- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz
Vangelis #64873 üzenetére
Olyan nekem is volt, nemrég, hogy átvettem, de nem vételezték be. Megreklamáltam 1430-on, hogy vételezzék be utólag amit már átvettem, erre törölték a rendelést és visszautalták a pénzt
Miután ezt megérdeklődtem, hogy mégis, hogy az ügyintéző a 1430-on közölte, hogy hát ez van, a cég leírja veszteségnek, ne foglalkozzak vele. Hangfelvétel ugye van, ha így akkor így
De csak egy 990-es tétel amúgy
(#64862) vwpolopg: Valaki?
-
Varszegig
veterán
válasz
Vangelis #64854 üzenetére
Nekem meg beszóltak a T-pontban, hogy miért oda rendeltem (mert nem tudták megoldani a problémát ketten sem, hogy hogyan kell bevételezni a másfél napja ott rohadó csomagot), miért nem a 2 üzlettel arrébb lévő immedióba. Mondom azért, mert 950 Ft lett volna. Akkor meg miért nem kértem házhoz? Mert mondjuk oda is 950 lenne? Erre nagy duzzogva elmentek hátra segítséget kérni, majd a hölgy megvilágosodva visszatért, és megoldotta a problémát. Előtte még ecsetelte, hogy milyen jó lenne, ha átadhatná ezt az egész munkát valakinek, de nincs senki, mert aki jön, az 2 hét után lelép. Mindezt kb. 25 várakozó ügyfél előtt. Építette a cég image-ét
-
válasz
Vangelis #64254 üzenetére
Én már csak egyetlen dologtól tartok, mert amúgy minden le van zsírozva csak el kell indítanom. BlackBerry külön állatfaj, 16XX ft-ért adnak 3 giga netet és megy a BBM meg társai, ami nekem kiemelten fontos dolog. A manus nem tudta garantálni, hogy ez mindig lesz a ténél, csak a 2 éves hűségem alatt biztos. HA lejár a 2 évem és ez a csomag nem lesz már, akkor tőlem elveszik vagy marad még magam fel nem mondom?
-
Littoral
aktív tag
válasz
Vangelis #63732 üzenetére
Nem hiszem, hogy _csak_ ott. Amire válaszoltam, abban a hozzászólásban írja a fórumtárs, hogy kijelölt üzletekben működik egyelőre a dolog.
Egyébként az említett hozzászólásnak a végén szereplő bekezdés...:
Az, hogy hivatalosan a számlainfora 500 Ft személyesen a tranzakciós díja, a fenti tényezők ismeretében azt hiszem érthető (korábban valaki linkelt erről egy cikket). A vásárlás élmény kellene, hogy legyen - egy kiváló környeztben, ahol mindneki mindenre gyors választ, gyors segítséget kap. - ennek az építéséről szól most minden....kísértetiesen hasonlít a Telenor MyTariff-os, a tarifacsomagban rendelkezésre álló mennyiség utáni internet-megszüntető akciójára, amit szintén azzal magyaráznak, hogy a felhasználó élménye ne csorbuljon azzal, hogy lassul az internet, inkább fizessen többért, és nem fog lassulni. Valóban, egy élmény mind a kettő.
-
2o1i
senior tag
válasz
Vangelis #63129 üzenetére
Nem, bevittem egy T-pontba és ők intézték a visszaküldést a webshopba.
(Egyébként a BB-t és az LG-t is T-pontban vettem át. Semmi fennakadás nem volt velük.)
14 napunk nekünk van jelezni, hogy mégsem kérjük a terméket.
Nekik sajnos 30 napjuk van arra, hogy visszajuttassák a vételárat.
Mivel a T-nek még nem küldtem vissza semmit, így nem tudom mennyire rugalmasak a dologban.
Igazán tudnék örülni, ha nem a 30. napon utalnák vissza a pénzt!! -
-
Sanyaman
tag
válasz
Vangelis #62359 üzenetére
Egy Lumia 830-ast, de gondolkoztam rajta erősen megéri-e. Max. visszaviszem ha gány vagy nem jön be. Kíváncsi vagyok milyen az LG G2 mellett. Egyébként 2 napig nem néztem rá a fórumra, de mikor megláttam tegnapelőtt éjfélkor a rengeteg hsz-et, tudtam hogy lemaradtam vmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest