- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Ma vettem használtan egy ilyen csodát! A probléma a következő:
- gyári helyett valamelyik cyanogenmod volt rajta (ezzel még nem lett volna gond)...
- viszont, nincs hang (se csörgés, se telefon semmi)
- ha hívok valakit, csak az értesítő sávot látom minden más fekete és nem hallom a hívottat (azt most hirtel nem is tudom, hogy ő hall-e- a bootloader a következő képpen néz ki:
Tampered
Unlocked
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.57.0000
RADIO-4A.22.3263.14Elindítottam a recoveryt (TWRP v2.8.0.2), hogy felteszek egy másik ROM-ot, de csak a Cyanogenmodot tudta újrarakni, mert a többire hibát írt ki! Addig próbálkoztam, míg formáztam mindent és most itt vagyok telepíthető ROM nélkül és a teleón így rendszer sincs!
SEGÍTSETEK! Hogyan tovább?
A Windows 8.1 64bit nem ismeri fel, hiába mountolom!
Ebben a felállásban valami gyári ROM-ot rá tudok ereszteni?Remélem csak szoftver hiba a telefon hangtalansága!
Köszönöm!
Szép napot!
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest