Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Úgy tűnik 1 év Akko 3098B használat után is képes vagyok elírni a 96/98%-os Akko billzetek típusát.
Nagyon nem áll rá a kezem az x098 szekvenciára, és notóriusan x908-at írok helyette.
Aztán vagy észreveszem időben és javítom, vagy úgy marad.Ja, hogy bal-jobb-bal-jobb helyett bal-bal-jobb-jobb mutatóujjat kéne használni? :facepalm:
(Bezzeg numpadon jobb kézzel nem szoktam elrontaniMég egy indok arra, hogy miért utáltam az előző 75% billzetemet.)
-
Franklin
addikt
MC Hose, a mexikói rapper
-
nyunyu
félisten
PBT az nem átlátszó.
Max olyat lehet csinálni, hogy a feliratot más műanyagból (pl. polikarbonát) öntik.Duckynak vannak az One2, Shine6? szériák óta PBT-PC doubleshot kupakjai a nagyobb nyelvekhez. (magyarról ne is álmodjunk)
Néha külön is lehetett kapni a 108 gombos US vagy 109 gombos német készletet, de az csak szabvány szóközös teljes/TKL/60% billentyűzetekre jó, rövid jobb Shiftesekre (75%/96%) nem. -
nyunyu
félisten
Eddig se tetszett az Akko 5908B kiosztása, de ezekkel a bazári színekkel még hülyébben néz ki.
Southpaw numpados 75%-nak több értelme lenne.
-
tibaimp
nagyúr
Nem rossz!
Azt nézem, hogy nem látok ezen se Copilot dedikált gombot, akkor ennyire érdekli a gyártókat is az MS féle AI?PBT kupakot tudnak úgy készíteni/gyártani, hogy felül a betűk "kivágásánál" a világítás átjöjjön, így megkönnyítve sötétben a gépelést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged