Hirdetés
- Megtollasodik középkategória
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3798 üzenetére
Még most múlt 10 simán belefér az időbe. Engem akkor idegesíteni ha már délután 4kor se szól senki h mi van.
-
vasii
senior tag
A pannon kináltaából miért tünt el, erről tudtok vmit?
-
g0n21
senior tag
A T-s készletre én is kíváncsi vagyok, megrendeltem egy órája, szintén azt mondják, hogy holnap érkezik..
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3789 üzenetére
A speedhez ma tuti érkezik. Most beszéltem velük.
-
penell1234
tag
Most nem tudom hogy mit csináljak várjak a speedshopra hogy jött e benne vagyok e egyáltalán vagy rendeljem meg dominóban. Jó volna tudni hogy a T mennyire nyúlt bele a készülékbe? Mert a Note 2 ami volt előtte abba belemászott. Na meg 30 ropival olcsóbb is volna.
-
|AP|
veterán
Ezt a T jól eltitkolta... még a hamarosan kaphatóak között sem szerepelt. Kíváncsi vagyok a készletekkel hogy állnak.
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Nekem a vissza nyil nagyon lassú és van, hogy többszöri nyomás után képes csak visszalépni.
Esetleg tapasztalt valaki hasonlót? -
N4ri87
senior tag
Na így viszont már a Speedshop 200.000 Ft-os árcéduláját nagyon erős zsebmetszésnek érzem. Mondhatni kissé pofátlan.
Van hűségidőm. A MyT-ben gond nélkül engedné rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Sziasztok!
Fekete szinben még nem láttam belőle élőben. Van esetleg valakinek? Mennyire passzol a készülék karakteréhez, mert eddig mindenhol csak világos szinben láttam? -
penell1234
tag
válasz
nagyzoltan87 #3775 üzenetére
Ezt a választ kaptam tömören Veronikától: Igen, akkor is. Domino csomagban évente 1 darab készüléket tud rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
válasz
Nightfall75 #3763 üzenetére
Csakhogy a pl mi, nem vagyunk Lakatus család. Mi 18 éve vagyunk - platina kártyás - előfizetők.
Talán kellene húzni egy vonalat az ilyen előfizetők között és a Lakatus család tagjai között.
Ezen nincs mit magyarázni. Arról nem is beszélve hogy a Lakatus család tagjai annyira sötétek hogy azt se tudják hogy mi az a HTC... -
penell1234
tag
És ara valaki tud valami infót hogy a T mennyire nyúlt bele a készülékbe?
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Vangelis #3776 üzenetére
Engem egy vagy masfel eve siman elhajtottak ezzel...de remelem neked van igazad
de volt olyan tapasztalatom is hogy valamit az egyik boltban nem akartak elintezni mondvan h nincs eleg okmany meg egy eve csuszva fizettem ugyhogy nem engedi a gep...egy emelettel lenntebb ugyanabban a plazaban a masik t boltban meg siman megcsinaltak...
-
Vangelis
félisten
válasz
nagyzoltan87 #3775 üzenetére
Ez biztos?
Én úgy tudtam, hogy évente kettőt vehetsz.
Nekem 3 előfizu van a nevem 2 hitelre,.... és nem panaszkodtak, hogy nem vehetek.
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
penell1234 #3771 üzenetére
Az a baj a tmobilnal hogyha ervenyes elofizud van husegidovel sajat nevre meg dominosat se vehetsz...regen igy akartam ujat venni nem engedtek...jo mondjuk nem egy nagy cucc dominosat mas nevere venni...csak keszulj erre!
-
ptya
tag
Hmm.. ha T-nél valóban 64GB változat van, akkor lehet elgondolkodtató a helyzet..
Bár 24 hónapos részlet az már sok :\ Ha valaki jár arra és kiderítené ezt a specifikáció mizériát gondolom többen örülnénk -
Vangelis
félisten
válasz
penell1234 #3771 üzenetére
Dominóval simán rendelheted.. nem lesz belőle semmi gond.
-
szanyi20
tag
Sziasztok. T-éknél mi ez a Tegra 3? Nem Snapdragon 600 van benne?
-
penell1234
tag
Hát nagyon gondolkozom hogy megveszem dominóban mert én is a speedshopra várok és ha én is benne leszek akkor ma telefonálnak de ha megint nem marad vagy nem is jön lehet hogy a két szék közé esek. Azt szeretném még kérdezni hogy ha én XS csomagban vagyok (Előfizetéses)) és megrendelem dominóban az semmilyen problémát nem okozhat igaz? És szerintetek mokolt valamit a T-mobil a teloval bekapcsolásnál az a hülye T zene meg ilyesmire gondolok.
-
joey04
titán
Dominó 169 nem is annyira vészes.
3765: Pontosan. Aki legalább 5-6 éve előfizető, és nem csúszik a számlákkal, az megérdemelné, hogy lényegesebb nagyobb kedvezménnyel vehesse meg a készülékeket, mint aki beesik az utcáról.
[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz
Meg a nagy fenéket.
Sufni GSM boltok tucatjai hoznak be külföldi szolgáltatós készülékeket, amiket odakint letiltottak.
Itthon pedig működnek. Függetlenítik és pá.
Nem egy GSM bolt van az országban aki ilyen készülékekből él meg. Én nem 1-2db-ot rendelnek fejenként hanem 100-akat. Márpedig ha csak Magyarországra, a sok tucat GSM boltnak több 100 külföldön letiltott jut fejenként, akkor... van abból ugyan úgy külföldön is. Nem is kevésAmúgy az One-nál megadott adatok tényleg nevetségesek.
8MPX.... Tegra3..... fehér színű.... meg szerintem a 64GB is. -
HUTCHDB
nagyúr
t-nel eleg furcsa az arkepzes....
168 e 2 ev huseggel, mig dominoval 169 e....
mondjuk 7 e eloleg es 6 e havi reszlettel 0 % thm a kedvezmeny.
no ma bemegyek egy t pontba megnyomkodom, mert meg nem volt szerencsem hozza. -
Xaels
félisten
válasz
Ehhez kell partner is. Ha nem tudnák továbbadni akkor nem is próbálnának ilyenből megélni. Amúgy meg ettől függetlenül a megbízható régi előfizetőiknek igazán adhatnának komolyabb kedvezményeket a szolgáltatók. Lassan 14éve vagyok az egyiknél, de még 5.000- forintnál nagyobb kedvezményt nem kaptam...
-
Nightfall75
tag
Akkor próbáld meg elképzelni, mi történne, ha itthon is mondjuk 5000 Ft lenne egy ilyen teló 2 éves hűséggel. A "Lákátus" család a népes pereputtyával rohanna be a T-hez és minden felnőtt családtagnak venne egy ilyen telót, majd másnapra már túl is adnának a készülékeken jó kis haszonnal. Előfizetési díjat meg természetesen csesznének fizetni. Szerinted a T hogy szedné be tőlük a tartozást? Sehogy. Néhány hónap levelezés után letiltanák a készülékeket, de addigra már az a vevő szívná meg, aki megvette a rézbőrűektől. Illetve a T is rendesen ráfaragna, mert az általa tegyük fel a HTC-től 100 ezer Ft-ért vásárolt telót így eladná 5000-ért.
Nemcsak azért olcsóbb nyugaton egy ilyen telefon előfizetéssel, mert többet vesznek belőle és így jobban megéri, hanem mert ott nem jellemző az ilyen trükközés. Ott az adott szó, jelen esetben aláírás, még kötelez.
-
markyy18
aktív tag
Igen ebben igazad van. Nálunk ez a dolog nagyon lehúzásra megy. Haverom kint él angliában. Vett egy Sony Xperia Z-t. 0 fontért adták. Havi díj 30 font+5 font a biztosítás talán. Ebben korlátlan net sok perc és sms van.
Itthon a készülék is drágább és a csomagok is sokkal kedvezőtlenebbek h finoman fogalmazzak.Köszönöm. Remélem a héten megkapom azt ígérték holnap érkezik. Csütörtökre tudják postázni HA minden igaz. Főleg az zavar h ennyi pénzért még csak nálam sincs a telefon.
-
Zolik
senior tag
válasz
markyy18 #3760 üzenetére
Ne a kártyás árat vegyük alapul. Hanem azt, hogy szinte az összes eu-s t-mobile szolgáltatónál 4x de legalább 5x olcsóbb! De könyörgöm miért? 2 évig havi 21 ropit (2 éve alatt fél millát!) kicsenget az ember az előfizetésért és még fizessen ki rá 127ezer Ft-ot? Lol! Kártyást megveszed oszt jónapot.
Sajnálom, remélem hamarosan megkapod az új telód. Én most ezen filózok, de ha jön a Nokia 925 és az olcsóbb lesz akkor bye bye HTC.
-
markyy18
aktív tag
-
sipy888
aktív tag
Ez a T tényleg lefeküdt az S4 nek, még a hamarosan kaphatók közé se tette ki a ONE-t, ráadásu drágábban is adja mint a Samut. LOOL
-
Zolik
senior tag
Pont most néztem én is.
Nem a domino csomagos árral van a gond hanem ezzel:
Next XL 2 éves hűségnyilatkozattal 20990 Ft havi díj
Teljes ár: 127.224 Ft (-40,000 előfizetéssel? lol)És főleg ezzel van a nagyobb bajom:
Samsung Galaxy S4 LTE
Next XL 2 éves hűségnyilatkozattal 20990 Ft havi díj
Teljes ár: 64.584 FtEzek a T-mobilnál mit képzelnek magukról? 100%-os árrés?
Angol T-Mobil:
http://www.t-mobile.co.uk/shop/pay-monthly/htc-one/full-monty-42-24m/extras/
Phone cost £29.99 ~ 11.000 Ft
Monthly cost £42.00 ~ 16.000 Ft (u.a. mint a Next XL)Ezt megtehetik????
-
N4ri87
senior tag
válasz
Agartner #3737 üzenetére
Itthon sajtos ez a megoldás gyorsan zátonyra futna. Tudni illik itthon a mobilnetet arany árban mérik, nálatok "ingyen" van, az általad említett szolgáltatás viszont mobilnet alapú. Gyorsan eltűnne a keretünk. Bár az is dühítő, hogy a T havi 8600 Huf mellé ad 750mb-os keretet. Ennyi forintból éljen havonta az ötletgazda a T-nél.
(#3738) sipy888
Fontos dolog a kompenzáció
. Állítólag a magyaroknak két kezes pisztolyuk van, akkor fizessenek a szolgáltatásért, vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
Ez nagyon jó lett,nekem nagyon tetszik.
Töltök fel hamarosan egy videót amit ma készitettem.
Jut eszembe...
vissztérve arra amikor vki irta,hogy nem felkapott a teló.
Hát eléggé az !!!
Nagyon sokan kérik el tőlem és mindenki azt mondja megrendeli.
Csak a műszakomon belül már 5 ilyen készülék van. -
BenHans
addikt
Ezt a blog dolgot már én is javasoltam.
Arról is lehetne írni pl pár mondatot, hogy ott milyen csúcs kütyük vannak amiket itthon még hírből sem ismerünk.(#3742) TheProb: Persze, mindenkinek más jön be. Nem is azért írtam. Nekem a Vodával még nem volt nagy bajom, ellenben a másik kettővel, de nem törvényszerű hogy másnak is rossz legyen a tapasztalata.
sipy888:Van 1 tippem hogy a Voda lesz.
Am jogos!
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz
BenHans #3732 üzenetére
Vissza-vissza nézek még. A Sensation és a HOX topik első hsz.-e is részben az én munkám, rajtam kívül úgy látszik mást nem nagyon izgat. Ha meglesz a One akkor ide is összedobok valamit, de egyelőre azt tervezem, hogy egy miniBlog-ot fogok róla írni amiben minden nap/inkább hét valamire részletesen kitérek már ha lesz időm.
-
Agartner
csendes tag
semmit.. nem tudom mikor kuldtem utoljara smst
itt mindenki WeChat- et hasznal (google play storeba megtalaljatok)
olyasmi, mint a facebook messenger. csak van benne walkie talkie, vagy live chat.. de marha jo, mert mindenki szoveges uzit kuld mint walkie talkie, es akkor hallgatod meg meg valaszolsz amikor akarod.
europaban nem nagyon ismert, mert ez is kinai fejlesztes, shenzen technologies, az is itt van par tombre
ez meg ugye csak mobilnettel megy. az emberek nagy resze azon kommunikal, a "normal" hivas itt nem nagyon nepszeru. mindenki telefon meg kutyu b*zi, igazi azsia
de az emberek legalabb 80% nak nagyobb teloja van, foleg galaxy note2, minden 2. telefon az kb
-
Agartner
csendes tag
válasz
Hexcity #3731 üzenetére
Azert, jo nagy lehuzas am az egesz EU. Meg ausztria arakat nezve is
Itt nekem 1 eves contract van a 64GB onera. A telefonert 3000 yuant fizettem, ami kb 500$, es havi elofizetesi dij kb 12$, amiben 1500 perc belfoldi hivas, 10.000 sms es korlatlan 3G hasznalat van
Ha PRC bol HongKongba vagy Macauba telefonalok, az is van ingyen 350 perc. Es ha atmennek HK vagy Macauba, ott meg van 10GB ingyen net / honap
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Agartner #3724 üzenetére
azért ezt nem mondanám, hogy nem használom ki.
minden nap, szinte minden előnyét használom, e-mail, fénykép, videó, navigáció, hírek, egyéb böngészés, netes keresés, zene hallgatás, játék és természetesen telefonálás, sms.
nyilván ezeket a dolgokat egy olcsó - akár 15-20 e forintos - mobil is tudja, de kíváncsi lennék, hogy ki az, aki nem kényszer miatt "visszaváltana".
azért dolgozunk, keresünk pénzt, hogy legyen mire elkölteni azt, ami egyben boldoggá tesz bennünket.
van akit a póker, van akit a kocsmai "borbaráttársaság", és akik itt vannak ebben a fórumban, azokat egyebek mellett a telefonjuk.
ha tehetem, akkor ezt minél jobb minőségben ( és itt nem csak a külsőségekre gondolok ) szeretném élvezni.
s III tulajdonosként azért érzem, hogy mindenben jobbak az új modellek, igaz, hogy nem sokkal, de azért jobbak.
a döntés nálam már arról szól, hogy az új modellek közül melyik az ami NEKEM jobban tettszik, és jobban érzem magam a "társaságában".
az LTE-re meg azt mondanám, hogy ilyen elven még mindig a betárcsázós netet kellene használnunk..... -
Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Mióta megjelent a cikk napi rendszerességgel olvasom a hozzászólásokat, és többek között ezért is (és persze külföldi tesztek alapján is) április 18.-án, lassan egy hónapja előrendeltem a gyönyörűséget az osztrák T-Mobile-nál (mivel Bécsben élek és dolgozom is). Kedvező az ajánlat 2 évre 33 euros csomagban korlátlan nettel meg deezerrel meg lehetett rendelni. A lényeg, hogy azt ígérték jövőhéten kapom meg mivel már egy kisebb mennyiség meg is érkezett a raktárukba, már a t-mobile.at is "lagernd" szóval közel a kicsikeJah és az intelmeitek miatt kötöttem rá biztosítást is tuti ami tuti. Egyébként gondolkozom, hogy ilyen otterbox-fél gumicase kellene neki, vagy akinek van mit ajánl vagy mit nem, egyáltalán nem kell hozzá?
Örülök, hogy az "elitklubb" tagja lehetekTovábbi szép estét, jó fórumozgatást!
Hexcity -
BenHans
addikt
válasz
Dreadloord #3713 üzenetére
Nem járt le a szerkesztés. Szándékosan írom külön.
Nem vettem sértésnek, pláne hogy egyetértek a kijelentéseddel "a magyar pénzügyi kultúra epikusan f*s", csak nem ebben a részletfizetéses vonatkozásában.
Az autó a legtöbb embernek munkaeszköz, és KELL mert ebből él a család. Viszont csak azért mert nem milliomos az ember, még vezethet jó autót ami nem 500 ezer a használt piacon, mert mondjuk ennél többet nem tudna félretenni...
Nem Luxemburgban élünk "sajnos", ahol minden európai ország közül toronymagasan a legmagasabb az átlagkereset és a minimálbér is. De itthon is szeretnének az emberek jó autót jó műszaki cikkeket, és a részlet sokaknak segít, hogy ne csak 1év spórolás után vehessen egy mosógépet mert mondjuk az előző végelgyengülésben kimúlt. (Mi is így vettünk új mosógépet, Electroworld 0%THM 12hó)Sokan nem tudnak egyben kicsengetni 150-200k-t, és ha nincs kamat a törlesztőben akkor miért ne vegyék úgy? A másik meg, hogy nagy kiadás lenne egyben kifizetni még annak is aki kitudná egy fizetésből... Mert ha pl hó végén kapsz egy defektet miből oldod meg? Vagy a gyerek kajáján kéne spórolni? Vagy a kutya nem kap enni?
Nem értem miért pont ez a fajta törlesztgetést kell támadni, amikor emberek máshol cseszik el, de igen komolyan a pénzügyi dolgaikat. Én pl egy tábla csokin is spórolok 300Ft-ot hogy 550-ért veszem a 300grammos milkát az Ázsia centerben, és mindent onnan válogatok össze ahol olcsóbb, és még azzal sem csinálok plusz költséget hogy benzin, mert vagy bringával megyek vagy csak akkor szerzem be amikor úgyis arra van dolgom és útba ejtem. Egyszer kiszámoltam hogy minimum 4ezret spórolok így havonta.Inkább az a probléma, hogy az emberek többségének nincs esze, nem tudnak gondolkodni. Fontossági sorrendet kell felállítani és minden költekezés előtt (akár csoki 500Ft akár műszaki cikk 50'000Ft) egy mini költségvetést megejteni. És az alapszintű gondolkodni tudás hiányát sajnos a pénzügyi tanácsadó sem tudja megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
-
Agartner
csendes tag
válasz
HUTCHDB #3723 üzenetére
en meg mindig azt mondom, hogy mindegyik nagyon jo, de egyik tudasat sem hasznalja ki senki se. 10 eve sem volt szuksegunk LTE-re, meg a 99% ra ami van benne. A reklamok hatasara kezded azt mondani, ez kell nekem!
Szoval nyugodtan vegyel ONE-t, vagy azt, ami jobban tetszik. Egyikkel sem nyul melle az ember. Szerintem.
A HTC one tenyleg nagyon premium erzet ha fogod, meg a menu is stilusra mas. Bar samsungrol gondolom nehez atszokni...
-
HUTCHDB
nagyúr
én is samsungos vagyok....gondolom tudod, de nekem is tetszik ez a telefon, mármint a ONE.
ebből az aspektusból olvasom kicsit szomorúan amit Agartner fórumtárs ír.
kicsit unszimpatikussá vált a samsung, pedig szeretem (minden hibájával együtt), de bennem ellenszenvet vált ki ez a "nyomulás-tiporás".
lehet a sajnálat váltja ki belőlem ezeket, de pl. emiatt is egyre jobban hajlok a ONE felé.
nagyon jónak érzem az s4-et, és ahogy jönnek az update-k, még jobb lesz a telefon, de a kapitalizmus profitéhsége és a korábbi évek samsung használata után, lehet ismét HTC-t veszek magamnak.
emellett a ONE nyilván egy hasonló tudású telefon, és ilyenkor már nüansznyi dolgok dönthetnek, akár egy ilyen ráébredés....mert azért én sem szeretném, ha a HTC eltűnne a piacról, vagy annyira háttérbe kerülne, mint a nokia.
szóval olvasgatom a topic-ot továbbra is, és ha a t-nél elfogadható áron lesz, akkor valószínű ezt választom! -
ptya
tag
válasz
BenHans #3715 üzenetére
Azt viszont ne felejtsd, hogy az összes prémium telefon L kategória (mint a One is), tehát nem fogod tudni 500 ft-ból biztosítani.
#3713:
Egyetértek szinte teljes mértékbenÉn még csak 5. hónapja dolgozom főállásban, és ez lenne magamnak az ajándék, amit úgy gondolom - meg számolgattam - hogy megengedhetek magamnak, ha már annyi évet végighúztam tanulással és beérni látszik a gyümölcs.
A kiszámoló blogot olvasva nagy kedvencem az a rész, amikor egy teljes eladósodáson lévő egyén sír és kilátástalan, majd üzenet végén a felirat: küldve az Iphone készülékemről
-
BenHans
addikt
Igen, de S készülék kategória 490 Ft 4 500 Ft 790 Ft 6 000 Ft
M készülék kategória 1 090 Ft 10 000 Ft 1 690 Ft 15 000 Ft
L készülék kategória 1 990 Ft 20 000 Ft 2 590 Ft 25 000 Ft
"Két biztosítási csomag, az Alap és az Extra közül válaszhat. Mindkettő fedezetet nyújt a következő káreseményekre:
véletlenszerű károsodásra (pl. ha véletlenül leejti a telefonját és összetörik, vagy ha Önnel történik egy baleset és emiatt a telefonja is sérül),
elemi károkra (pl: tűz, vihar, árvíz
vagy arra, ha valaki más – aki nem a családtagja vagy közvetlen ismerőse – szándékosan megrongálja a telefonját.
Az Extra csomaggal mindezek mellett lopás vagy rablás esetén is jár a kártérítés."Én ha legközelebb (jövőre) telefont veszek, csak azért fogom a vodánál, 1, mert van kamatmentes részlet, 2, mert így megkötök egy alap biztosítást ami 490ért már ad egy megfelelő nyugalmat.
Gondolj bele, ha betörik a kijelződ mert meglöknek az utcán és a betonra esik....(ha elkapod az emberkét és finoman utalsz rá hogy ez ki kéne fizetni akkor persze még lehet másképp
) de fogod, bejelented, kicserélik vagy ha nincs épp készleten kapsz egy papírt amivel máshol odaadják, ha viszont nincs biztosítás akkor kérdezz utána hogy a kijelzőcsere mennyi munkadíjjal együtt hogy amúgy a gari ne vesszen el.
-
TheProb
veterán
Murphy megint megtalált...
Mai nap elkell temetnem a Dezsőben használt SD káryámat..., így sajnos mindent remény elveszett h bármit is vissza tudja menteni, mert tudtommal sd kártyáról nem lehet semmilyen módon mentést csinálni ha úgymond tönkre ment (ellentétben a vinyókkal ugye)
-
Dreadloord
senior tag
OFF: Senkit nem akarok megsérteni, de a magyar pénzügyi kultúra epikusan f*s...
Ott indul a történet, hogy mindenkinek kellene, hogy legyen 3-6 havi fizetésnyi tartaléka, illetve egy normális megtakija a főbb céljaihoz igazítva(autók,lakás, később majd nyugdíj, stb).És ha ezek után marad keret, lehet venni prémium telefont. Az aktuális csúcstechnika a jómódúaknak van pozícionálva, hiába folyik csapból is i5,SGS4 meg HTC ONE, meg a szöveg, hogy ez jár nekünk, ez nem így van. Akinek annyi KP-je nincs, hogy kifizesse egy összegben a telefont, az első körben egy független pénzügyi tanácsadót keressen, és ne vodafone boltot, hogy megvehesse részletre azonnal 2 kilóért....
ON: A one-ra is várható olyan alkalmazás, ami képes összefűzni a képeket 1-é? Az SGS4-ből ez az 1 ami nagyon tetszik, és használnám is
Meg talán még a gif készítő.
-
ptya
tag
válasz
BenHans #3711 üzenetére
Én most nagyon vacilálok a biztosításon..
Olyan rossz, hogy egy bizonytalan rossz dolog miatt költekezik az ember.. 2 évre már 64.000 Ft.. jó esetben semmire :\ Viszont az tuti, hogy összef*snám a bokám minden alkalommal amikor mozgatni kell a telefont, hogy szét ne zúzzam... Ajj
-
BenHans
addikt
válasz
TheProb #3706 üzenetére
ACE European Group-al vannak szerződésben a szolgáltatók. A T és a Voda biztosan. Telenornál nem tudom hogy egyáltalán van-e biztosításra lehetőség... (hál' Istennek nem náluk vagyok...)
[ACE] nem tudom náluk lehet-e nem szolgáltatón keresztül.
Ha jól tudom Generali-nál is lehet valami biztosítást kötni de annak a feltételeiről nem tudok semmit.
Illetve vannak bankok ahol van rá lehetőség.1-2hete úgy emlékszem írta valaki hogy melyik banknál lehet, csak ő külföldön él..... talán Akoska07 volt az. (bocsi tőle ha mégsem)
[ Szerkesztve ]
-
sipy888
aktív tag
én simán előrendelném, de addig nem akarom még nem látom élőben a feketét és a szürkét is. Na az meg hogy a feketéből mikor lesz, az megint egy k.va jó kérdés....Nincs valahol kitéve 2 dummy vagy mi az isten, játék HTC ONE, ami fekete és szürke, hogy legalább lássam melyik hogy néz ki?
-
FtcFeki
csendes tag
-
BenHans
addikt
Plusz a készülékbiztosítás is egy jó dolog.
Ha bármi macera van a szervizzel, kidobod a tizedikről és kapsz egy újat. Nem kitaláció, megtörtént, bár nem én voltam.
-
ptya
tag
válasz
Agartner #3702 üzenetére
Nem úgy állok hozzá, hogy szétvágnám a telefont
Eddig is vigyáztam mindenemre. Nyár lévén nem engedhetem meg magamnak a hirtelen 200 minuszt.. A részlet pont ezért lenne jó. Na meg így kevesebbe is kerül a telefon, tehát ha nem tetszik eleinte és eladnám, akkor konkrétan még nyernék is vele
(Ilyet ám nem csináltam, szal ha van vmi szuper jogszabály miszerint nem adhatom el a törlesztés alatt álló telefont, akkor így jártam)
Az meg, ha tönkremegy és még mindig fizetem, tulképp ugyan az a történet mintha egyből fizetném és tönkremenne, csak hosszabb távon elnyújtva és mégis több lehetőségem van "talpra állni".
De ez mind egyén függőÉn most nagyon nem tudok dönteni, hogy mi tévő legyek.. Úgy voltam vele, hogy biztos 64GB-t vennék, hogy jobban tudjam majd eladni.. jelenleg SGS-emmel a külső SD kártyámat sem használom egy bájtra sem, így nem tudom, hogy ezzel a készülékkel rápörögnék-e a dologra, hogy ne lenne elég a 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest