- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
proradeon #49797 üzenetére
"úgy értelmeztem, hogy a 150 MB-os keret elhasználása után aktiválódik a napinet 10 MB-os csomag"
Ezt én is így értelmezem. Ha nem így történt, akkor tényleg nem tudom mi van.Az 1090 vs. 690 Ft.-ra annyi tippem lenne, hogy mivel már aktiválódott a GoNapinet, így lehet, hogy úgy kezeli a rendszer a megrendelést, mintha olyan díjcsomaghoz akarnád megrendelni, ami alaphelyzetben nem tartalmaz adatforgalmat.
Ha nem jön értelmesebb válasz, akkor a helyedben megpróbálnám telefonon letisztázni a helyzetet. -
tomy86
addikt
válasz
proradeon #49793 üzenetére
Nem tudom, hogy a korábbi weboldalon hogy volt, de most szerepel a Domino Surf leírásánál az "Internet belföldön / Mi történik, ha elfogy" részre kattintva, hogy automatikusan a Domino Go!NapiNet aktiválódik, ha elfogy az adatkeret.
A kérdés lényegi részével kapcsolatban. Nem lehet, hogy azt a részt nézed, ami azokra vonatkozik, akiknek alapból nincs adatforgalom a díjcsomagukban? Mert akkor valóban 1090 a NetpluszS. Egyéb esetben 690 Ft.-nak kellene lennie szerintem. Ha az oldalra belépve megrendeléskor dobja az 1090 Ft.-ot, akkor átadom a válasz lehetőségét, egy nálam hozzáértőbbnek. -
1430
senior tag
válasz
proradeon #20662 üzenetére
Igen, a kedvenc 3 szám szolgáltatásban kell megadni az ingyen hívható T-Mobile-os számokat.
Nem kell megvárnod a számlát, a szerződésen is szerepel a "folyószámla szám" (most már 8 jegyű szokott lenni), ezt kell megadnod a Távszámlán belül. Másik lehetőség, hogy a My T-Mobile-ban elektronikus számlát igényelsz, és a Távszámlát kihagyod (illetve később - ha meggondolod magad - a számla betöltéséről érkező levélben lévő linken keresztül is regisztrálhatsz Távszámlára).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Xbox Classic / Xbox 360
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Steam Deck
- Tesla topik
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged