Hirdetés
- iPhone topik
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Annakidején a webes telekom fizetés után rátértem a Telekom alkalmazással való számlafizetésre.
Anno nem jelezte a telefonrészletek számláját csak egy fix összeget jelzett és ezt fizettem is rendesen.
Miután kiderült számomra a részletelmaradás elkezdtem csúszással rendezni mindent.
Közben lakcímet váltottam, jeleztem üzletben viszont egy imei tiltás után kiderült nem rögzítették a változást.
Korábbi címemre küldtek 1 sima levelet múlt hónapban.
Tegnap elmentem érte és azt írják többszöri figyelmeztetés volt már.
Az új címem egyébként megadtam a telekom oldalán is azonnal mikor költöztem.
Lényeg imei alapján tiltva lett a készülék, a tiltást le tudják venni mikor befizetem a maradványt? -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok,
Remélem jó helyen érdeklődöm a kérdésemmel
Azt szeretném kérdezni, hogy használt, -t-mobilnál előfizetésre vásárolt- telefon vásárlása esetén, mennyire lehet bízni az " írásban garantálom, hogy a készülék nem lesz letiltva ", " garantált letiltásmentesség " és hasonló kijelentésekben?
Létezik olyan papír, formanyomtatvány, szerződés, ami -ha garanciát nem is nyújt a letiltás ellen- de lehetővé teszi a jogi védettséget a vevő irányába?Köszönöm
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Pszihonaranc #57655 üzenetére
Ha ad ilyen papírt valós adatokkal mehetsz pereskedni, s ott kifizeted a telefon 2-3szoros értékét, s majd valamikor talán fizet az akit bepereltél...
Az egyetlen garancia ilyen esetben, ha besétáltok egy Telekom üzletbe és az előfizetéses SIMet is átveszed a saját nevedre.
-
madle
őstag
Sziasztok, mai nappal kaptam a flottakezelőmtől egy papírt amiben az áll, hogy átadja a tel számomat a javamra. Telenornál van a flottám.
Bementem a Telekomhoz(utólag kiderült feleslegesen) mert azt mondja azzal nem tud mit kezdeni.Mi a teendőm pontosan? El kellene mennem a Telenorhoz még, átíratni a számot a nevemre? Hogy utána tudjak menni előfizetést nyitni számhordozással?
-
dptrsk
Topikgazda
Igen, ennek az a menete, hogy mint az a papíron is szerepel a flotta kezelője megengedi, hogy a Telenornál levő SIM a nevedre kerüljön, ha a Telenornál a nevedre került a szám a Telekom csak utána tudja átvenni a te neved alatt.
Ha még mindig van 15 nap várakozás a Telenornál, akkor bemész a Telenorhoz névre iratod(feltételezem ki kell lépned publikus csomagba, a flottából, amikor átiratod), vársz 15 napot mire befrissül a Telenor rendszerében, s utána mész a Telekomhoz.
Telenornál az átírásnak díja(4-5000 ft) lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Pszihonaranc #57655 üzenetére
Semmit nem ér az ilyen papír. Ha mégis letiltják, akkor mehetsz vele bíróságra. 2-3 év múlva megnyered, akkor lesz egy értéktelen telefonod, az ex tulaj meg majd széttárja a karját, neki nincs pénze, se ingatlana, se ingósága. Persze csak ha eleve erre akart játszani. Ha meg nem, akkor le sem lesz tiltva, szóval ugyanott vagy.
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz Onderon #57333 üzenetére
Nekem sem lenne semmilyen gondom, ha letelt volna a 3 munkanap (legfeljebb úgy könyvelném el, hogy 'így jártam"). Ha nem lenne ez az ügy, aminek ki kell várnom a végét, akkor én is simán bevinném a 6 hónapos 4S-emet és lecseréltetném egy refurb-ra, mivel már az eleje levált a keretről (van egy rés a kijelző és a keret között a hangszóró környékén... erre egyébként oda kellene mindenkinek figyelnie).
Most a Telekom üzenet, hogy majd írnak, hogyan döntöttek )) igaz, jogerős kötelezésről és bírságról szóló határozatot kaptak, de majd ők "eldöntik", hogy mi lesz.... nagyon a törvény fölött érzik magukat.... de majd jó nagyot koppannak!!
Amúgy amiket leírtál, abból én is nagy sumákságot érzek. Szerintem itt valaki nagyon nagyokat kaszál.
Én mindenképp bejelenteném az ügyet a fogyasztóvédelemnél (minden irattal együtt), de a főigazgatósággal kezd, majd ők átirányítanak. Hadd szálljanak rájuk egy picit. Minél több hasonló ügy van, annál jobban szemet üt majd valakinek.
Sok sikert!
-
veterán
Megint nem tudok belépni a My T-Mobile-ba...Távszámla viszont beengedett, így be tudtam fizetni a számlámat, és a visszaigazoló e-mail is azonnal megjött. Nem hiszem el, hogy tényleg nem tudják több hónap után sem normálisan megcsinálni az oldalukat.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Blackmirror
senior tag
válasz szabogabor10 #57664 üzenetére
+1 én is szenvedtem ma a belépéssel, mire beléptem 3sms +1 emailt is küldtek hogy beléptem
iPhone X@R, iPad Pro
-
PhoenixSzG
tag
A nagyszerű új webshop-ban nem lehet jelenleg kapcsolat pontot beváltani rendelésnél..a rendelés véglegesítésénel "Nem rendelkezel Kapcsolat program regisztrációval." üzenet fogad. Ügyfélszolgálat szerint tudnak a hibáról és "dolgoznak rajta". Csak gratulálni tudok az illetékeseknek
Ja és azt tudtátok, hogy pontot nem lehet felhasználni Domino csomagos készülék vásárlására? Ez is no comment -
dptrsk
Topikgazda
válasz PhoenixSzG #57667 üzenetére
Domino csomagra sohasem lehetett felhasználni a pontokat...
A kapcsolat program elsősorban az előfizetőknek szól, nem a dominosoknak. -
törölt tag
.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
őstag
Sziasztok! MyTmobileban meg lehet nezni, hogy az aktualis dijcsomagomon/elofizetesemen meddig van huseg? (Ha egyaltalan van, mert azt sem tudom..)?
Vagy marad a 1430?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz PhoenixSzG #57669 üzenetére
Tehát Dominora szánnád a kedvezményt...
Mint írtam a kedvezmény az előfizetéseseknek szól, előfizetéses célra.olyan, mint a lakás takarékpénztár, abból se vehetsz (lakó)kocsit.
-
tyan
senior tag
NetpluszL csomagom van a Domino Surf mellé. Elfogyott az 1gb-os adatkeretem. Az előbb próbáltam az eseti adatbővítést a +TURBO1GB kódszó 1430-ra való küldésével, de hibaüzenet jött vissza, hogy a kódszó nem jó. Mit tehetek?
-
valaki_xy
tag
Nekem is mindenhol 1090-et ír, így is, hogy aktív, de csak 690-et von le.
Más: Ma voltam a SIM-et cseréltetni 4G miatt, de azt mondta az ügyintéző, hogy személyesen nem cseréik, majd március 21-től lehet online igényelni. Végülis csak plusz (közel) egy hónap...
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Nem érdeke a szolgáltatónak...
Kereslet sem nagyon lenne rá... Ki az aki kifizet egy eseti bővítésért 1500at, ha megkaphatja 1200ért is...(Sőt valószínűleg kevesebbért, mert hó közben (re)aktiválja...)A Turbo opciók Net&Roll mobilinternethez lett kitalálva, mert azt csak ezzel lehet bővíteni.
-
legenda
havidíjas díjcsomagnál sem feltétlenül érdemes használni, nekem is netplusz l (1 GB) bővítő aktív 1290 ft ellenében, de ha kevés lenne, akkor inkább aktiválnám a netplusz xl (3 GB) bővítőt 2290 ft-ért, mint a turbo 1 GB (1590 ft) vagy a turbo 3 GB (2590 ft) esetit.
igaz, havidíjas előfizetésnél lehet játszani a törthavi számlázással is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vwpolopg
őstag
Webshopos telónál a kinyomtatott szerződést, garijegyet tényleg nem kell lepecsételtetni és aláíratni egy boltban?
-
Thome
veterán
Írtam ügyfélszolgálatnak mert annyira nem SOS, de azért érdekes hogy nem generálódik adatforgalom, szóval valami bug lehet a rendszerben.
Egyébként ezelőtt Mozaik XS csomagom volt amiben ugyanígy lassítás volt, s azért használgatni lehetett, ez viszont full off szóval biztos error van.
-
polonic
félisten
Ma visszautalták a vételárat. Megnyugodtam.
Most már így elváltak útjaink. A T-t szerettem, számomra ők voltak a legjobbak.
Nem nagyon akartam váltani, de a lehetőség, ami adódott, ki kellett használni.
Kiváncsi leszek a szolgáltatás minőségre másik oldalon is. -
veterán
-
Lui04
aktív tag
-
veterán
-
laverdadb
tag
Elmeletileg Marcius 1tol a Telekom mindenkit felengedett a 4g halozatra. Nekem egy mix csomagom van Fun S. Beszeltem mar ugyintezovel, aki azt mondta varjak meg par napot. Valaki aki mondjul dominos felengedtek mar a lte halozatra?
Szerintetek erdemes sim kartyat csereltetni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Lui04
aktív tag
válasz szabogabor10 #57695 üzenetére
Ahha, értem. Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- BMW topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS Xeon E-2176M Quadro P2000 16GB 512GB ujjolv gar
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Cisco router-ek, switch-ek, tűzfalak (2x 2811, 2x ASA5520, 3x 3750)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen