- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #54156 üzenetére
Valaki?
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
ANDROID??? #47750 üzenetére
Akkor minek írnak határidőt?
A javítási vállalási lap hátulján van szó mindenféléről ha letelik a határidő de nem nagyon megyek el rajta mit jelent, gondolom ez esetben is őket védi. -
adam3
aktív tag
válasz
ANDROID??? #47700 üzenetére
Eddig minden hasonló probléma esetén nekem jóváírtak minden költséget, ami a probléma miatt keletkezett. Értem ezalatt azt is, ha most pl a Like miatt ingyenes számot kiszámláztak.
A lassúságra nincs mentség, de gondolom bejelentés sorrendjében haladnak (az már sajnálatos, hogy ezek szerint ebből sok van), és a 30 napból eddig sosem csúsztak ki (nálam).
-
Gedeon31
addikt
válasz
ANDROID??? #47690 üzenetére
Volt már
[link]
-
Teko001
őstag
válasz
ANDROID??? #45717 üzenetére
Inkább itt próbálkozz ezzel a gondoddal
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
ANDROID??? #42879 üzenetére
Habár ez a Telekom mobilos topikja, nem a vezetékes.
Se a 1412, se a 1430 nem azonnal küld SMS-t, hanem amikor ellenőrzik és bekerül a rendszerbe a hibabejelentés, volt olyan, hogy nekem csak másnap reggelre volt SMS a hibáról. Szerintem csak 1 SMS-t fogsz kapni, hiába a 2 hiba, nekem mindig 1be küldik ki, akárhány hibát jelentek be. -
D@ve89
tag
válasz
ANDROID??? #42005 üzenetére
Mondjuk ez túlzásnak tűnik, ha hetek óta gond lenne és nem csak nálad, akkor az már lehet nagyobb felhajtást kapott volna.
-
válasz
ANDROID??? #41994 üzenetére
A hálózattal van gond, nekem pl. az előbb full térerőn nem volt hajlandó netkapcsolatra.
(#41998) sarkanyolo2: Én jókat mosolyogtam rajta
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #41768 üzenetére
Már régóta úgy van,.,..
-
St3ven
addikt
válasz
ANDROID??? #41169 üzenetére
Konkrétan milyen kedvezmény?
-
St3ven
addikt
válasz
ANDROID??? #41166 üzenetére
De miért fontos? Minden hónapban ugyanannyi a kedvezményed, nem?
-
St3ven
addikt
válasz
ANDROID??? #41147 üzenetére
Nem.
-
válasz
ANDROID??? #40570 üzenetére
tudtam, de ugye írják is;
A mobilinternetre nem szükséges hűségidőt vállalni, azonban a kedvezményhez új vagy hűségidő nélküli, meglévő előfizetésként Go!Net adat-díjcsomagra vagy Mozaik díjcsomagra van szükség.
nem feltétlenül kell új előfizetőre gondolni, inkább új előfizetésre.
van egy - vagy több - aranykártyás előfizetés, amellé köthető új előfizetés, akár társkártyás formában is.
a másik lehetőség, hogy van olyan előfizetés, amire aktuálisan nincs aláírva hűség, és adott kedvezmény érdekében történik a hűség bevállalása.
abban mi lenne az üzlet a szolgáltatónak, ha van egy otthoni internet, amire már írtál alá hűséget - nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem más okból, akár csak a hűség nélküli árhoz képest kedvezőbbért -, illetve van egy mozaik xs előfizetésed, amire már szintén írtál alá hűséget - szintén nem a duplanet 400 kedvezmény miatt, hanem mert például vittél ki rá kedvezményes áron mobiltelefont -, tehát mind a két hűségért kaptál valamilyen kedvezményt, és a szolgáltató adjon még rájuk duplanet 400 kedvezményt is?
nem, az nem éri meg nekik, hiszen külön - külön kaptál már ellentételezést a hűség aláírásaáért, és ugye azok miatt amúgy is pörög a hűség.
nem írtál le minden részletet a kapcsolódó szolgáltatásaidról, de gondolom az a helyzet, amit fent is leírtam, hogy más okból és kedvezményért amúgy is pörög már a hűség az előfizetéseken, ezért mondták, hogy csak külön go!net adat-díjcsomag mellé tudják biztosítani a kedvezményt.
amennyiben nem lenne más miatt és korábbról hűség aláírva a mozaik xs díjcsomagra, úgy külön go!net adat-díjcsomag nélkül is élhetnél a kedvezménnyel.
nem kérdeztem/kérdeztük korábban a mozaik xs hűséget - az otthonira írtad -, de azt hittem, hogy a leírás alapján egyértelmű számorda a feltétel. -
válasz
ANDROID??? #40564 üzenetére
korábban is azt írtam, hogy a duplanet kedvezmény lényege az otthoni + mobilinternet kombinálása, és a szolgáltató által meghatározott feltételektől - amit akkor is elolvastam - eltérőt minek írnék le, hiszen az ördög mindig a részletekben lakozik!
nem véletlenül írtam akkor sem, hogy az otthoni net hűségének a függvénye is a dolog! -
válasz
ANDROID??? #40562 üzenetére
nem látok félrevezetést, meg ugye a feltételeknek, szerződéseknek, meg úgy általában semminek sem csak az elejét illik elolvasni, ellenkező esetben gondok adód(hat)nak.
-
stamas80
tag
válasz
ANDROID??? #40483 üzenetére
Hát ez érdekes a Szivargyújtók gyárilag általában 10A-el vannak biztosítva, és nem hiszem hogy ezzel gond lehetne.
De az a Gyári töltő is 5V 1000mA-es lehet, az 1000mAh-s az akkumlátor lehetne.
Egy a lényeg hogy a töltő 5V-os legyen, ha a gyári is az. Úgyis pont annyi áramot fog felvenni, amennyit a töltésvezérlő elektronika a telefonodban megenged.
Én spec. a PlayBook töltőjével töltök otthon mindent, (az elméletileg 5V 2A) hiba nélkül. -
SNor
tag
válasz
ANDROID??? #40467 üzenetére
Ez egy univerzális tartó. A tartó belsejében van az elektronika. Szivargyújtóról kap áramot, töltés erősségét megnézem, hátha a dobozon rajta van. A 15A-es biztosítékot 2x már megette. Tartón kívül, a fix rögzítéshez szükséges dolgokat, meg egy leírást tartalmaz még. FM transmitter nem a telefonnal működik, hanem a cardockban van. A telefon a cardockkal beszélget bluetoothon, vagy jack dugón keresztül (ez leszedhető). Ó igen, és van 1 mikrofon is a dockon. Én úgy használom, hogy csak a tartó részét a középső könyöklőben tartom. Kábel elmegy a szivargyújtóig, ha kell bedugom. Telefon BT-n megtalálja, rádión a már lementett frekvencia kiválaszt. Play.
-
válasz
ANDROID??? #40355 üzenetére
Kapni ugyan nem fog, de ez olyan keményen hangzott, mi?
-
válasz
ANDROID??? #40348 üzenetére
az okés, csak az otthoni net hűségének a függvénye is.
-
válasz
ANDROID??? #40346 üzenetére
az általad linkelt duplanet kedvezmény lényege az otthoni + mobilinternet kombinálása, csak maga az aranykártya megléte kevés.
-
válasz
ANDROID??? #40334 üzenetére
az, ha adott az otthoni internetes hűség lehetősége.
lugosi; amikor elfogy az adatkeret, akkor kapsz sms-t, abban szerepelni fog.
-
válasz
ANDROID??? #40330 üzenetére
az van/lenne még, amit most használsz, a legolcsóbb eco az xs + go!net akármik úgy, hogy az első 2 hónapban olcsóbb.
-
206 cc
senior tag
válasz
ANDROID??? #40230 üzenetére
Ne azt jelents be hibának hogy lassú!!!
Elmegy a hangja,lefagy....stb...stb....akkor valószínű hogy cserélik. -
tomy86
addikt
válasz
ANDROID??? #40230 üzenetére
Szerintem neked ez a topik kell: Telekom (vezetékes telefon, IPTV, Kábel TV, SatTV, xDSL, Kábelnet, Optinet, áram, földgáz)
-
válasz
ANDROID??? #39751 üzenetére
Annó a 2. kuponos sztoriban vettem egy ilyet, elég jó, azóta is használom telefonhoz és géphez is. Össze lehet csukni kisebb méretűre, így könnyű magaddal vinni bárhová. 13k-t talán azért nem adnék érte, de 7-8k-t mindenképp megér.
-
grafikus17
senior tag
válasz
ANDROID??? #39536 üzenetére
Terminálos gép XP-vel. Munkahely.
lord.lakli: köszönöm
-
grafikus17
senior tag
válasz
ANDROID??? #39517 üzenetére
a pritnt scrn megvan, de ide hogy rakom be ctrl+v-vel?
-
válasz
ANDROID??? #39515 üzenetére
azzal nincs is probléma, küldjék tovább javításra a gyártói/szerződéses szervizbe, de ne akkor, ha valaki a vásárlástól számított 3 munkanapon belül akarja valaki érvényesíteni a csereigényét úgy, hogy a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot.
ezzel van probléma; ...ekkor mondják, hogy ez apple termék, hiába 72 órán belüli hiba, nem cserélik felküldik szervízbe. - a szolgáltató illetékese ilyet (szerintem) ne nagyon mondjon azon ügyfélnek, aki velük van szerződésben, és nem pedig direktben az apple-lel, mert abból így gond lehet/lesz... -
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #39517 üzenetére
Végül is a monitor képét is be scannelhette volna.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #39392 üzenetére
Bocs, akkor téves amit írtam, az Apple termékekre, a többire nem.
Vangelis:
Szokás szerint megy a balf@szkodás, de ez elég ciki, hogy jobb-bal kéznek egymásról gőze sincs... -
D@ve89
tag
válasz
ANDROID??? #38989 üzenetére
Na de "Nógrád megye" elég nagy terület, pontosabban? Bár gondolom közelebb a határhoz, mint Hatvanhoz.
Sragi: és ti, merre?
-
Sragi
őstag
válasz
ANDROID??? #38989 üzenetére
Ugyan ez itt is ingadozik állandóan a 2G is...
-
D@ve89
tag
válasz
ANDROID??? #38987 üzenetére
Na de akkor tisztázzuk: 3G használhatatlan, ezt értem. 2G-vel mi a helyzet, mit tapasztalasz? Helyileg hol vagy?
-
D@ve89
tag
válasz
ANDROID??? #38981 üzenetére
Ha az ingadozó térerőt 3G-re érted, akkor az a 3G (WCDMA) hálózatok technológiai sajátosságából adódik, és ha nem a torony 50 méteres körzetében tartózkodol, akkor egy teljesen normális jelenség. Szóval csak arra akarok utalni, hogy önmagában az ingadozó 3G térerő nem jelent bármiféle problémát.
-
Sragi
őstag
válasz
ANDROID??? #38978 üzenetére
Igen sajnos,hiába kérdeztem meg a szomszédot.Őket nem érdekli a 3G dolog ami persze érthető is.A legfőbb probléma a 3G/egde problémával van.De van ,hogy sima térerő sincs.Csak az nagyon ritkán.Sajnos a Telenor sem jobb.A Vodafone meg annyira szánalomra méltó.Egy kis kitérő: Anno ugye a T itt fejlesztett aztán a Telenor(abban az időben Pannon) ők is meglépték a 3G-t.A vodafone azóta is szart rá megcsinálni.Mindegyik szolgáltató azzal a hülye LTE-vel karatézik.De könyörgöm még normális lefedettség sincs.Akkor meg miről beszélünk? Mind ezt 2014-ben lassan. Mosonmagyaróvár közel 30 ezres város.van ,hogy a buszpályaudvarnál nincs térerőm a nagy Tesco mellett.Vicc komolyan.Ilyen is csak ebben az országban lehetséges..
Na eltávolodtam sorry
Egy megoldást látok ,ha tömegesen bejelenti a szomszédságom és az utcában élő emberek akik T-t használnak.Mondhatnám azt is,hogy tök mind egy mert van Wifi úgy is azt nyomatom de ha nincs akkor ha már előfizettem az "olcsó" mobil netükre akkor had tudjam már használni normálisan.De az legmegdöbbentőbb ,hogy volt rendesen 5 éven keresztül bármiféle hiba nélkül.Most meg... -
Sragi
őstag
válasz
ANDROID??? #38976 üzenetére
Sajnos a legtöbb esetben így fogják meg oldani,mivel a szolgáltatásban nincs annyi kimaradás ami kötelezné őket arra,hogy javítsanak rajta.A probléma azzal van első sorban,hogy már 4-5 éve tökéletesen működött a 3G és térerő is volt az egész faluban.Bent,kint,hátul a kertben.Sajnos az udvaron sem sokkal jobb a helyzet.Nem vagyok mobil antenna szerelő stb.De nekem egyértelműen az jön le ebből ,hogy valamit variáltak a szórás erősségével
-
MarKoo
addikt
válasz
ANDROID??? #37419 üzenetére
Nem, semmiképp sem. Helyben kéne élhetőbbé tenni a dolgainkat.
De ez már nem az a topik...
Sajnos tényleg így van, az ő szemetüket mi tovább használjuk... -
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #37282 üzenetére
Csak viccből tettem be
Alig...... majd megszámolom.
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #36995 üzenetére
Nem én voltam!!!!!!
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #36821 üzenetére
Nálam sem volt a készülék.
Csak a számlát kérték.
Még biztosnági kódot sem... semmit.
Jah mondjuk már ismernek... (sajnos)
A biztosítás bármikor lemondható!
-
Sonic*
aktív tag
válasz
ANDROID??? #36342 üzenetére
Rendben. Remelem a Blahán ezt meg tudják oldani.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #36171 üzenetére
Olvastam, akkor ez most ki van találva, és egy tök off...
-
cris78
őstag
válasz
ANDROID??? #36169 üzenetére
Elolvastad, hogy mikor jár a kupon és hogy kapod meg?
-
válasz
ANDROID??? #36142 üzenetére
itt minden lényegit megtalálsz, a jogszabályt is behivatkozták; link
ami számodra fontos; kijavítás, kicserélés, árleszállítás, elállás
nincs levásárlás;
Nem vagyunk kötelesek elfogadni azt sem, ha az eladó a termék árának levásárlását ajánlja fel, mivel ilyen szavatossági igényt nem ismernek a vonatkozó jogszabályok.
nincs csere eltérő típusra;
Csere esetén csakis olyan terméket vagyunk kötelesek elfogadni, amely adottságai tulajdonságai tekintetében a korábbival azonos.
megnézném én azt a két eltérő típusú mobiltelefont, ahol nem találok legalább egy meghatározó eltérést.
elfogadhatsz eltérő típust, de nem kötelezhetnek rá!
amennyiben mutatnak egy listát, hogy azokból lehet választani, de neked egyik sem tetszik, akkor egyiket sem vagy köteles elfogadni!GLOCK34; butaságot mondtak, 3 munkanapon belül azonnali csere van, amennyiben a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot, tehát nem vehetik át úgy, hogy küldik bevizsgálni vagy szervizbe, azt csak aztán tehetik meg, hogy kicserélték.
-
válasz
ANDROID??? #36120 üzenetére
van/lehet értelme, de akkor készülj be rendesen a jogszabályokból, linkeltem/linkeltük korábban az összes kapcsolódót.
GLOCK34; lehet, hogy félreértették a visszavitelt - ahogy számomra sem volt világos elsőre -, viszont akkor csak a készüléket vidd és a jótállási jegyet vagy a számlát.
ez az új online nyilvántartás (jótállási jegy...stb) kicsit bonyolítja a helyzetet, hiszen az alapján fizikális jótállási jegyet nem igazán adnak ki nem illetékesnek, tehát ahhoz az előfizető kellhet. -
válasz
ANDROID??? #36100 üzenetére
nem azt mondtam, akkor kellett volna.
-
djculture
félisten
válasz
ANDROID??? #36102 üzenetére
Telekomnál mindig attól függ bármi hogy melyik ügyintéző intézi én ezt már megtanultam. Ha az ember nem idegből intézi a dolgait és netán még normális ügyintézőt is fog ki akkor ha csak nincs vezetői ukász akkor el is fog intéződni a dolog.
-
djculture
félisten
válasz
ANDROID??? #36090 üzenetére
Minden ilyen kedvezménynél megvan az hogy visszavonásig érvényes. A honlap meg olyan amilyen, tudtam már akkor mikor irta itt valaki hogy majd átalakul hogy eleinte káosz lesz az egész.
-
válasz
ANDROID??? #36098 üzenetére
nem szabad hagyni magad, ha neked van igazad, és a jogszabályok is azt támasztják alá!
-
válasz
ANDROID??? #36090 üzenetére
nem néztem utóbb az akció részleteit, így nem akarok látatlanban dobálózni, de általában tesznek a szabályok közé kiskapukat, például x időpontig, vagy a készlet erejéig...stb, szóval nem féltem őket, ha esetleg indokolni kellene a dolgot.
a mobilos történeted más tészta, többen és több témában is írtunk elég sok segítő hozzászólást, ahhoz többet nem nagyon lehet hozzátenni...
véleményem szerint azért nem lett volna egyszerűbb leárazni a készülékeket, mert ez nem csak a szolgáltató akciója volt, hanem más céggel közös dolog, amit nem feltétlenül oldhat meg a cég saját hatáskörében.
vannak problémák ezen szolgáltatatóval is, szerintem nincs is olyan szolgáltató/cég, akivel csak és kizárólag csak jók a tapasztalatai mindenkinek, de én is csak azt tudom mondani, amit Blackmirror is, hogy eddig mindig dűlőre jutottam velük, problémás ügyekben is segítettek, a pedig a bő 16 éves előfizetői múltammal és a több előfizetésemmel volt már mit intézni. -
KZP
őstag
válasz
ANDROID??? #36094 üzenetére
Jaja, a rókás mobil is délelőtt 13e volt, délutánra meg 20e lett...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
ANDROID??? #36071 üzenetére
kibújt? Inkább kiszélesítette a kedvezményezettek körét 1 napra.
-
válasz
miért bújt volna ki?
-
petrelli86
aktív tag
válasz
csodálkozol rajta?
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #35817 üzenetére
Nem akar sikerülni
503-as hiba... Asszem erről lecsúsztam.
-
glaci
őstag
válasz
ANDROID??? #35814 üzenetére
Nem bírja a WS a terhelést.
(Vagy folyamatosan matatnak benne az infósok, mert keresik a hibát.)Szerk.:
Azért remélem 14. -ig még "megcsinálják".
Szeretnék egy memókarit.
(Bár a havi 1750 Ft -os G2 is jól hangzik.) -
válasz
ANDROID??? #35751 üzenetére
aki engedi, azt meg is vezethetik, de nem mindenkit...
ők mondanak valamit, és rácáfolok a vonatkozó jogszabállyokkal, és ott vége is a vitának, mivel felettük álló jogszabályokat nem bírálhatnak felül! -
morphin
tag
válasz
ANDROID??? #35643 üzenetére
1430-on előtte azt mondta a hölgy, hogy 2-3 munkanap amíg visszaállítják a hűségem meg minden szart és utána tudom csak megszüntetni. Hétfőn adtam le T-Pontban!! azóta még semmi...pénzt meg elvileg 30 napon belül küldik postán. Amúgy 8 MUNKAnapod van visszavinni nem 8 naptári. Engem ki akart oktatni az ügyintéző, hogy ezt nem veheti vissza, mert lejárt a 8 nap. Mondtam neki, hogy akkor fussunk neki még egyszer. Akkor se...mondom ok akkor kezdjen el telefonálgatni, mert nekem akkor is igazam van ez a törvény. Felhívta a WS-os szakikat és mondták neki, hogy vegye vissza.
Utána már-már nyalta a popsimat annyira átváltott az arc.
Az a cink, hogy a régi számom ugye nem használnám, meg is akarom szüntetni vagy Domino-ra át...de most is pörög a havidíj végül is. Ha megszüntetném akkor időarányosan kéne fizetni nem a 3200-at szerintem. -
válasz
ANDROID??? #35646 üzenetére
az elég szűkös intervallum, ilyen gyors átfutásról még nem hallottam.
n@p@lm; a gyártó adhat rá bármennyit, azt esetlegesen tudod is majd eszközölni közvetlenül a gyártónál, ha lelevelezed velük, illetve kijuttatod a terméket, de a szolgáltató a hazai jogszabályok szerint adja a jótállást.
-
válasz
Szinte kizártnak tartanám, hogy ennyi idő alatt visszaállítsanak mindent..
-
St3ven
addikt
válasz
Én erre nem alapoznék. Nem fog beleférni.
De meg lehet próbálni. Legfeljebb megrendeled újra eredeti áron.
-
válasz
a szolgáltató oldalán (is) csak a visszaküldést írják, de a tapasztalatok szerint a t-pont sem probléma a 8 munkanapon belüli leadáskor, és a 30 nap a maximum jogszabályilag a pénz visszajuttatására, sokszor korábban megtörténik, illetve a szerződés előtti állapotot (hűség..stb szempontjából) is sokszor a töredéke alatt eszközlik.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Le lehet adni. (de ha jól emlékszem, akkor olyan helyen ahol van szerviz is, de ez nem biztos!!!)
torveny szerint 30 napjuk van. De legalább itt lehet ezzel élni. (telenor peldaul trukkozik..) -
boncser
aktív tag
válasz
ANDROID??? #35506 üzenetére
Mehet 1 rendelésbe több termék is. A végösszegből vonja le a kedvezményt.
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #35504 üzenetére
Nem Wesztel vele semmit...
-
n@p@lm
őstag
válasz
ANDROID??? #35439 üzenetére
igen.
onlány megrendeltem, aztán gyorsan 10 perc múlva át is vettem.
még mielőtt törlik.... -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #35416 üzenetére
Most már sikerült kimatekozni, hogy meglévőre is igénybe vehető (mint ahogy átírták a honlapon is), de ha visszaküldöm a készüléket, az a hűség majd 30 napon belül lesz megszüntetve, vagyis új telszámra tudok a 14-ig telt rendelni, ha addig nem intézik el a papírmunkát, és utána a mostani számot meg lemondani, sok vele a vacakolás, ezt lecsúsztam.
-
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #35410 üzenetére
Ismerősnek elhúzták több mint 1 hónapig a pénz visszafizetését, szal nem igazán éri meg, mi lesz 1 hónap múlva...
-
313313
addikt
válasz
ANDROID??? #35405 üzenetére
Vagyis az első részletet elengedik, és nem a teljes összegből szedik le a 10.000ft-t
Adott esetben idol s 49.900ft, részletre 4100ft 11 hóra, esetemben elengedik az első 4.100-as részletet...Szerk: nyilván ha részletre veszem a készüléket, akkor...
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #35397 üzenetére
Nincs semmi extra.
Most csak az járhat jól aki tényleg venni akar előfizuval telefont, mert a 10e ft-os kedvezmény egy év mellett is érvényes. Az 1 éves árak meg alig többek mint a 2 évesek. Furcsa árazás, de ez van.
Ma sem fogunk rabolni.
-
lord.lakli
őstag
válasz
ANDROID??? #35390 üzenetére
Nem azt írják, hogy 10e Ft-al olcsóbb, hanem lesz egy kupon, amit később el tudsz költeni. Vagy nem értek valamit jól?
-
St3ven
addikt
válasz
ANDROID??? #35390 üzenetére
A korábban általad linkelt oldalon.
-
St3ven
addikt
válasz
ANDROID??? #35366 üzenetére
Gondolom igen, de hátha lehet már tudni valamit előzetesen.
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #35352 üzenetére
Nerkem tegnap nap közben javult meg.
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #35345 üzenetére
gen tegnap kb 1 órát beszéltem egy kedves ügyintézővel és a műszakisokkal.
Megadtam a email és jelszót is, hogy próbálgassák...
Összejött nekik!
-
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #35230 üzenetére
Picit olvass lejjebb
Nekem is onlány van minden csak nem tudom megnézni...
-
St3ven
addikt
válasz
ANDROID??? #35088 üzenetére
Úgy általában érdemes figyelmen kívül hagyni, amit egy értékesítő az egyes készülékekről mond.
-
válasz
ANDROID??? #33983 üzenetére
igen, bőven kárpótolva lett a tulaj, általa pedig mi is.
St3ven; bizony nem, azóta is több ilyet hallotam.
nem az igazi a telekom honlap, ügyintéznék, és dobálja a hibákat...
-
morphin
tag
válasz
ANDROID??? #33490 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy hol élek. Pusztán havonta egyszer rám jön az érzés jobban mondva a gondolat, hogy miért is élek még itt. Nyilván a család meg a párom miatt, de hát ki tudja mit hoz még az élet. Csak tudnám, hogy ez az ország pontosabban maguk az emberek miért tűrnek még mindig...
-
válasz
ANDROID??? #33437 üzenetére
a szolgáltató csak közvetítő, szerintem biztos nem rúgja össze a port a biztosítóval egy - de akár több - ügyfél miatt sem, pláne ha a szerződés szerint nem is jogos az ügyfél panasza, meg ugye a szolgáltatónak biztos többet ér a biztosítóval megfelelő kapcsolatot ápolni, aki rengeteg készülékét biztosítja, mint néhány ügyféllel...
papíron szépen leírnak mindent, minden oldalon (szolgáltató, biztosító...stb), hogy így az ügyfél elégedettsége, meg úgy, de a valóság, az üzleti élet nem úgy működik, a pénzről és a kapcsolatokról szól minden! -
válasz
ANDROID??? #33430 üzenetére
valóban szánalmas, hogy el sem olvassák a szerződést, mert egyrészt konkrétan nevesítve van a biztosító - ami nem a telekom -, másrészt nem tudják értelmezni a szerződés szövegét, amit pedig elfogadtak korábban, ráadásul probléma esetén arra hivatkoznak...
azt látják, hogy hozzátartozója, de a szerződésben biztosított hozzátartozója (nem a biztosított hozzátartozója) szerepel:
12. Károsult:
- a természetes személy Biztosított Hozzátartozója
- vagy a jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet Biztosított munkavállalója vagy vele egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló munkatársa,
- vagy a fenti munkavállaló vagy egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló munkatárs Hozzátartozója.
biztosított:
6. Biztosított: az az Előfizető, aki / amely a Mobiltelefon-szolgáltató felé tett Nyilatkozattal a Csoportos Készülékbiztosítási Szerződéshez csatlakozott, és akit ennek alapján a Mobiltelefonszolgáltató a Biztosítónak Biztosítottként bejelentett.. Ugyancsak Biztosítottnak minősül az az Előfizető, akit a Mobiltelefon-szolgáltató Nyilatkozat aláírása nélkül Biztosítottként bejelentett a Biztosítónak.
forrás: link
adott esetben biztosított a hozzátartozó is?
mert a szerződésben nem az szerepel, hogy a biztosított hozzátartozója, hanem a természetes személy biztosított hozzátartozója, tehát a hozzátartozónak is biztosítottnak kell lennie, hogy károsult lehessen, és a biztosított fogalma konkrétan meghatározza ennek megvalósulását! -
djculture
félisten
válasz
ANDROID??? #33430 üzenetére
Ez nem a telekom sara mint írtam is minden biztosító társaság így működik... Itt az ügyfél egy közvetitett szolgáltatást kap és a biztosító társasággal van szerződésben. Azok meg bármilyen káreseménynél a kibúvót kertesik, ha valaki én tudom a házam biztosításával volt már elég ügyem. Aki hagyja magát azt lenyomják ötezer féle ürügyre hivatkozva. Ilyen lopás esetén ez a kibúvó ha hozzátartózótol vagy munkatárstól lopják el akkor kell ez a hozzájáruló nyilatkozat, meg amásik kibúvó a rendőrség amig nem zárják le az ügyet ismeretlen tettessel vagy meglesz az illető aki ellopta de tárgyalás lesz belőle igy addig nem záródik az ügy akkor egy darabig nem lesz meg a kártérités.
-
savoo
addikt
válasz
ANDROID??? #33299 üzenetére
Főoldal akciók.
-
savoo
addikt
válasz
ANDROID??? #33297 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű a "Ma 20% kedvezménnyel"...
-
válasz
ANDROID??? #33166 üzenetére
ellentmondást látok a hozzászólásod tartalmában...
biztos vagyok benne, hogy egyik szolgáltató, cég...stb sem fogja a "profitból" kifizetni a megemelt adókat, legalábbis nem az egészet, mindig is hárul majd többlet a végfelhasználókra/vásárlókra is, ez egy ilyen kör. -
savoo
addikt
válasz
ANDROID??? #33098 üzenetére
Fun díjcsomagot csak egy már meglévő mobilos előfizetés mellett lehet igénybe venni, magában nem.
-
djculture
félisten
válasz
ANDROID??? #33096 üzenetére
tudomásom szerint a változásról való meghirdetés (személyes értesítés vagy két országos napilapban való közzététel) után 15 napig lehet intézkedni utána beleegyezésnek minősül...
Sőt a számlán is így szerepel hogy 15 napoin belül lehet felmondani a szerződést jogkövetkezmények nélkül amennyiben nem teszi az ráutaló magatartásnak minősül és elfogadja változást ezzel az előfizető.
Nem mondhatja fel akkor az előfizetést szerződést kötbérfizetés nélkül az előfizető ha a szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figylembevételével kötötte meg és a változás akedvezményeket nem érinti. -
savoo
addikt
válasz
ANDROID??? #33093 üzenetére
Így jártál. Most erre mit lehet mondani?
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #33082 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
válasz
ANDROID??? #33024 üzenetére
Egyébként nem értem milyen akciót keresel,a szerdai szokott lenni a "visszaszámlálós".Vagy másra gondolsz?
Azt az akciók résznél a bingóra(jobb oldalt)tákattintva találod meg.De csak szerdán él. -
Vangelis
félisten
válasz
ANDROID??? #33024 üzenetére
Hát akkor már keményítenek...
-
válasz
ANDROID??? #32688 üzenetére
Rohadt sokat kell telefonálni, drága díjcsomagot kell sokat használni, türelmesnek kell lenni, stb...
(Vásárlásért, parkolásért, hálón belüli hívásért nem járnak pontok.)
Itt belépsz>mobil vásárlás>egyenleg beállítások
Itt tudod kiválasztani melyiket szeretnéd.
-
savoo
addikt
válasz
ANDROID??? #32666 üzenetére
Tényleg van olyan aki megveszi ezt a borzalmat?
-
válasz
ANDROID??? #29299 üzenetére
a fordulónap csak az adatkeret szempontjából fontos, az akcióra nincs kihatással!
-
válasz
ANDROID??? #28685 üzenetére
keress olyan üzletet, ahol gyártói 2 év garit kapsz - mint a t-mobile esetén -, nem pedig boltit, és ahol online rendeled meg, ahhoz a t-mobile esetében is az webshop árakat hasonlítsd, illetve vedd hozzá, hogy amit linkeltél boltot, ott szállítási díj is lesz még rá, a t-mobile webshop esetén viszont díjmentes a házhozszállítás, és még lehetne sorolni...
arról nem is beszélve, hogy a t-mobile esetében egy hűséges és kiemelt (arany vagy platina) előfizetőnél szinte semmit sem néznek, nem kérnek mobil előleget, nem kell harmadik féllel (bank) szerződni, nincs annyi macera, szóval össze sem hasonlítható a dolog!
akinek meg van vaj a füle mögött, azokkal a bank is annak megfelelően bánik, alaposan ránéznek ám mindenre, nem dobálják csak úgy a hitelt, illetve késedelmes fizetéskor a bank nem olyan készséges, dobálják rá a különböző költségeket, viszont a szolgáltató nem tesz ilyet! -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #28685 üzenetére
-
djculture
félisten
válasz
ANDROID??? #28683 üzenetére
pont linkeltem
Mondjuk ez jól megfogja kavarni a dolgokat. Nehezebb lesz és körülményesebb behajtani az amúgy aranyáron kínált készülékek árait. Ezerszer megfogja gondolni minden szolgáltató hogy kinek ad részletfizetéssel telefont.
-
hr2
őstag
válasz
ANDROID??? #28497 üzenetére
Belépsz a MyT-Mobile-ba (T-Mobile honlapján ugye), utána pedig az Ügyintézés menüpont alatt a Domino Online feltöltés-re kattintasz.
(#28498) ANDROID???
Akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest