- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
tomy86 #57115 üzenetére
Persze, hogy eltoltam az előbbi linket
: Telekom (vezetékes telefon, IPTV, kábel / műholdas TV, DSL, kábelnet, Optinet, áram, gáz)
-
-
Breki
veterán
válasz
tomy86 #52754 üzenetére
közben kiderült
Telekom HU Szia ! A Turbo 1 GB és 3GB adatopció, valamint a NetPlusz csomagok esetében sem engedélyezett a Voip. Ahhoz, hogy ezt igénybe tudd venni, olyan hang díjcsomaggal kell rendelkezned, amelyben ez engedélyezve van. Ilyen pl. Next M, Next M aranytárskártya, Next XL havidíjas díjcsomagok.
-
válasz
tomy86 #49796 üzenetére
"Domino Go!NapiNet aktiválódik, ha elfogy az adatkeret."
Hát igen, de ha nem próbálom ki, akkor honnan tudjam, hogy a feltüntetett 150 MB-os adatkeret nem számít "hagyományos" adatkeretnek?
(Mert amíg nem próbáltam ki, úgy értelmeztem, hogy a 150 MB-os keret elhasználása után aktiválódik a napinet 10 MB-os csomag. És ezt szerintem nem is lehet másképp értelmezni, ha nincs feltüntetve az, hogy a 150 MB-os keret is napinet "adagokban" kerül felhasználásra. Márpedig akárhogy keresem, nincs feltüntetve.)
"Ha az oldalra belépve megrendeléskor dobja az 1090 Ft.-ot, akkor átadom a válasz lehetőségét, egy nálam hozzáértőbbnek."
A mobilinternet résznél ennyit látok. Ha a "tovább"-ra nyomok, akkor pedig ezt. Nem igazán értem.
-
válasz
tomy86 #49560 üzenetére
Igen, ez a Mozaik XS-re vonatkozik gondolom.
Azonban a csomag, amire valtani gondoltam hirtelen ranezesre, az a Music XS, aminek a leirasaban ott van ez:
A havi díj Telekom mobil hálózaton belül 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre,Ezert irtam, hogy nevetseges, hogy ha csak 30-as szamokat hivok foleg, tehat kihasznalom a halozaton beluli lebeszelhetoseget, nagyon keves halozaton kivuli hivassal, akkor erne meg valtanom ra majdnem.
-
taip
senior tag
válasz
tomy86 #48261 üzenetére
Szerintem jól írta, hogy hivatalosan mi a helyzet, annyival egészíteném ki, hogy a nagyon régi az náluk 15 évest jelent.
Az egy másik kérdés, hogy szimpla lehúzásnak érzem, hogy 4500 Ft egy SIM csere. Az ügyintézőnek max. 1 perces munka és az anyagköltség sem hiszem, hogy pár száz Ft-nál több lenne. Ha levinnék pl. 500-1000 Ft-ra, rögtön nem kellene trükközni, az már egy kifizethető összeg. Oké, legyen drágább, ha nem tudja bemutatni a működőképes SIM-et, de nem hiszem hogy az emberek nagy tömegben járnának hetente kártyát cseréltetni ha olcsóbb lenne.
-
Kobe
veterán
válasz
tomy86 #47845 üzenetére
Az o. Lehet en tudom rosszul de a csomag kotber az a kedvezmenyes ar es a listaar kozti difi, az igenybevett honapok szamara. Na ez azert nem lehet olyan sok fel ev alatt, kb egy 20as. Igy sem vilagos hogy miert kotberezne pl 50et egy 10ezres kedvezmenyre.
Igaz azok utan hogy a 39ezres telora 80at akartak kotberezni asszonynal, meg sem lepodok. Szerintuk a legalja kategorias htc desire c listaara 119 volt es o kedvezmenyesen kapta 40ert. Ujonnan bevezetes utan htc sem arulta 45 nel dragabban kb.....
-
Schizoka
aktív tag
-
djculture
félisten
válasz
tomy86 #47159 üzenetére
Most változott 1 hónappal ezelőtt így még friss a jogszabály .a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete.
Ezek a fontosabb változások:1. Részletes tájékoztatási kötelezettséget ír elő a jogszabály. A tájékoztatási kötelezettség kiterjed az elállás részletes feltételeire, illetve egy szabványelállási nyilatkozat átadására is, mely helyett természetesen saját nyilatkozattal is élhet elállási jogával a fogyasztó.
2. Az elállási jog 8 munkanapról 14 napra bővül. Az elállási jog gyakorlására előírt határidő attól a naptól kezdődik, amelytől a fogyasztó vagy az általa megjelölt személy a megrendelt árut átveszi.
3. Ha a webshop elmulasztja a tájékoztatást az elállási jogról, akkor a 14 napos elállási határidő 12 hónappal meghosszabbodik.
4. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát.
5. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni a terméket a webshopnak.
6. A jogszabály megtiltja a webáruház üzemeltetőnek, hogy az általa kínált fizetési mód igénybevétele után fizetendő díjat meghaladó további díjat terheljenek a fogyasztókra.
7. A webshop köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon fizetési kötelezettséggel járó megrendelés vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a fogyasztó szerződési nyilatkozatát megtámadhatja.
8. A rendelet a jótállás és a szavatosság szabályairól, valamint ez elállási jog gyakorlásához mintanyilatkozatokat is közöl.
-
djculture
félisten
válasz
tomy86 #47156 üzenetére
Már csak 14 nap ha jól emlékszem annyit ir a nemrég kihirdetett új kormány rendelet a távollévők között szerződésekröl..
Igen utána néztem jól emlékeztem:- az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül vissza kell téríteni a teljes ellenértéket, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.
Úgyhogy én már reklamálnék, erre az időre már kamat is követelhető.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
tomy86 #46335 üzenetére
Na mondom én, hogy nem értitek...
Ez a dokumentum "nem létezik" kivették a rendszerből...! (nekem megvan, mert letöltöttem...) és 107k -t kell törlesztenem 24hó alatt (fizetem is! Ezzel nincs baj...) de nem ismerik el azt, hogy csak 98k-t kéne letörlesztenem magára a telefonra...L
-
St3ven
addikt
válasz
tomy86 #45681 üzenetére
Gyönyörű történet. T-Mobile-lal semmi bajom, de T-Home-ot soha.
Családtagot lemondással kapcsolatban lépten-nyomon félretájékoztatták, küldözgették üzletből postára, postáról üzletbe, míg végül egy másik város T-Pontjában tudta leadni az eszközöket, de ott is csak azért, mert ott szakadt el neki a cérna. -
MaxxDamage
félisten
válasz
tomy86 #45681 üzenetére
Huhh... Te is szépen jártál!
2004 től vagyok hűséges előfizető és úgy érzem elég volt... Nem egyszerű szabadulni tőlük az biztos!
Nekem azt mondta a telefonos csajszi, hogy a hűség és sima közti különbözeteket kell megfizetnem, ami a 2év hűségből lement hó arra.... (telefon 3hó, iptv és netre 5hó) mindre más összeg de 19k-ra jön ki össz.
Kiváncsi leszek mi lesz a vége!
Max a mai telefonbeszélgetésre fogok hivatkozni és kicsapom a hepa...L
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
tomy86 #45186 üzenetére
En ertem az ervelest csak az eljarast nem. Mondom ezt ugy hogy sosem vettem reszletre a t-tol telefont. Ha nem tartozik az (volt) ugyfel nekik akkor milyen jogon tartja rajta a tiltast, illetve ha tovabbmegyek, es jogeros birosagi vegzes szuletik a behajtas tenyerol, akkor mire fel a tiltas?
-
-
sch_a
addikt
válasz
tomy86 #45054 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Látom felettem is írják, hogy gond volt a Like meghosszabbításával. Nekem még a legelső, sima Like díjcsomagom volt (50mb net, 3 ingyenes szám, ~2000 Ft-os havidíj). Utolsó félévem volt a suliban, mikor bementem a T-pontba a diákommal, elvileg onnantól számítva még 2 évig használhatnám a díjcsomagot. De nagyjából fél év után mégis jött az sms, hogy átraknak eco xs-re. Én tudtam ezt rosszul?
-
djculture
félisten
válasz
tomy86 #44348 üzenetére
Engem a laptopra meg a tabletre akartak rábeszélni de alapvetően mindkettő nélkül megvagyok. Tablet is olyan . Nemrég még 100k volt egy 2 magos hd-s kijelzős tablet most már 30-40-ért van, még egy év és 20 se lesz. Ez a legnagyobb pénztemető ilyenekre költeni. Akkor már vesz az ember egy almás mobilt az legalább tartja az árát meg ezek a wines nokiák is elég jók. Nem az van hogy megveszed rá fél évre negyed annyiba kerül ugyanaz sőt már van annyiért nagyobb tudású is
-
djculture
félisten
válasz
tomy86 #44346 üzenetére
Sajnos nem, nagyon érdemes mostanában nagyobb hűségeket vállalni mert folyton emelgetik az előfizetések árát vagy a bennefoglalt dolgok árát percdijait. Mondjuk össze tehetjük a kezünket mert a másik kettő mobiltelós fő cég már rég bevezetett olyan költségeket is amit a mobiltelefonozás hajnalán már rég száműztek (pl kapcsolási dij ). Itt még csak a céges csomagoknál beszélnek ilyesmiröl.
-
djculture
félisten
-
313313
addikt
válasz
tomy86 #44170 üzenetére
Nekem egyből bedobja a lehetőséget, ha a www.t-mobile.hu-ra kattintok
-
-
1430
senior tag
válasz
tomy86 #43554 üzenetére
Igen, megmarad és átáll az új adatkeretre. Ha nem engedte a díjcsomagváltást a web, akkor valószínűleg aktiválódni akar valami plusz szolgáltatás (pl. egy hiányzó alapszolgáltatás), és ilyenkor az önkisz inkább nem végzi el a műveletet, de ügyintéző ezen át tud lépni. ...és bizony ha nem mondod előre, a végén (vagy a folyamat közben) biztos ajánlani is fog valamit.
muhaha01
Ezt a kedvezményt nem kell külön kérned, hanem mikor valamely Next díjcsomagra tarifahűséget vállalsz, gyakorlatilag ennyi kedvezményt kapsz, és ha a hűségidő előtt kiváltasz a díjcsomagból, akkor minden Next-ben eltöltött hónap után ennyi kötbért kell fizetned.Aaron14
Milyen díjcsomagban vagy? Váltottál esetleg díjcsomagot azelőtt, hogy előjött ez a Telekom App jelenség?luimapeiz
Úgy emlékszem, ez az online kedvezmény véget ért, és helyette van most a 3 hónapra díjmentes készülékbiztosítás.klogw
A "webmail"-hez email címre van szükség, ami otthoni internet szolgáltatáshoz alapból jár (@t-online.hu), mobil szolgáltatásokhoz pedig t-email igényelhető (mobilinternet csomagokhoz a t-email pluszra van kedvezmény).Dj.Kütyü
Ha ezt ma nézted meg, és még nem vagy arany szinten, akkor 3 helyett 2 magyarázatot tudok elképzelni erre. Az egyik, hogy még nincs 8 hónapos a hívószámod, a másik, hogy fél éven belül legalább kétszer voltál egyirányúsítva (netán legalább egyszer fel is függesztve) számlaelmaradás miatt.Flyme
A legvalószínűbb (ahogy Teko001 is írta), hogy a készüléked nem jelez vissza. Ezzel a problémával egyébként az a legnagyobb baj, hogy a küldő üzenetközpontja kezeli az SMS küldést, tehát jelen esetben a Telenor (ha nem elhordozott 20-as számokról van szó), így a Telekomnál nem sokat tudnak tenni érted.erdoke
Azt is vedd bele a képletbe, hogy a Mozaik XS ára 190 Ft-tal nőni fog, tehát a Move XS-hez képest a havidíj különbség június 1-től már 1100 Ft, e-pack esetén 1400 Ft. -
-
MaxxDamage
félisten
válasz
tomy86 #43573 üzenetére
Tőlem csak azt szokták kérdezni, hogy segíthetnek-e még valamiben...
más:
Amit most megrendeltem mobil előfizetést... az 06.01.-től akkor emelkedni fog vagy mi ?
/Move-S ePackkel - havi 3.000 HUF lesz , + Otthoni előfizu , Netmánia M , IPTV Családi 2db STB-al , vez. telefon Hoppá csomag , - havi 9600 HUF/ ezek fognak változni valamit ?ez pontosan mit takar ? "2x több díjcsomagban foglalt perc, SMS és net az első hónapban online rendelés esetén. Részletek" --> ha klikkelek a "részletek" -re akkor a Dominós cuccot dobja ki (készülék vásárlással) hogy akkor jár a "kedvezmény" nem értem..
L
-
-
válasz
tomy86 #43554 üzenetére
szerintem marad a net&roll 1gb lte, mivel a move díjcsomagokhoz is okés, legalábbis én úgy logikázok, hogy csak akkor bukta, ha olyan díjcsomagba lépsz át, amihez nem vehető igénybe, és utána már semmilyenhez sem lehet majd aktiválni, hiszen időközben kivezették adott opciót.
nem vagyok t-s illetékes, így ne vedd teljesen biztosnak a leírtakat, nehogy aztán amiatt lődd ki visszavonhatatlanul a net&roll 1gb lte opciót, bár június 1-től mondhatni ár szempontjából is közel mindegy lesz, mert akkortól csak -100 ft lesz az előny a netplusz l ellenében.zoli62; nem néztem, mióta díjmentes lett az egyenlegek lekérése, bár korábban sem sűrűn...
-
djculture
félisten
válasz
tomy86 #43205 üzenetére
Én se nagyon akarok majd foglalkozunk vele ha nyilatkozik a hatóság. De annak én örülök hogy nem engedik fizetési módok közötti megkülönböztetést.
Ha ezt engednék akkor bemennél egy boltba és ki lenne irva hogy ha xyz bankártyacég kártyájával fizetsz akkor 5 forint a kenyért aki meg készpénzzel fizet annak 300. Mert ha engednék miért ne tennék meg?Ez hogy készpénzzel fizetve nem annyi a szolgáltatás mint ha elektronikus úton fizetek még egy piaci befolyásolást is felvet. A posta ügyfeleit akarja egy másik cég pozitiv diszkriminalizációval befolyásolni..
-
kokokka
addikt
válasz
tomy86 #43202 üzenetére
Szerintem meg érti. Csak Te a szolgáltató szemszögéből indokolsz, úgy meg persze, hogy igazad van. De ha azt tartanánk jónak, elfogadhatónak és törvényileg helyesnek, ami a szolgáltatók oldaláról nézve jó és előnyös, akkor az összes paragrafusunkat lehúzhatnánk a WC-n! Ne viccelődjünk már! Ha nekem is ilyen cégem lenne, én is jobban örülnék az olcsóbb költségeknek lévén, hogy még horrorisztikusabb hasznom lehetne az egyészből. De a fogyasztóvédelmi törvényeket nagy szerencsénkre nem Ők írják, különben itt már apokalipszis lenne! Mondom ezt úgy, hogy én például egy rohadt csekket sem adtam fel postán már vagy 10 éve, minden NET bankon utalok vagy kártyásan fizetek. De ettől még nincs igazad a fogyasztók oldaláról nézve!
-
djculture
félisten
válasz
tomy86 #43202 üzenetére
Egyszer ez már bukta volt hugyhogy kár litániát irni róla:
A FEOSZ közleménye szerint a Fővárosi Törvényszék rámutatott egyrészt arra, hogy a Magyar Telekom indokolatlanul korlátozta a fogyasztók számlakiegyenlítési lehetőségét, ugyanígy semmi sem magyarázta azt, hogy a számla befizetésének módjai között különbséget tegyen. A szolgáltató ugyanis a távszámla online alapon működő fizetési rendszer keretében, valamint a csoportos átutalási megbízással és az eseti banki átutalással történő számlafizetéskor nem számított fel külön díjat a fizetésért. - See more at: http://www.magyarhirlap.hu/sargacsekk-dij-pert-vesztett-a-magyar-telekom#sthash.nrvAAwMG.dpuf
-
djculture
félisten
válasz
tomy86 #43200 üzenetére
Ha ez nem lenne szabályozva holnap meg kapnál egy levelet hogy neked 1000ft/liter a benzin ha nem utalod át előre a lét. Ha me4g átautalod akkor csak 415 forint Semmi köze a matematikának ez még a számlázási jogszabályokban is bennevan fizetési móddal nem lehet semmilyen ügyfélcsoportot megkülönböztetni..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest