- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
saintex72 #28204 üzenetére
Köszönöm az elfogulatlan segítséget, főképp megerősítettél abban, amit gondoltam. Munkahelyen kollégám/barátom ilyen telefont használ fél éve, nekem pedig N4 van 7-8 hónapja, van összehasonlítási alapom (övé volt már szervízben, aksiidőre szokott panaszkodni, stb, pont azok, amiket leírtál)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lehetőleg elfogultság nélküli válaszokra lennék kíváncsi, bár tudom ezt nehéz kérni a telefon saját topicjában.
Jelenleg N4 tulaj vagyok, nagyon elégedett vagyok a telefonnal, de munkahelyváltás miatt lehetőségem nyílt más telefont vásárolni. A lehetőségek korlátozottak, vagy veszek egy alsó-közép-középkategóriás telefont a jelenlegi mellé, és 2 telefonnal járok, vagy ráfizetéssel beruházok egy HTC One telefonra, mert ezt tartom jó telefonnak a választhatók közül, amire akár le is cserélném az N4-et. (Ezen kívül csak a G2 jöhet még szóba, de az annyira nem nyert meg)
A ráfizetendő összeg valamivel 50k felett lenne, viszont ebben az esetben nem adnám el az N4-et, hanem megkapná az asszony, mert neki is szüksége lenne másik telefonra a jelenlegije helyett.És itt jön az ominózus kérdés: megéri-e ennyit ráfizetni, és lecserélni a Nexust, amivel maximálian elégedett vagyok? HTC-nek valamivel jobb a hardvere, fullHD felbontást kapott, beépített memória több, és van rajta Sense6 felület. Frissítésekkel nem tudom hogy áll, nexus gyorsan kapta őket, 4.4.3 van most rajta.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, egy kollégánknak szeretnék segíteni a cégnél, számomra a HTC kicsit idegen világ, másik Androidos telefonom van.
A telefonon a legfrissebb hivatalos Android fut. Szerettük volna összehangolni az xp-s számítógépével, de sajnos sikertelenül. HTC Sync program legújabb verziója telepítve, de nem találja a telefont, egy úgynevezett "CDC Serial" nevezetű ismeretlen eszközt nem tud telepíteni, nyilván ez lehet a hiba forrása. Kerestem egy HTC drivercsomagot (4.2), telepítettem, ekkor talált egy eszközt, amit HTC One néven telepített, de a CDC Serial továbbra is ismeretlen eszköz.Mi lenne a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest