mondjuk "Triple membrane") amit legyártatnak mással.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2931 üzenetére
Az S4 feketéje nem dicséretre méltó, szép vöröses, persze csak korom sötétbe látszik
-
Spark_777
tag
Ma leadtam a szervizben a One-t a gyors shopban,és nagyon korrektek voltak,cserélik a készüléket amint megjön az új szállítmány.
-
joey04
titán
válasz
hurrikan #2928 üzenetére
Nem csak akkor jön az jól... De ettől még én sem szeretem az amoledet, az állítható szaturáció sem ér számomra sokat, de amiben jobb, azt érdemes elismerni, és nem lényegtelen apróságként beállítani. Nekem inkább azért nem érvágás a dolog, mert az ips fejetéje is nagyon jó.
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként igen többek között. Az S4 feketéje olyan, hogy vak sötét szobában nem látod a telefont, olyan mély fekete. Na meg nekem azért a tartalom nem gond, ha vibráló, és S4-ben ugye lehet állítani a szaturáltságot, így azért mindenki be tudja lőni a számára legmegfelelőbbet.
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Van a HTC One tulajok közül / közületek van valaki aki használta már a Helium nevű backup alkalmazást esetleg?
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2925 üzenetére
Mi találtál a kijelzőn mint gyenge pont?
Karcolódás? Magas fogyasztás? -
stilo18
addikt
válasz
ForRedGlory #2923 üzenetére
Egyébként,hogy ítéled meg ezt? Az S4-nek vagy a One-nak tetszik jobban a kijelzője?
[ Szerkesztve ]
-
Kori77
tag
Hol tudom megnézni, hogy mikor gyártották ?
-
Remus389
veterán
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Amúgy HTC One vagy S4 képernyője látszódik jobban napfényben? Illetve szerintetek lesz arra valami update/ vagy rom hogy One-ba is belekerüljön egy ilyen multi-window jellegű dolog?
-
Rossi
addikt
Üdv!
Edigitalban május 19-ig 15 hónapos, 0% thm-s hitel van minden termékre...
Elképzelhető szerintetek, hogy 19-ig befut a One hozzájuk?
Mert akkor biztos vevő lennék.
-
Majd meglátjuk...
BroCreSt : Csak emiatt nem fogok oda beirni,
de amugy nem ártana bennük is tudatosítani.Még az S4 topicban irtam asszem,
hogy egyik ismerősöm megkért járjak utána az S4-nek,hogy rendelhet-e olyat.Segítettem neki,ma megérkezett a másik One.
Arról is készült a kibontásról egy biztonsági videó.Komolyra forditva.... tényleg végig olvastam az S4 topicot.
Irtam is oda párat ill. kérdeztem is.
Lett belőle még egy One. -
Remus389
veterán
válasz
BroCreSt #2908 üzenetére
mint samsungos szerintem is így van(idén )
sebaj, tavaly meg azelőtt, meg azelőtt is a Samu volt a jobb
persze vitatható, mert bizonyos szempontok szerint nézve akkor pont fordítva(pl kamera ), de szoros a győzelem
ja és ott az alma is mielőtt nekem esne valaki
unalmas már ez a csillogos, buborék műanyag design, még az s1 és s2 jól néz ki(persze iphone utanerzesek voltak ), de ez az új design elég gáz
most ez a htc úgy szép, hogy új a design, ez a valami
a Galaxy sorozat pedig vagy Apple -t utánozza vagy ilyen nedves csillogó szappan (S3,s4 )
[ Szerkesztve ]
-
-
mumk1
addikt
A helyzet az, hogy még a Nexus 7-től is jobban szól a ONE. Nem is kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kuponkunyeráló
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest