Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyee30
csendes tag

[/L(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.thumb.jpg)(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.thumb.jpg)(/IMG)(/L)(/IMG)(/L)(/IMG)A garanciában történő javítást elutasították, a készüléket visszakaptam javítatlanul. István kérte, hogy készítsek több szögből képet a sérülésről és elküldi a gyártónak és a szerviznek is. Ezt megtettem, majd kaptam tőle egy olyan választ amit, feltehetően egy korábbi üzenetemre reagálta. Mivel néhány napig nem történt semmi, a készüléket kivettem a tokból, hogy besétálok a debreceni fogyasztóvédelemhez tanácsot kérni (de ezt a következő ok és a közelgő ünnepek miatt elhalasztottam). Mikor kivettem, akkor láttam, hogy mindkét oldalán apró hajszálrepedések vannak, melyet gyorsan fotóztam és elküldtem a HTC-nek. Na erre azóta nem kaptam választ (12.05), illetve tegnap Katrine-től választ angolul, hogy nincs bent Magyar nyelvű kollégája és mit tud segíteni. Válaszoltam neki is. Csatolok a képet az újabb repedésről. Ez a sérülés nagyon hasonlít arra ami miatt korábban cserélték a házat. Szerintem csak gyártási anyaghiba lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest