Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz dptrsk #57942 üzenetére
Azt válaszolták, hogy idézem: "Mivel az ATK otthoni szolgáltatással van egybekötve, és a webshop képtelen az otthoni szolgáltatásokat kezelni, ezért nem fog menni a hűségvállalás ATK csomagra."
2015-ben ilyen még van? Akkor csak személyesen tudok vásárolni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
szaniszlokar
aktív tag
Netre lenne szükségem, mert a vezetékes szolgáltatómnál már nem tudom igénybevenni a szolgáltatást. Vezetékes Telekom szóba sem jöhet mert messze vagyok a központtól, egy bitet sem tudnak adni. A mobilnet a mi cellánkban csak EDGE, de a közeli ózdi cellában van 3G és LTE. Az LTE hálózatra nem tudok felcsatlakozni, mert nagyon gyenge a jel. Viszont ha a Sony SP telefonomat kiteszem az ablakba és nyújtózkodom egy kicsit 5 vonásból 3-4 vonásnyi H+jelet tudok fogni a szomszéd cellából. Mértem sebességet 6-7 MB letöltést elértem.
Lehet kérni a Telekomtól valamiféle antennát, hogy fel tudjak tartósan csatlakozni a szomszédos kilógó cellára?
2007 óta levelezek velük, hogy szeretnék netet vagy mobil vagy vezetékes oldalról, de nem fejlesztenek semmit, így ez marad alternatívának vagy a Telenor 3G hálózata. Mivel a Telekomnál van mindenem a TV kivételével, maradnék, de a technika ördöge nem nagyon akarja.
Minden ellenállás hasztalan.
-
aero.
veterán
Egy sim kártyát szeretnék kicsereltetni edesapamnak, de a szam testverem neven van aki velem egyutt kulfoldon el. Elutasitottak ket helyen is, mondva, hogy ez nem lehetseges, max ugyved altal blablabla. Szegyen az egesz. Mit lehet tenni?
-
aero.
veterán
válasz Teko001 #57958 üzenetére
Mikor barmilyen adatot ki tud nezni, hogy pl. Ugyanazon a cimen apam neven van az ua. Telekomos net, vagy akar anyakonyvi hogy bizonyitsa.
Nekem mar kicsereltek anno, nalam volt a szemelyije de nem kerte.
Nem, az a szegyen hogy kulfoldon van az ember es tehetetlen, mert ilyen kis aprosagok hatraltatjak.
Nyilvan ne adja csak bemondasra (eleve hulyeseg volt beirni is), hanem kerdezzen minden adatot. -
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
"Nyilvan ne adja csak bemondasra (eleve hulyeseg volt beirni is), hanem kerdezzen minden adatot."
Az ügyintéző nem vizsgálhatja, hogy vajon miért akarja kicseréltetni a SIMet, nem a tulaj.
Gondolj bele férj-feleség válófélben(xy és xyné), a feleség bemegy s kicserélteti a SIMeket, mert hogy a férjével megbeszélték...
Utána a férj meg megy panaszkodni, hogy nem működik a SIMje, és hogy történhetett ez.
A SIM egy olyan szerződéses elem, mint a bankkártya.Édesapádat nem küldöd el a bankba, hogy igényeljen helyetted kártyát...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ferikek #57955 üzenetére
igen, az iphone típusok hálózati korlátosak - az ipad nem, azok függetlenek -, de sok más gyártó különböző típusai függetlenek, sok sony, huawei...stb.
szaniszlokar; rákérdezhetsz a szolgáltatónál - például a telefonos ügyfélszolgálaton -, esetlegesen kínálhatnak valamilyen megoldást, de magad is megpróbálhatod megoldani - már ha nem feltétlenül azon a sim kártyán kell a mobilinternet, ami a telefonban van -, usb modemet - benne a mobilinternetes sim kártyával - kábeles toldással a megfelelő helyre tenni és azt munkaállomáshoz, vagy akár 3g/4g megosztásra képes routerhez csatlakoztatni, utóbbi módon több munkaállomással is használva egyszerre a netet.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szaniszlokar
aktív tag
Van olyan routerem, ami fogad usb sticket. Holnap megpróbálom egy usb hosszabítóval csatlakoztatni a routerhez, hátha sikerülne befogni a szomszéd cellát. Ha valahogyan kültérre ki tudnám tenni a sticket, akkor biztosan lenne jobb vételi lehetőségem, de sem a hőszigetelést, sem a műanyag ablakot nem akarom megfúrni, hogy a kábel kiférjen rajta. Gondoltam arra is, hogy a routert felrakom a padlásra, csak ott meg nincs áram. Télen szétfagy, nyáron elolvad az eszköz.
Minden ellenállás hasztalan.
-
Teko001
őstag
válasz szaniszlokar #57965 üzenetére
Ha nagyon ilyesmiben gondolkodsz, szerezz valamilyen külső antennával ellátható (van rajta antenna csatlakozó), minden LTE bandet is támogató jobb USB modemet, és egy hozzá való irányított antennát csatlakoztass rá (ami a cella adótornya fele néz). Azzal szerintem mennie kéne (ott se lehet végtelen a kábelhossz, azt vedd figyelembe). De a wifi-s/külső hálózatos témában jobban tudnak segíteni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Sziasztok,
Van egy főkártyám, mely mellé lett egy ATK előfizetés... a lényeg, a fpkártyával belépek az oldalon(azzal a tel. számmal, és a hozzá tartoz 5 jegyű jelszóval) Majd bent ez fogat és kéri a számlához tartozó jelszót, amit nem tudok. Én azt hittem ez az 5 jegyű fog vonatkozni végülis akkor mindkettő előfizura..
Az elektronikus számla aktiválást meg azért nem értem, mert a főkártyára már lett igényelve, akkor most az ATK miatt kell újra igényelni?
-
taip
senior tag
-
veterán
Na úgy látom, a Telenorosok elkezdték használatba venni a 800-as LTE hálónkat...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
btz
addikt
válasz szaniszlokar #57956 üzenetére
H+-on 6-7 MB-el te ritkán töltesz le max 0,7 MB-al.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
glaci
őstag
válasz szabogabor10 #57971 üzenetére
Úgy érzed, hogy romlik a szolgáltatásunk minősége a komolyabb terheltségtől? (Vagy miből vetted észre?)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Vangelis
nagyúr
válasz szabogabor10 #57971 üzenetére
Legyen már nekik is jó napjuk
Ha, már a telenor nem tud rendes hálózatot építeni.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
veterán
Biztos gyakran felmerülő kérdés, bocs, de kereső nem dobott rá választ:
A "Telekom HU" appot hogyan lehet levakarni a gépről ??? A sztenderd androidos eltávolítás nem működik, és a Titanium Backup Pro listáján sem találom, hogy ez mi a tököm... iszonyat idegesítő, nekem egy szolgáltató ne telepítsen semmi ilyen mobil lottós meg csengőhangos bizbaszokat...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
-
veterán
válasz szabogabor10 #57981 üzenetére
Egyelőre freeze-eltem a SIM Toolkit appot, úgy legalább szem elől eltűnt...
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Zeki
nagyúr
Kaptak már a boltok 4G képes domino simeket?
-
glaci
őstag
OK, értem én.
De eredetileg arról volt szó, hogy csak az újonnan megépülő infrastruktúra lesz majd közös, a már meglévő nem!
Erre mégsem ...
Már azért sem értem, mert ez látszólag csak a Telenornak lenne jó. (Persze nem tudhatjuk mit kap cserébe a Telekom.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Teko001
őstag
Eredetileg erről volt szó:
"A megállapodás értelmében a közösen kialakított kiépítési terv alapján - Budapest kivételével - a Telenor a Dunántúlon, a Telekom az ország fennmaradó részén fokozatosan építi ki és üzemelteti a 800 MHz-es 4G hálózatot, így 2015 végéig 800-800, vagyis összesen 1600 bázisállomást telepítenek, illetve működtetnek. A megállapodás részeként a szolgáltatók a 800 MHz-es sávban használt frekvenciablokkjaikat a másik szolgáltató által lefedett országrészben a másik szolgáltató részére bérbe adják."
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hol érdemes ellenőrizni, hogy van-e az adott T-Pontban a készülékből, amit szeretnénk megvásárolni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
ferob
őstag
Valaki erősítsen meg, hogy jól gondolom ezt az egész e-matrica vásárlást mobilon keresztül.
Tehát elvileg M-com egyenleg nélkül, a havi számla terhére is vásárolhatok éves megyei matricát és a kapcsolat pontokat is be tudom váltani a vásárlásra, valamint csak 270 forint kényelmi díjat kell fizetni ezen felül, ha minden igaz.A másik dolog, hogy amennyiben a mobil vásárlás oldalon az egyenlegek sorrendje az, hogy elsődleges az M-com, aztán a kapcsolat pontok, majd a havi számla, akkor elvileg ebben a sorrendben is fogja levonni a szükséges összeget?
Tehát, ha üres az univerzális egyenleg, akkor a kapcsolat pontokat használja fel, majd ha az nem elég, akkor a fennmaradó rész a havi számla terhére történik. -
Soulfly842
addikt
Egyszerű a helyzet.
Be kell mennie egy T-Pontba és a kártyát kirakva az asztalra közölheti, hogy a fiam akinek a nevén van külföldön van, s szeretné kérni, hogy rögzítsék 30 napos felhasználóként.
Ez egy biztonsági időintervallum, ami alatt kiértesítik az eredeti tulajt az ismert címén, s ha az eredeti tulajdonos nem jelentkezik, hogy nem járul hozzá a felhasználó rögzítéshez, akkor 30 nap leteltével a rögzített felhasználó eljárhat a kártyacsere ügyében, s később is teljes körűen eljárhat a kártya ügyintézésével kapcsolatban.
Jogilag nevetséges lenne, ha bemondásra cserélnének kártyákat. Ezt te sem gondolhattad komolyan
Ha tudnád hány meg hány olyan ügy van, amikor akár közeli hozzátartó is visszaélne ezzel...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Rendeltem a webshopban egy tokot, és azt választottam, hogy a boltban fizetem ki ahol átveszem a cuccot. Viszont most ott van a befizetendő számlák között, ha ott most befizetem abból nem lesz baj nem, a boltban látni fogják, hogy kifizettem?
(#57995) Vangelis: Hálásan köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Az miért van, hogy ha hívást indítok a telóm átugrik LTE hálóról 3G-re, és minden hívásnál ezt játsza, LTE-n nem lehet hívást indítani, vagy hogy van ez? Csak gondolom az állandó hálózat változtatás meríti a készüléket rendesen.
-
polonic
félisten
Jelenleg Magyarországon egyik szolgáltatónál sincs hívás LTE hálózaton. VoLTE a technológia neve, ami ezt lehetővé teszi. Az LTE all IP based hálózat, nem circuit switched (vonalkapcsolt), mint a 2g és 3g.
Ezért ha LTE-n van a teló, vissza kell váltani vonalkapcsolt hálózatra, ez a CSFB, a circuit switched fallback nevezetű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO Harry Potter Collection - Launch trailert kapott a remaster kiadás
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Caravan SandWitch teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft