- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz Vangelis #45684 üzenetére
Van ahol azt mondják, hogy nem, van ahol átveszik. Ez is olyan, mint az ingyenes sim csere. Vagy ingyen van, vagy nem. Telefonon azt mondták, hogy nem lehet személyesen leadni. Mindenesetre a Budafoki úton átvettek mindent. Szerintem azért mondják, hogy nem lehet személyesen leadni, mert addig is fizeted az előfizetést amíg a postán utazik a cucc vagy amíg kijönnek a szerelőik. Ezzel is megpróbáltak trükközni és 8 nap helyett 12-t kifizettetni pluszban. Ráadásul amikor felhívtam őket ez ügyben az első "kedves" hölgy közölte, hogy ez így van, ki kell fizetni és nem reklamálni (szó szerint). Egy másik ügyintéző felvette a reklamációt, miután kifejtettem, hogy nem olyan nagy az irodaépületük, hogy 4 napig tartson amíg egy lemondás a földszintről eljut valamelyik emeleti irodába. Így visszakaptam a 4 nap különbözetet, amit a 8 napon felül kiszámláztak.
(#45687) St3ven: az dühített legjobban, hogy ha új előfizetést akarsz, akkor fillérre megmondják, hogy mennyit fogsz fizetni. Lemondáskor meg megy a mellébeszélés. Pl. ha a Budafoki úton hallgatok az első ügyintézőre és kifuttatom a hűségidőt, akkor 40 ezerrel fizettem volna többet, mint az azonnali lemondással. Ha szigorúan vesszük lehúztak volna 40 ezerre.
Bocs mindenkitől a hosszú hozzászólás miatt. A T ügyfélszolgálata így rombolta le kb. 1 hónap alatt a róluk korábban kialakult jó véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla