- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
ratkaics #4062 üzenetére
Szeretem a kihívásokat...
Szóval fogtam egy RelaxNet-es SIM-et, bedugtam egy PCMCIA adatkártyába, ezt pedig egy ennek fogadására alkalmas routerbe. Bekonfiguráltam a routert, és láss csodát: Ezt a hozzászólást is abból a LAN-ból küldöm, amit most ez a routolt WAN kapcsolat szolgál ki. Ha ezt routerrel meg lehet csinálni, akkor meg lehet egy jól konfigurált PC-vel is. Ennyi, nem kívánom ragozni... -
club1
veterán
válasz
ratkaics #4058 üzenetére
Kezdem kapisgálni.
A LAN kapcsolatodat állítsd automatikusról kézire. Adjál magadnak egy nem használt IP címet a LAN alhálójából. Átjárónak állítsd be a WAN IP-det, DNS-nek a WAN csatolóhoz kapott DNS szervereket (nálam 84.2.44.1 és 84.2.46.1). Ilyenkor viszont az átállított DNS miatt a belső háló gépeinek névfeloldása nem fog működni, azokon az erőforrásokat IP-vel éred el.
De ez itt erősen off topic... -
club1
veterán
válasz
ratkaics #4055 üzenetére
Vagy LAN-t használsz, vagy WAN-t. Ahogy egyszerre nem lehet motoron és traktoron ülni, úgy ez sem fog működni.
Vagy azt szeretnéd, hogy a te géped legyen az internet felé a kijárat a LAN számára? Mert ez utóbbi megoldható úgy, hogy routolod a géped internet kapcsolatát a LAN számára. Ilyenkor a géped lesz a gateway, a DNS pedig a WAN-tól kapott DNS. Ezt kell akkor a LAN-on lévő gépeknek is beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest