- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2199 üzenetére
ok., magyarul ott vagyunk ahol a part szakad....
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt hogy kell akkor érteni?
az első (mai 00:38-kor keletkezett post-ot nézzétek!
nyitni lehet úgy ahogy eddig, de a visszazárásról egy szó sem esik.... -
BenHans
addikt
-
rizso
addikt
válasz
BroCreSt #2186 üzenetére
Most néztem meg osztrák MediaMarkt oldalán, 600€-ért vesztegetik (Saturn-nál is ennyi). 300-as árfolyammal számolva 180eFt, és 100% 2 év gyártói garancia van. Ha "hivatalos" helyeken is lehet majd kapni, akkor az otthoni 210-230eFt-os árak is csökkennek majd hirtelen egy jó 40-50eFt-ot a mostanihoz képest...
-
boksz
senior tag
XXL gsm vélemény ?
Van valaki aki onnan vett telefont ? -
Loboda
senior tag
válasz
ForRedGlory #2170 üzenetére
Ez most nagyon gonosz volt!
-
boksz
senior tag
Én nem tudom mi történt a világgal ( vagy csak én öregszem ) de hogy van az, hogy egyre több GSM bolt előre kéri a telefon árának összegét és ha ott a pénz akkor rendeli csak meg a telefont !!! Utánvét nincs illetve az, hogy 200.000.- forintos telefonnál elküldjék ingyen, szó se lehet róla !!!!
Én is kereskedelemmel foglalkozom, de nálunk raktárkészlet van, és elvárja a vevő, hogy ha jön legyen készlet !
Nem az ő dolga megfinanszírozni az árut !!!!! Illetve szóban megrendeli és behozatjuk a dolgot de pénzt nem kérünk előre stb. -
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #2149 üzenetére
Igen, igazad van, marad előnye bőven, csak nem olyan nagy. Mondjuk engem a böngészős eredmények érdekelnek, filmezni nem szoktam. Netezni viszont az átlagnál többet.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2159 üzenetére
Én is azokat mértem X+-nál és SV-nél amiket ők szoktak.
-kijelző használati idő (ezt én elég részletesen elemeztem)
-beszélgetési idő
-játék idő
-zenehallgatási idő
stb.Valamint van két akku tesztelő program, bár a futásuk több órás, tehát éjjelre időzítsd és 100%-os töltöttséggel indítsd őket. Egyik az AnTuTu testeren (nem AnTuTu benchmark) belül van, a másik meg a Nova Battery Tester.
-
Telegdy
aktív tag
válasz
sipy888 #2161 üzenetére
Szerintem alap, hogy új készletet kapunk.
Valószínűleg nem raktak el már most egy raklappal, hogy "na majd ezt küldjük Magyarországra"
A gyártástechnológia meg szerintem folyamatosan finomodikÉn most meguntam a One hajkurászást, vettem egy ideiglenes One X-et kihagyhatatlanul olcsón. Hiába, nem bírtam telefon nélkül
Persze amint megérkezik rendesen és nem nekem kell szaladgálni érte, már veszem is. -
sipy888
aktív tag
szerintetek amint kijön a szolgáltatóknál MO-n is a One, akkor az első szériának számít? Gondolok itt arra, hogy az első szériáknál szoktak lenni, lehetnek kisebb gondok pl iphone 5 kopás stb. Vagy ez már nem fog annak számítani a hibák kiküszöbölésre kerültek, mert ugye a telefon már Németo-ban és Angliában kapható tehát már tudnak az esetleges gondokról...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2159 üzenetére
Arra nagyon kíváncsi vagyok hisz a 4G elég durva akkuzabáló. Szerintem nem kell 0%-ra merítened viszont már jó kiinduló alap lehet 1óra alatti %-os fogyasztás.
-
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2151 üzenetére
Böngészős teszt lesz-e? 4G vs. 3G?
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2154 üzenetére
Tudtam, hogy jó az S3, de hogy ennyire
Az a baj, hogy nekem nincs erőm egy ilyen (még ha csak 5 óra lenne akkor sem) hosszú procedúrához
Nagyon jó volt a teszt, végigolvastam, kommenteltem is
Várós a következő! -
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2154 üzenetére
egy kis infot árulj el előre : S3-hoz képest milyen lett az üzemidő a videozásnál a HTC One-nak ?
-
sipy888
aktív tag
szerintetek amint kijön a szolgáltatóknál MO-n is a One, akkor az első szériának számít? Gondolok itt arra, hogy az első szériáknál szoktak lenni, lehetnek kisebb gondok pl iphone 5 kopás stb. Vagy ez már nem fog annak számítani a hibák kiküszöbölésre kerültek, mert ugye a telefon már Németo-ban és Angliában kapható tehát már tudnak az esetleges gondokról...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2151 üzenetére
Ez durva, nekem is ki kell ezt próbálnom
Beraktad repeatbe a Taken-t?
avi volt? ugye nem HD?
Vagy S2-vel is kipróbáltad? -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2149 üzenetére
De gondolom az 50% és 100% között a fényesség nem a duplájára nő... így érthető, hogy a fogyasztás sem csökken a felére fele fényerőn.
Az a furcsa, hogy valamelyik tesztcsapat a One-t hozta ki akkuidőben győztesnek, aztán ha kiderül, hogy az S4 a jobb beperelem őket!S3 max fényerőn 10 órát bír? Nem hiszem, az durva lenne!
Szólhattál volna, összehasonlításképp odaadtam volna a mobilom, hogy legalább nekem legyen viszonyítási alapom az aksival kapcsolatban
-
ForRedGlory
félisten
Az S3 100% fényerővel jóval fényesebb, mint ez 50%-on, mégis 10 órát elmegy vidáman... ha már arányosítani akarsz (amit nyilván nem lehet, mert más méretű az akksi és a felbontás is). A fényerő csökkenéssel járó üzemidő növekedés meg távolról sem lineárisan változik. Látszik is, azon amit írtam. Fele akkora fényerő alig 20% nyereség (videó) üzemidőben. Ennél mélyebben nem megyek bele, mert flame lesz.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #2143 üzenetére
Az ilyen tesztnél azt is nézni kell, hogy 50%-on magasabb a fényerő, mint pl. egy sgs 3 kijelzője 50%-on. Persze utána is marad előnye a samolednek, de nem olyan hatalmas.
-
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2143 üzenetére
Ez egy regény lesz a HTC One-ról
-
ForRedGlory
félisten
Ma tuti nem fejezem be a tesztet, mert eléggé elhúzódott a videó lejátszási teszt. Egyébként megsúgom:
- repülő üzemmódban 50% fényerővel 50% akku fogyás mellett 206 percet bírt
- repülő üzemmódban 100% fényerővel 50% akku fogyás mellett 169 percet bírtHát nem egy SAMOLED a kijelző fogyasztása az biztos. Igaz lesz ez még optimalizáltabb is. Részletek majd a cikkben.
Mintegy 20%-al bír többet 50% fényerőn, mint 100%-on.
Egyébként 5840 szónál és Word szerint 23 oldalnál járok (amúgy meg a 12., oldal fele van kész kb). Még tuti lesz 3-4 oldal.
-
Kori77
tag
Jó lenne ha sikerülne már végre a HTC-nek !!!
[link] -
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #2124 üzenetére
szerintem a dropbox-ról beszélt
-
LUCKY78
tag
válasz
BroCreSt #2129 üzenetére
beszéltünk személyesen és telefonon is,(igaz pont nem a pairozásrol) szerintem nem gáz a butik... igen, furcsa ez az előre utalás, de biztos valahogy nyoma van a pénz mozgásnak megrendelésnek. Persze a bankszámla kivonaton kívül. Rá kell kérdezni van-e nyoma a rendelésnek, utalásnak az üzlet részéröl.
-
LUCKY78
tag
boccs! htc fan (nem fun)
lényeg hogy megbizható üzletnek látszik 'elsőre' a lipcseiGsm. Ja, és fizethetsz kp, kártya, vagy utalhatsz is. lényeg hogy fizess, ő meg küldi. mondjuk ez érdekes,(gondolom, hogy kis üzlet révén nem állnak élével a 100ezrek) de pont nem izgat mivel nekem 5perc kerékpárral az üzlet...
-
LUCKY78
tag
kedden voltam az üzletben mert volt 4db, de sajna lemaradtam önhibámon kívűl. mivel a szálybabaszott expansys-al volt némi vitám a pénz visszafizetéssel kapcsolatban. ugyanis lemondtam a rendelésem elméletileg 12nappal az érkezés előtt, de rá fél órára levonták a bobót a megadott kártyámrol és már időben nem volt nállam zseton. Majd csütörtökön beszéltem telefonon az eladóval a lipcseiGSM nél és abban maradtunk, hogy hétfőn hív, hogy a beszállítója mennyit, és mikorra tud prezentálni a one-bol.(pénteken még rámtelefonált hogy elméletileg hétfőre lesz. ha igen, kedden átveheten)így kiváncsian várom, hogy mi lesz ebböl. a bolt elég szimpi volt és úgy láttam htc fun a tulaj is meg az eladó is...
-
BroCreSt
aktív tag
A magyar nyelvet valóban le kell tölteni hozzá?
-
ForRedGlory
félisten
A 11. oldalt koptatom... igyekszem még ma, hogy a lehető leggyorsabban megjelenhessen. Azzal, hogy elkészül még nem jelenik meg egyből, mert korrektorok ellenőrzik és majd utána dől el, mikor is kerül ki. Szerintem Kedden reális a megjelenése, ha ma be tudom fejezni és nem ugrik be valami hirtelen program mára.
-
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #2101 üzenetére
Mikorra lesz kész? Az új Sense-ről sehol nem írnak ennyit, és engem nagyon érdekel
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2115 üzenetére
persze, én nyitottam ki itthon , én vettem le a foliát a dobozrol ( angliai ) !
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2113 üzenetére
Nekem valamiért nem adja a 25Gb-ot , csak a 3 Gb-t , ha uj néven regisztrálok akkor meg csak 2-t , és a telefonon csináltam pedig !
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
manokaki #2109 üzenetére
Nem tudom, hogy mi egyébre van még szükség.
Nekem a bejelentkezéskor is jött az infó, illetve a számítógép következő indításakor a Dropbox ikon is jelezte a 25GB-ot.
Igaz, hogy ez előtt nem jelentkeztem be HTC-ről a Dropboxra, mivel tavaly nyár végén vásároltam meg az új telómat (más márka) az akkori HTC helyett.
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2102 üzenetére
Én az X+ tesztemet egy hétig írtam
most az SV-t is 4napja írom már.
Nem kell elsietnia lényeg hogy jó legyen.
-
boksz
senior tag
Valaki vett a Lipcsei gsm-től htc one-t?
Nyíregyháziak, esetleg valami tapasztalat róluk ? -
manokaki
addikt
árulja már el valaki hogy hogy lehet a HTC One -hoz kapott 2 évig ingyenes + Dropbox-ot feltölteni ahhoz a 3,5Gb-hoz ami eyébként is meg volt !??
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2102 üzenetére
Én is nagyon várom már, siess, de a minőségért tudok várni pár napot!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szép munka.
-
Kori77
tag
válasz
Azt tudod hogy sokan várják
Én speciel teszted olvasása után döntöm el , hogy meg veszem e ezt a szépséget -
stilo18
addikt
válasz
Tessék gyorsabban gépelni, már kíváncsi vagyok....
-
ForRedGlory
félisten
válasz
(#2103) stilo18: Nyasgem
Ekkora cikket megnéztem ki dobna össze 2 nap alatt
-
ForRedGlory
félisten
Eddig ennyi van kész
Annyi még, hogy a formázással és a képekkel nem foglalkoztam, a nyers szöveg van kész. Microsoft Word szerint 14 tömény oldal és 4375 szó, és még jön kb 5 oldal, ha nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest