-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eternitys
aktív tag
válasz pepe091 #43821 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam.
Elvileg LTE-snek kéne lennie (ilyet kértem anno), de nem tudom megállapítani hogy tényleg ilyet is kaptam-e. Azért érdekelt hogy megállapítható-e valahogyan pl a gyártási számból, mert próbálom kideríteni (még mindíg) miért nem kapcsolódik LTE-re a telefonom. -
Eternitys
aktív tag
válasz zsof Nokia #43819 üzenetére
"A 4G/LTE használatához meghatározott SIM kártya (úgynevezett USIM) szükséges. Ha meglévő mobilinternet-csomagról váltasz Net&Roll 4G díjcsomagra és meglévő SIM kártyád 2007 előtti, akkor SIM csere szükséges. A 4G/LTE csomagra váltás miatti SIM csere díjmentes. " [link]
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
T-mobilos Sim kártyáról hogy lehet megtudni hogy LTE képes-e? Van valami számsor a Serial Numberében ami alapján beazonosítható az LTE képessége vagy hasonló?
[ Szerkesztve ]
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Ha a jelenlegi Dominós 3G-s mobilinternet csomagomat lecserélném egy 4G/LTE mobilinternet csomagra és ha olyan területre érek ahol még nincs 4G/LTE lefedettség akkor ott nem lehet majd egyáltalán használni ezt a mobilinternetet? Vagy korlátozással de azért valamilyen formában működni fog a mobilnet? Szóval pontosan mire vált át ilyenkor a 4g (már ha átvált)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest