Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomy86

addikt

válasz Vangelis #45684 üzenetére

Van ahol azt mondják, hogy nem, van ahol átveszik. Ez is olyan, mint az ingyenes sim csere. Vagy ingyen van, vagy nem. :) Telefonon azt mondták, hogy nem lehet személyesen leadni. Mindenesetre a Budafoki úton átvettek mindent. Szerintem azért mondják, hogy nem lehet személyesen leadni, mert addig is fizeted az előfizetést amíg a postán utazik a cucc vagy amíg kijönnek a szerelőik. Ezzel is megpróbáltak trükközni és 8 nap helyett 12-t kifizettetni pluszban. Ráadásul amikor felhívtam őket ez ügyben az első "kedves" hölgy közölte, hogy ez így van, ki kell fizetni és nem reklamálni (szó szerint). Egy másik ügyintéző felvette a reklamációt, miután kifejtettem, hogy nem olyan nagy az irodaépületük, hogy 4 napig tartson amíg egy lemondás a földszintről eljut valamelyik emeleti irodába. Így visszakaptam a 4 nap különbözetet, amit a 8 napon felül kiszámláztak.

(#45687) St3ven: az dühített legjobban, hogy ha új előfizetést akarsz, akkor fillérre megmondják, hogy mennyit fogsz fizetni. Lemondáskor meg megy a mellébeszélés. Pl. ha a Budafoki úton hallgatok az első ügyintézőre és kifuttatom a hűségidőt, akkor 40 ezerrel fizettem volna többet, mint az azonnali lemondással. Ha szigorúan vesszük lehúztak volna 40 ezerre. :((

Bocs mindenkitől a hosszú hozzászólás miatt. A T ügyfélszolgálata így rombolta le kb. 1 hónap alatt a róluk korábban kialakult jó véleményemet.

Új hozzászólás Aktív témák