- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legiaap #5246 üzenetére
szerintem ez speciális domino web sim kártya csomag, meglévő domino sim kártyára nem aktiválható ez az opciós csomag!
a használatnál írják;
Ha a SIM kártyát mobiltelefonba helyezi, készülékével igénybe veheti az adatforgalom alapú szolgáltatásokat, de nem kezdeményezhet vagy fogadhat hívásokat. -
tjb007
nagyúr
válasz
legiaap #4809 üzenetére
De ezt miért a T-Mobile -os topikba írod ?
Van külön T-Home topik. -
legiaap
félisten
válasz
legiaap #4681 üzenetére
Na me van a probléma.
Volt egyszer, hogy Dominós voltam. Elértem egy aranykártyás szintet, bár magát a kártyát nem kaptam meg nem tudom miért nem. Átléptem előfizetéses díjcsomagba, az aranykártya még megmaradt. De gondoltam egyet és visszaléptem Dominósba, na és itt a csavar.
Ebben az esetben elvész a kedvezmény, és kezdhetem újra a gyűjtögetést... -
1430
senior tag
válasz
legiaap #4683 üzenetére
Mármint lekérdezéskor nem látod az plusz egyenleget? Mert az teljesen "normális". A bónusz összegről csak a feltöltési SMS-t követő második SMS-ben értesülsz, illetve azt tapasztalhatod, hogy nem csökken az egyenleged a használat ellenére sem (a bónusz erejéig). Egyébként jelszó esetén annyit ellenőrizni tud egy telefonos ügyintéző is, hogy a kedvezményt meg kaptad e.
-
meroly
veterán
válasz
legiaap #3974 üzenetére
Végigpörgettem. Írnak valami szüneteltetésről is, érdemes elolvasni. Lehet jobban jársz mint a kötbérrel.
-
1430
senior tag
válasz
legiaap #3722 üzenetére
Nekem ma jött meg Távszámlán a T-Home számlám. Ha nincs szükséged papír alapú számlára, érdemes lehet neked is beregisztrálnod!
-
válasz
legiaap #3719 üzenetére
Szerintem ezen ne problémázz!
madmike:
A kali által adott link legvégén van a kiszámítás módja. Viszont minden havi számlán szerepel, illetve a My T-Mobile oldalon is tájékozódhatsz arról, melyik kártya jogosult arany, vagy platina szintre! (Ez utóbbin a következő szinthez szükséges pontokat is megtalálod!)
-
meroly
veterán
válasz
legiaap #3353 üzenetére
Nálam ugyanazt a hibát írja ki
Más:
Valaki használ usb-s mobilnetet? Most szerződtem át, mert nettársban megérte, mindegy ez feljebb részletezve, de nagyon lassú a netem. Korábban pannon volt, soha semmi bajom nem volt vele, ment rendesen.
Viszont ez a T állandóan vagy UMTS-t vagy HSPA-t ír, a sebesség mégis 10-20 kbps csak. Valamikor aztán felgyorsul és felmegy akár 1 mbps-ra is, ami a normális.
Más is tapasztalt már ilyet? Az a szívás hogy aláírtam két év hűséget, pedig szívem szertin a pannont használnám, mert megbízhatóbb volt (igaz az csak 1GB ez meg 3). -
megyeri
tag
válasz
legiaap #3198 üzenetére
Pedig ez is rajta van az oldalon. (alul a linkek között)
-
Fulmi
senior tag
válasz
legiaap #3178 üzenetére
Ket variacio lehetseges:
a) ha van routered: a bongeszobe be kell irni a router ip cimet, altalaban 192.168.1.1, belepni a router webes feluletebe es ott a WAN beallitasoknal a PPPoE-nel kell megadni a felhasznalo nevet es jelszot, igy a router automatikusan kapcsolodva marad, ha bomlik a kapcsolat, akkor o automatikusan kapcsolodik egy beallitott uresjaratot kovetoen, amirol te nem szerzel tudomast.
b) ha nincs routered: windows-ban a halozati kapcsolatoknal kell lennie egy olyan kapcsolatnak, amelyet az emberke nevezett el es oda beirta azt a parost, amit te is megkaptal es gondolom beallitotta, hogy ha internetre akar menni valamelyik program, akkor automatikusan csatlakozzon.
Ha jol tudom ez a ket megoldas lehetseges.
-
Fulmi
senior tag
válasz
legiaap #3170 üzenetére
szia!
a) ha adsl neted van, akkor az internet hozzaferes ahhoz kell, hogy csatlakozni tudj az internetre.
b) e-mail postafiokodba itt tudsz belepni a megadott adatok felhasznalasaval: [link]
c) webtarhely = FTP tarhely, szoval kulonbozo adatokat tudsz feltolteni, amelyeket majd megoszthatsz masokkal, 50 megara korlatozva (kepek, dokumentumok, zenek, stb.). itt tudsz belepni erre az oldalra
egyebkent, mindketto gyorsabban elerheto, ha belepsz a my T-homeba a t-home.hu jobb oldalan az MT azonositoddal es a titkos jelszoddal.
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #3078 üzenetére
A havi számlán is így küldik a számokat. Először összeadják az előfizetések és a felhasznált szolgáltatások díjait, majd a végén (esetleg a szekciók végén külön-külön) levonják azt, amit tartalmaz az előfizetésed. Online is a végén vonják le, hiszen közben díjcsomagot válthatsz, szolgáltatásokat rendelhetsz vagy mondhatsz le, stb.
-
válasz
legiaap #3045 üzenetére
Szerintem ez azért van, mivel még túl "friss" vagy a postpaid rendszerben. Meg aztán hó eleje van, én a hónap utolsó napjától a következő hónap harmadik napjáig meg sem nézem az ott közölt összegeket, mivel akkor van a számlazárás meg miegyebek, s akkor nem tartom érdemesnek ezzel foglalkozni.
Én használok mobil tv-t, nekem is mániás díjcsomagom van, de nekem simán csatlakozik is az E66-tal...
Nem lehetséges, hogy valami nincs úgy állítva, vagy egyáltalán nincs beállítva a készüléken? Elvileg a 1430-on van ezzel foglalkozó (mármint készülékbeállítások, technikai problémák) ügyintéző is. Ha másképp nem sikerül, szerintem érdemes megpróbálni, de akkor ne arról a simről hívd, ami a beállítandó készülékben van. Esetleg nézz szét az alábbi oldalon: [link]
-
törölt tag
válasz
legiaap #3037 üzenetére
Reggelj a www.t-mobile.hu oldalon a my-tmo-ra a telszámod és az előfizetéses jelszó használatával, és a teljes egyenleget (azaz h kell e valamennyit fizetni a havi x Fton felül - ha jól láttam neked is az 5 rongyos médiamánia van mint nekem-) azt elvileg ingyen meg lehet nézni. Az ilyen részletesebb cuccok asszem már fizetősek (ez az egy dolog amiben a pannon a legjobb, h ott efi típustól, minden egyébtől függetlenül van egy úgy-ahogy jól működő részletes ingyenes számlarészletező cucc)
-
törölt tag
-
Enjoy
addikt
-
1430
senior tag
válasz
legiaap #2897 üzenetére
Achtung! Achtung!
MIX-hez ugyanazokat a net csomagokat kérheted, mint Dominohoz! Az nem lesz jó Net 500-hoz! De amúgy a MIX havidíjon felül fizeted a net csomagokat...
Ja és ha egyéb előfizetésre váltasz, de október 31-el tényleg véget ér a promóció, lőttek a Net 500-as csomagodnak.
Ami a korábbi kérdésedet illeti. A MIX átmenet a havidíjas és a Domino között, tehát van, amiben az előfizetésre hasonlít (például havi számla), van amiben a Dominora (például havi keret, feltöltési lehetőség). Úgy képzeld el, mint egy Domino számot, amit minden hónap elején központilag feltöltenek 2860 Ft-tal, de ha nem használod el, elvész a maradék (amit utólag töltesz rá, az görgethető). Ha plusz szolgáltatásokat is aktiválsz hozzá (TV, Net csomag, stb), annak a havidíját a MIX havidíjon felül kel kifizetned, és kapsz egy keretet hozzá, melynek erejéig nem csökken az egyenleged, de ha a keret kifujt, a túlforgalmazási díjat a MIX egyenlegedből vagy ennek hijján a feltöltött egyenlegedből vonják (például TV túlforgalmazási díj = 5 Ft/perc).
-
legiaap
félisten
válasz
legiaap #2886 üzenetére
A 2886-os hszemre valaki?
Plusz még egy kérdés:
Dominos vagyok és köttettem egy 3 gigás netet az Omniámra. Ha kisebb csomagra váltanák, ami 500 megás lenne (sajnos 1 gigás nincs) akkor az nekem kerül valamibe?
Azt tudom, hogy felfele bármikor lehet váltani, de lefele váltás az hogy működik. -
törölt tag
válasz
legiaap #2887 üzenetére
Akinek tényleg, komolyan kell és nem vaggantani akar vele, az vesz egy olyan műholdas telt amit erre találtak ki és előfizet egy olyan szolgáltatónál amit erre találtak ki.
Meglepő, de csomó műholdas cég percdíjai jóval alacsonyabbak az EU-n kívüli (pofátlan árazású) GSM römingnél. Pl. Thuraya esetében 0,40-1,20 euró között van a legtöbb esetben. -
megyeri
tag
válasz
legiaap #2768 üzenetére
Ahogy elnézem, lesznek változások a Mobil TV-ben, de korlátlan még nem lesz...
-
Padló K.O
tag
-
okib4100
aktív tag
válasz
legiaap #1791 üzenetére
Ha domino kártyád van akkor az 1777-en a 3/4 menüpont után a megfelelő csomag almenüjében egy automata ingyen bemondja h mennyi adatod van még
Vagy: a my-tmo felületen az összes leforgalmazható egyenleg (bal oldalsávban legfelül) menüpontban is kiírja. Ez is ingyen van.
A 1777-es minden session után frissül a netes nemtudom.
A "G" betűs sms viszont alkalmanként ötvenvalahány forintba kerül, legalábbis tudomásom szerint. -
semmiho
tag
válasz
legiaap #1494 üzenetére
UMTS/HSDPA jelerősség gyenge, az eszköz nem bír csatlakozni. A képen ez jól látszik, 5-ből 2-es a jel erőssége - már ami a képen látható rovátkákat illeti. Egy időben nálam ugyanez volt a hiba. Amióta szofvert frissítettek a mobilos modemen, azóta az excellent jel mellett sem tud csatlakozni, és max. 10-12kb/s (!) sebességgel "használható" a netem - már amennyire annak lehet ezt a sebességet nevenzi, amikor egy mezei oldal is egymegás... :/ Amint ismét bejutok egy T-Pontba (ahol megpróbálom az eszközt kicseréltetni), írok majd a friss tapasztalataimról.
Egy apró megjegyzés. A Web'n'Walk sticked szoftvere nem a legfrissebb, érdemes lenne frissítened/frissíttetned. (A frissebb szoftver ablaka már máshogy néz ki, onnan látom.) Csak nehogy úgy járj, mint én: használhatatlan lett az eszköz.:-) -
megyeri
tag
válasz
legiaap #1411 üzenetére
50 és 100%-nál megy az értesítő SMS. Tehát először 5120 MB-nál a 10 GB-os csomag esetében. Azért volt a tájékoztatóban 12 MB-tal több, mert a rendszer x idönként összesíti a forgalmat, és ha a forgalom több, mint a limit, megy az SMS...
-
megyeri
tag
válasz
legiaap #1360 üzenetére
Igen, 5900 Ft/hó, sőt fél évig fél áron van, de felesleges a nagyobb csomagra vállalni a hűséget, mert semmivel sem kapsz több kedvezményt, mint a kis csomagnál... Ugyanakkor ha a kicsire vállalsz hűséget, attól még használhatod a nagyobbat, és ugyan úgy él a fél havidíj kedvezmény...
-
megyeri
tag
válasz
legiaap #1358 üzenetére
Gyakorlatilag igen. Bár olvastam korábban, (de ezeket az akciókat úgy el tudják tüntetni a netről...), hogy a 2GB-os társkártya csomaggal is 0 Ft augusztus 31-ig az USB Stick, szóval elég erre hűséget vállalni, utána feljebb tenni a 10GB-os csomagba, mert akkor a kis csomagra bármikor visszaválthatsz!
-
megyeri
tag
válasz
legiaap #1354 üzenetére
Akkor nézzétek meg az utolsó számlát, a végén van e aranykártya pontinfó. Egyébként ha jól tudom, legkorábban is 8 hónap után érhet el egy új szám arany szintet. A 1430/1/8/2 menüpontban pedig megtaláltam ezeket a pontinfókat, ott az is kiderül, milyen szinten van, illetve mennyi pont hiányzik a következő szintig.
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap #1233 üzenetére
1. Ha kapott már valaha sms értesítést, hogy "örömmel tájékoztatjuk, hogy aranykártyás lett..." , vagy ha nem emlékszik, akkor 1430, 1-8-2 menü, Kapcsolat Aranykártya Program információk, az alatt van egy menüpont, ahol azt mondja be, hogy milyen kiemeltségi szinten van az előfizetés
VAgy a havi számlát megnézi, az alján, a végösszeg alatt pár sorral lejjebb, ha lát olyan sort, hogy Aranykártya pontegyenleg, akkor aranykártyás
2. Csak az előfizető veheti meg, és csak is kizárólag az ő nevére, a tiedre nem!
-
Padló K.O
tag
-
megyeri
tag
-
megyeri
tag
válasz
legiaap #1205 üzenetére
Én is Dominoban vettem meg a Stick-et még fél éve, és külön vettem (hűség nélkül) előfizetői Mobilinternet SIM-et... Ha jól emlékszem, még tart az az akció is, hogy minden féle hűség nélkül a vásárlás hónapjában és további három hónapig fél havidíj kedvezményt kapsz (ha nem tetszik a Domino megoldás).
Azért kérdezd meg a telefonos ügyfélszolgálatot, mert régen kiírták a webshopban, hogy csak a webshopon keresztül van Domino USB Stick megoldás, illetve az árlistában sem szerepel a Stick+Domino kombináció, tehát szerintem személyesen nem veheted meg így, azaz csak telefonon vagy interneten rendelhető. Ha szimpatikusabb a személyes vásárlás, menj a macropolisba, ott nem csak Stick van...
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap #1205 üzenetére
Dominoban igen, 19 980 Ft! Ebben a modemben már van egy sim kártya, dominos, azon aktiválsz egy netes szolgáltatást és kész!
Ennyit kell cakk-pakk kifizetni egyösszegben! A kártyán van induló összeg, 2990ft
Aztán 30naponta vonja le a rendszer a szolgáltatás díját
és kész
-
-
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap #1197 üzenetére
Ha egy évre akarod, akkor web'n'walk 5GB előfizetéses akció 12 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén az előfizetésre + NET 5GB szolgáltatásra 9 990 Ft, ennyit kell cakk-pakk fizetni
Ha web'n'walk 8GB előfizetéses akció 12 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén az előfizetésre + NET 8GB szolgáltatásra 4 980 Ft!!!Tehát cakk-pakk ennyit kell fizetni, utána megy a számla és kész
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap #1197 üzenetére
Tehát, ha a wnw usb sticket akarod megvenni, pl 5GB-os csomaggal, akkor:
web'n'walk 5GB előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén az előfizetésre + NET 5GB szolgáltatásra, akkor 780 Ft mindössze az ár, tehát gyakorlatilag 780ft-ot kell kifizetned a helyszínen, ami a sim kártya díja, és mást utána nem, havonta kapod a havi számlátUgyanennyibe kerül, ha a 8GB-os csomaggal vásárolod meg! És akkor fél évig a havidíj felét kell kifizetned, és július,augusztusra jár az extra adatmennyiség
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap #1193 üzenetére
Bocsi, az kimaradt, hogy mutatja, de az közel sem a valós adat, nagyjábóli értékek....
Igen, ha két éves hűséggel veszed meg, akkor fél évig a havidíj 4795ft, és júliban is 20gb, meg augusztusban is 20gb-od van, szeptembertől meg újra 8gb/hó. A havidíjad meg fél év után 9590ft! Ha túlléped, akkor 0,1 Ft / 10 kB, minden időben! És tudja a HSDPA-t!
Tapasztalatom szerint nem szokása ok nélkül megszakítani a kapcsolatot, tényleg én csak akkor tapasztaltam, ha nagyon rossz idő volt! -
kory24
őstag
válasz
legiaap #1189 üzenetére
Szerintem olyat vegyél, amelyik tudja a HSDPA-t is.
Az lényegesen gyorsabb mint a 3GPersze csak ha van HSDPA lefedettség ahol használnád.
Amúgy a 6Gb-os Net csomagot használtam, ami havi 6000Ft.
Az jól ment, minden ment vele, még torrent is
Nem bomlott a kapcsolat.
A kezelő programja pedig jól számolja a forgalmat. -
Padló K.O
tag
válasz
legiaap #1189 üzenetére
Igen, használok ilyet
Sajnos akármilyen szolgáltatónál veszel ilyen tipusú netet, és rossz az idő, vihar,stb...lehetnek hálózati problémák, az időjárás befolyásolhatja....ez ellen senki sem tud nagyon mit tenni, ugyanúgy a mobilnál is, ha rossz az idő, akkor néha ott sincs térerő, szakadozik a vonal, stb...de ilyenkor minél hamarabb igyekszik a szolgáltató rendezni a hibát! Volt már ilyen tapasztalatom, kb 1órán belül megoldották...
A kezelőfelület normál, áttekinthető...az adatforgalmat nem írja ki, csak ha az adatmennyiséged felét és teljes egészét felhasználtad, akkor kapsz egy-egy sms-t róla. Illetve sms-ben hó közben is nyomon tudod követni az adatmennyiségedet, ha a 1730-ra küldessz, egy G betűt...viszont ez 54ft-ba kerül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest