- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomp
félisten
válasz
MadMancs #123421 üzenetére
Én speedtestnél meg tudom állapítani, hogy használ e CA-t vagy sem mivel a feltöltés mérés legelején még csak 1frekit használ a telefon és utána 1-2mp-el rakja hozzá a másikat. Grafikonon szépen lehet látni.
kali
Na azért az utolsónál már illene 4G-t bővíteni de ugye a Telekom nem fog mert hát az 5Gé...
CA nélküli feltöltésnél rendre ilyen sebességet tudott nálam a kékek: kép
CA feltöltéssel pedig ha 3CA bázison lógok(de B3+B7-re limitálom a telót azaz gyakorlatilag 2CA) ilyen: kép
Itt inkább a letöltés fogy el nagyon hamar, a feltöltés az már bőven van a CA-nak köszönhetően! Példa mikor a feltöltés több mint a letöltés. -
válasz
MadMancs #123360 üzenetére
Keresgél azért a telefon célirányosan, ha bekapcsolva az 5G, aztán melyik szoftver, hogy kezeli le.
iPhone 12-es széria például, aminél néhány típus tulajdonosai nem kellemes emlékeket őrizhetnek az első firmware verziók kapcsán...
Lehetett persze ilyen más gyártóknál is, vagy előfordulhat akár később is. -
-
Marci112233
addikt
válasz
MadMancs #123040 üzenetére
Pénteken még ment simán ugyan ezzel a kártyával. Akkor kezdett szarakodni, mikor át akartam írni az RTK korrekcióhoz tartozó szerver IP címet, ugyanis ami eddig volt azt a szolgáltató jelezte, hogy kivezetésre fog kerülni, és megadtak egy másikat ami tovább fog élni. Arra írtam át. Sőt ma, hogy internetet, nem a A SIM-ről kapja az antenna hanem wifin fogja a PDA, úgy simán át írtam az IP címet és működött is a fix RTK az az 1-2 cm pontosság. Már írtam is emailt aki forgalmazza a GPS-t sőt tőlük is van és már váltottam vele pár levelet, de hétvége van, így valószínű csak hétfőn kapok rá választ, hogy a vevő miért nem fogja meg a hálózatot.
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
MadMancs #122491 üzenetére
A feltöltési bónusz 7 napig érvényes. Ha az "i" betűt kinyitod, és ott nem írja pontosan, akkor az sms vagy az app "Feltöltésnapló" része lehet még támpont.
Egyszerre volt több feltöltésed? Lehet jobban jártál volna, ha időben eltoltad volna őket (pl. hetente, így minden héten ott lett volna az adott bónusz).
A percek csak Telekom mobil irányba érvényesek. -
Landsmann
addikt
válasz
MadMancs #122485 üzenetére
Ahha. Nem tudtam hogy működik, nem használtam Telekom szolgáltatást. Most is csak azért, mert a Maratonnal hosszú időre el tudom látni a telefont internettel. Navigáció, egy kis böngészés, ilyesmi. Frissítésekre ott a wifi. Másiki telefonon az előfizetéshez tartozó 100 mega arra bővel elég, hogy az e-maileket meg tudjam nézni.
-
törölt tag
válasz
MadMancs #122387 üzenetére
Mit vársz tőlük? Ugyanazzal a kérdéssel hívd fel őket egymás után 5*, mindig más választ fogsz kapni. Nevetséges a support, bár sok műszaki cégnél hasonló. Szerintem ezek a Covid miatt ilyen homeoffice diákokat alkalmaznak, ha tud írni, olvasni és számolni 5-ig, akkor már oké.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
MadMancs #122293 üzenetére
Azért akadnak kivételek még ez alól is.
Pl. én már 1.5 éve elvagyok maradva Dominónál.
Pedig visszafizettem már több mint 1 éve a kölcsönt!
De azért rendszeresen jönnek az emlékeztető SMS-sek:
"Domino Plusz hitelkeret visszafizetési határideje több mint 1 hete lejárt. Kérjük töltsd fel egyenleged!"
Miközben már többször feltöltöttem, 1 éve le is vonta a tartozásom, sőt újra igényeltem, megkaptam, visszafizettem, de ez a 2019-es kölcsön sose tűnik el az SMS küldő rendszerből.
Már az ügyfélszolgálat se látja...
Mivel már külföldre költöztem de szükségem van magyar SIM-re is, igy ezzel együtt kell élnem.
"
-
ArthurShelby
addikt
válasz
MadMancs #122226 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A csomag amiben vagyok minden ingyenes és végtelen (hívás, sms, adat), csak pl szerelők szoktak kérni képet és mivel csak a telefonszámuk van meg sokszor, így ott kérik.
Családdal csevegő app-okon keresztül tartjuk a kapcsolatot. Az RCS nem rossz, de ha nincs net, akkor mobilnetet használ, vagy mms-t?Meg azt vettem észre, hogy az mms kép is úgy jön meg, hogy feltöltik egy t-s oldalra, és sms-ben kapok egy linket a képhez, meg egy kódot (a link meg csak mobilneten működött nálam a dns miatt)
-
South Velen
addikt
válasz
MadMancs #121486 üzenetére
Mondom, nekem az utóbbi fél évben biztos nem küldött semmit a gls a telekomos rendelésekről, még másnap se
De akkor ez lehet egyedi dolog...
igen a GLS tracking akkor is szar lenne, ha normálisan működne, van mit tanulni az express one-tól vagy a dpd-től... bár azért a gls nálam mindig elég megbízhatóan tartotta a 24 órás kiszállítást, ilyen szempontból talán még így is a legjobbak -
kchris78
veterán
válasz
MadMancs #121470 üzenetére
igen én is így gondoltam. Beraktam a kártyát egy 6310i-be az 3at látott a digi-t nem. (elvileg itt van lefedettsége) Azt gondoltam hogy 900-on a régi cuccok (segélyhívás etc) miatt fenntartanak valami ultravékony sávot hogy tényleg csak minimál szinten élő legyen a dolog. Külön hardver úgysem kell ezeknek mert amennyire tudom az újabb cuccok szoftveresen oldják meg a dolgot - nyilván konfigurációban plusz meló...
-
Teodor52
senior tag
válasz
MadMancs #121274 üzenetére
Ui:
Annyit még hagy kérdezzek, hogy megértsem azt, hogy a volte híváshoz nem kell bekapcsolni a mobilnetet és a volte illetve a mobilnet két különböző dolog ahogy írtad.
Mi a műszaki háttere illetve a működése, mert én azt gondoltam, hogy 4g több frekvencián érhető el (800, 1800,2600) és az egyiket a hívásra, másik frekit meg internetezésre használja a telefon amennyiben a két szolgáltatást egyszerre vesszük igénybe?
-
Masato
tag
válasz
MadMancs #121124 üzenetére
Egyelőre nem volt lehetőségem tesztelni a lakhelyemen kívül. Holnap megyünk egy kört a szerviz irányába. Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy erre találnak megoldást belátható időn belül. Kb. két verzióra számítok: Telenor részéről "tegyek bele Telenor SIM-et", Samsung részéről meg "ez működik, semmi baja, tessék, visszaadjuk".
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MadMancs #120863 üzenetére
Nem tudom mekkora területet fed le a belvárosi cella.
Most néztem a lefedettségi térképet. Nagyon hibás. A cikk szerint a belvárosban érhető el, de a lefedettségi térkép kicsit odébb jelzi. Most erre mondjam azt, hogy nem lepődök meg, hogy ez is ennyire fos, mint sok más a Vodánál!?!?
-
tylerddd
veterán
válasz
MadMancs #120749 üzenetére
Ez is igaz!
Én arra az esetre kérdeztem egyébként, hogy ha hoznék ki készüléket kedvezményesen és írnék alá hűséget. Nem akarnék a Gigaerősre aláírni 2 évet, így előtte szüneteltetném a kártyákat, aláírnám a hűséget egy alap csomagra, majd felfelé válthatnék és újra belőném a kártyákat. Mondjuk kérdéses, hogy ez működne-e?!
-
DeathAdder
veterán
válasz
MadMancs #120511 üzenetére
Meg is csináltam a weben
Bár azt írja aktív a Maraton net, de semmi nem történt, bankkártyát nem kellett megadni, és az aktuális egyenlegemből sem vette le az 1.490 Ft-ot az 1 GB-ra
Vagy ez normális, hogy erre ennyit kell várni? Lassan fél órája már, hogy megcsináltam.
-
slice14
veterán
válasz
MadMancs #120431 üzenetére
Nálam ott jelentkezik a SIM problema, ha rá engedem pl. a Steam-et, hogy töltsön le egy játékot. Akkor egy ideig tölti, majd azt veszem észre hogy nincs kapcsolat. Ekkor a router felületen nézve azt látom hogy nincs SIM. Illetve a 24 óránkénti reconnect esetén, csak IPv6 címet kapok. Így Csák az IPv6-os oldalak és szolgáltatások működnek. Ezért állítottam be napi auto reboot-ot.
-
válasz
MadMancs #120251 üzenetére
Madmancs: eredetileg úgy próbáltam, hogy élt a domino, de már akkor sem sikerült az aktiválás. az ÜFSZ akkor azt mondta, hogy ez azért van, mert az előfizetés még nem él és mindenképpen aktiválnom kell előtte. én meg elhittem, de ezek szerint ez nem feltétlenül így működik.
balinlin: nem tudok sajnos újat generálni a felületről, mert azt mutatja, hogy még az eredetit sem aktiváltam.
és igen, ez a baj, hogy közel-távol nincs esim-es készülék a közelben, pedig ezzel legalább ki lehetne szűrni, hogy készülék, vagy telekom oldalon van a bibi.
az üfsz szerint minden oké, ennek mennie kellene. most kértek 3 nap gondolkodási időt, valószínűleg ők generálni fognak egy új simet, de kétlem hogy valami érdemi megoldás lenne a vége.
-
Teodor52
senior tag
válasz
MadMancs #120193 üzenetére
Melyik infóra gondoltál hogy fals a linkeltre, vagy a telekomosra?
Itt leírtak alapján szoftveresen is megkell felelni a telefonnak.Az rendben van hogy az opciók között ott a választási lehetőség a volte-ra, de kell-e egy telekomos szoftver hozzá?
Még egy kérdés ami az itt kapott kérdés-válasszal kapcsolatos.A 4g ikon mindig látható mivel, hogy be van kapcsolva a mobilinternet.
Ezt nem értem.Zsolt_72: Nem az összefoglalóban,hanem onnan a gyik linkre kattintva majd megtekintve pl ezt az infót.
-
zichie
senior tag
válasz
MadMancs #120046 üzenetére
Telekomnál elvagyok vowifi és 5g nélkül, csak gondoltam tesztelem a telót. A Telekomnak a Népligetnél van a hozzám legközelebbi 5G cellája, ez Kispestről közelebb van, mint a Digi Váci úti 5G cellája.
Népliget gyakran útba esik, de a Váci úton nagyon ritkán járok. A Telekom mobilnetes ipv6-nak viszont örülök, remélem Digimobilon is nemsokára lesz. -
zichie
senior tag
válasz
MadMancs #120028 üzenetére
Köszönöm.
A VoLTE működik de a +wifihang és +vowifi szavakra az alábbi sms-ek jönnek:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által megadott "WIFIHANG" kulcsszó hibás. A helyes kulcsszavakat megtekintheti a honlapunkon. Üdvözlettel: Telekom"
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által megadott "VOWIFI" kulcsszó hibás. A helyes kulcsszavakat megtekintheti a honlapunkon. Üdvözlettel: Telekom"
-
törölt tag
válasz
MadMancs #120021 üzenetére
Teszteltem. Agyon van tűzfalazva a nem natolt Vodafone verzió (standardnet vagy snet), az is akad. Meg-megáll néha percekre teljesen minden, majd egyszer csak elindul magától vagy nem. Több helyen, többfajta routerben (Huawei b818, TP Link m7650)
próbáltam ki, de nem jó. A hajam kihullott amikor megakadt egy 3 gigás fájl közben pl és utána mindent újra vagy éppen egy YouTube, Netflix stream közben esett szét.
-
-
m1lan
őstag
válasz
MadMancs #118764 üzenetére
Azt írta, hogy néhány várost leszámítva használhatatlan, és ebben teljes mértékben igaza is van. Veszprém, Tapolca és Ajka például hiába van szépen lefedve, a 3 város között ingázva (84 km) út közben nulla lefedettség van. Mondjuk ezen kívül sem sok olyan területet látok a Dunántúlon (az M7-est és a Balaton környékét leszámítva), ahol egy hosszabb utat meg lehetne tenni nagyobb hálózatkiesés nélkül. Nyilvános a lefedettségi térkép, meg lehet nézni, rosszabbat biztos nem mutatnak magukról a valóságnál. [link]
Nálunk sincs térerő egyáltalán, pedig a Telekom mellett csak az Invitelnek van a városban vezetékes hálózata. Legközelebb a megyeszékhelyen lenne értékelhető lefedettségük, de ott a város szélén a Telekom B20 gyakorlati sebessége is jobb, mint a Digi elméleti maximuma, a városközpontban pedig már 4G+/5G is van. Oké, hogy csak 1000 forint, de jelen formájában nem is ér többet, főleg nem a 30 giga után még tovább lassuló internettel... A korlátlanság miatt kaptak rá az emberek, amire januártól még fizető ügyfélként sincs lehetőség.
-
Vyndree
őstag
válasz
MadMancs #118764 üzenetére
clon: Az számold bele, hogy a 122 ezer előfizető nem fizet a mobil szolgáltatásért. Ingyen jó ha van, de ha fizetős lesz sokan vissza fogják adni.
MadMancs: Ebből indultam ki, ez a lefedettség még nem meggyőző.
szabonagyur: se sebességben, se térerőben, csak árban. Ha olyan helyen használod jó lehet, de jelenleg még korlátozott minden szempontból.
-
Diák66
őstag
válasz
MadMancs #118403 üzenetére
Nos, VPN engem nem érint, P2P se sűrűn, max ha nem tudok róla, de a torrent fogalmát sem ismeri a gépem. Játszani nem játszok.... viszont sok-sok órányi online rádió, böngészés viszont van. Nagyobb szoftver letöltés pl.: windows telepítő lemez (még mielőtt megkérded, a microsoft honlapjáról Te is letöltheted legálisan!), illetve VS 2019 volt mostanság. Ezeknek viszont kellene működnie normálisan. A NAT-olt IP miatt kicsit aggódok..... Vodánál mindig is Standardnetes APN-ről neteztem, mert a tömörítéses NAT-os APN okozott gondot egy-két weblapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest