Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Soma01 #57200 üzenetére
Igen, a Voda nagyon nehéz helyzetben van most. Nem elég, hogy sürgősen le kell fedniük az összes nagyobb várost LTE-vel, még év végéig el is kell indítaniuk a 800-as hálót is a lefedettségre tett vállalása miatt. És erre teljesen egyedül maradt (hacsak a Digi nem kavar be, de erre kicsit az esély), így iszonyat nehéz lesz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soma01
veterán
válasz szabogabor10 #57205 üzenetére
A szükség törvényt bont, de ha konkrétan nem is törvényt, elveket biztosan fog!
Ha nem csinál valami nagy durranást, ár vagy szolgáltatás tekintetében, akkor lehúzhatja a rolót. Ezért gondoltam a Digi-re, a UPC nem lesz elég. -
veterán
válasz Soma01 #57207 üzenetére
Hát igen.
El is kezdte szépen lefedegetni rohamtempóban a városokat, de folytatni kell, ebben az évben már nem lazsálhatnak, mint eddig. Nem lehetetlen a vállalás teljesítése, de nagyon nehéz lesz, és rengeteg pénzt kell még beleölniük a hálózatba. A következő éveket egyértelműen az LTE fogja meghatározni, úgyhogy ha lemaradnak, baromi nagy gondban lesznek.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soma01
veterán
válasz szabogabor10 #57208 üzenetére
Az a baj, hogy már le vannak maradva!
Tehát lépni kellene, valami "nagy" bejelentés vagy .... változtatás kellene. A két T lépéselőnye már meg is van, márciusban nyélbe lesz ütve gyakorlatilag is. Ha a versenyhivatal nem szól bele. Mert még ez is megtorpedózhatja. -
veterán
válasz Soma01 #57209 üzenetére
Le bizony, nem is kicsit.
Technológiailag mindenképp előnyös lenne, ha a GVH nem szólna bele az üzletbe. Árak szempontjából lehet érdekes majd a dolog.
Egyébként nem hiszem, hogy a Voda bármit is bejelentene, most nagyon el vannak foglalva az LTE-vel.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
-
törölt tag
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
A kedvezményes készülékcsere hogy működik? Néztem az S4-et én van olyan opció, hogy készülék csere esetén az ár előfizetéssel nem 86 640 hanem 60.000 ft. Ha bemegyek és beviszem a Lumia 520-am, akkor kedvezményesen ideadják? Elolvastam, hogy mik a feltételek, és az alapján jogosult lennék rá. Csak azt nem tudom, hogy milyen telefont fogadnak el csereként...
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Mozaik S csomagot használok, aminek a havidíja 5620ft ha jól rémlik és 2016 júniusáig van rá hűségem. Szeretnék váltani a 6500ft-ba kerülő Next S csomagra, ezt megtehetem? Vagy nem lehet hűség idő alatt váltani vagy nem ez a havidíja lesz? Mert látom két ár van egy készulékkel és egy készülék nélkuli rám melyik ár vonatkozhat?
Előre is köszi a válaszokat
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Van egy mobilnet előfizetésem (Net n' Roll M,6990Ft/hó) lejárt hűséggel.Szeretném meghosszabbítani,de vennék hozzá készüléket is.
Arra lennék kiváncsi,hogy ez telefon is lehet vagy csak tablet és laptop? -
dptrsk
Topikgazda
válasz Genova1983 #57218 üzenetére
Nekem ajánlottak mobilnet mellé telefont, ha megtartom, úgyhogy szerintem lehet.
-
Huroq
senior tag
válasz Genova1983 #57218 üzenetére
Lehet. Én is így vettem pár hónappal ezelőtt mobilt.
-
alexander12
aktív tag
Sziasztok.
A lányomnak fun aranytárskártyás csmagja van. Most cseréltünk neki telefont lte képesre. Van egy net plusz m 500 megás csomagja ami azt írja hogy lte n lehet használni. De a készülék nem csatlakozik 4g re. Ezt az előfizetés korlátozza vagy esetleg a sim kártya.
Remélem érthetőkíváncsi, OP8T
-
vwpolopg
őstag
Ha van egy Like300 előfizum akkor jól sejtem, hogy 2. előfizetésnek nem vehetek egy LikeS-t mellé?
Szerk.: Másik kérdés: Jövő csütörtökön vehetnék készüléket készülékcserével, viszont az S4-re csak február végéig van 30%-os akció... valami egyéni elbírálással nem lehet egy héttel előrehozni a készülékcserét?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz alexander12 #57221 üzenetére
4Gvel lefedett helyen vagytok?
-
-
vwpolopg
őstag
válasz dptrsk #57224 üzenetére
Köszi! Neten nem engedi. Boltban nem kapható, csak online, de ha lehetne boltban se lenne opció mivel pont a 30% extra kedvezmény miatt szeretném.
Na és olyat lehet, hogy megveszem csak az előfizura vállalt hűséggel valami 2 ezres díjcsomaggal, júniusban lejár a hűség a like300-amon, azt megszüntetem aztán az előző 2 ezres díjcsomagot meg átváltom like s-re?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz vwpolopg #57225 üzenetére
like s csak dominorol valtassal vagy uj elofizeteskent kerheto.
azt viszont megkerdezheted 1430on, hogy ha a like 300at atvaltod move xsre vagy ha van tarifahuseg akkor valami like 300nal magasabb csomagra es megrendeled like sre a telót s a régit lemondod ha lejárt.
csak ezt a 1430 tudja megmondani, hogy mehet-e Így.[ Szerkesztve ]
-
alexander12
aktív tag
-
r3dsnake
nagyúr
Lehet már tudni, hogy milyen sebességet kapnak a dominós LTE-k?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz alexander12 #57227 üzenetére
Ha minden igaz március 1től minden csomag 4g képes lesz, ami jelenleg publikusan elérhető.
Fun S ha minden igaz csak márc 1től lesz LTE képes a dominosokkal.
jelenleg hiaba rendeltetek meg az 500mb csomagot nem teszi lte képessé csak az előfizeteseseket.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem örülök neki. Részben ezért maradtam telekomos, mert elsőrangú az lte háló. Most úgy érzem, hogy az általam befizetett pénzből a telenorosoknak lesz lte-je.
Egy okkal kevesebb, hogy miért legyek telekomos. Ha átmegyek máshova, akkor mostantól 14 évig nem kell aggódnom emiatt 😐Persze addigra már nem 4G hanem 10G lesz 😉
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
válasz vwpolopg #57233 üzenetére
Sajnos én nem Telekomos dolgozó vagyok, de hátha a Telekomos fórumtársaknak van ötlete, működhet-e.
még egy 5let, hívd fel a webshopot van egy telefonszáma, amit napközben lehet hívni s kérdezd őket.
ha senkinek nincs ötlete, azt javaslom, hogy próbáld megrendelni egy új LikeS csomaggal, ha engedi megrendelni váltsd át a like300at utána azonnal.
Ha másnap felhívnak, hogy nem lehet akkor baj van..
fontos, hogy délután-este próbáld megrendelni mert a délelőtti rendelést aznap feldolgozzák, s a csomagváltás csak 00:00kor következik be rendszerszinten.Ha nem engedi akkor ha van bátorságod a like300at váltsd át s utána próbáld meg
Ha ugy sem engedi, akkor várj másnapig s akkor is próbáld meg.
ha akkor sem akkor sajnos marad az uj sim like s csomaggal telefon nelkul. -
veterán
válasz szabogabor10 #57235 üzenetére
Mondjuk imádkozzunk, hogy a Telenor jófajta hálózatot épít, és nem olyant, mint amilyen a 3G-jük...
-
dptrsk
Topikgazda
Csak a telenor ZTE eszközei nem a megbízhatóságról híresek...
-
veterán
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz ForRedGlory #57131 üzenetére
Kedves ForRedGlory,
Nem véletlenül írtam oda a jókívánságokat a végére.....
Szívesen elküldöm neked az fogyasztóvédelem jogerős határozatát, ahol arra is kitérnek, hogy a Telekom NEM hivatkozhat többletköltségre, tehát nem érdekel senkit, hogy az Apple mit enged és mit nem enged, mivel a Telekomtól vásároltam a telefont és nem az Apple-tól. Ebben az esetben Ők a felelősek és kötelesek AZONNAL kicserélni a készüléket. Hogy azután az Apple-el hogyan intézik, az már az ő dolguk.
Az Apple nem all a törvény fölött, tehát NEM szabhatja meg, hogy mit enged meg és mit nem, amíg az adott jogállamban van egy érvényes JOGSZABÁLY, ami tisztán SZABÁLYOZZA, hogy mit lehet és mit nem.
P.S. amúgy érintettnek érezted magad az utolsó mondatomban, amelyikben a Telekom bérenceinek üzentem, vagy miért kívánsz hasonlókat?!
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem hiszem, hogy nagy szükségünk lenne arra, mint ahogy azt sem hiszem, hogy egyáltalán bármi előnyét látnánk.
Radi8tor1: én is ettől tartok.
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz dptrsk #57132 üzenetére
Pietrasko, ez egyszerűen NEM IGAZ! Amennyiben 72 órán belül visszaviszed, a vállalkozó köteles AZONNAL kicserélni, ha van raktáron. Ha nincs raktáron, rendelnek, de a tiédet nem küldhetik be és majd csak akkor kapsz újat, ha bebizonyosodott, hogy hibás. Ha letelt a 72 óra, akkor igen, beküldhetik.
"A Legfelsőbb Bíróság Kfv. III. 37.027/2007. számú ítéletében kimondta, hogy a kormányrendelet 7. §-ának rendelkezése alapján érvényesített három munkanapon belüli csereigény esetén a forgalmazó nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut – amennyiben van ugyanolyan árucikk a forgalmazónál – előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni, az előzetes vizsgálatot igénylő kijavításra nem ad a jogszabály lehetőséget, ebből értelemszerűen következik a meghibásodott fogyasztási cikk azonnali kicserélésének kötelezettsége a forgalmazó részéről.
„Ha az azonnali csere azért nem lehetséges, mert a fogyasztási cikk átmenetileg nincs a forgalmazó üzletében vagy raktárában, a GKM rendelet 4. §-ának (2) bekezdése irányadó a kormányrendelet szerinti kicserélés tizenöt napos határidejére is.” (EBH2007. 1744)"
-
ZeneÁdi
csendes tag
Természetesen... a rendeltetésszerű használat akadályozása meg is lett állapítva aznap a szervízben és jegyzőkönyv is készült róla (habár azt csak akkor adta ide, amikor kifejezetten kértem és azzal a kérdéssel kísérte, hogy "mi van, nem bízik meg bennünk?")
Ettől függetlenül megtagadták a cserét és ezért állapította meg a Fogyasztóvédelem az idézem "súlyos jogszabálysértést".
Megjegyezném, hogy ez a határozat más másodfokú, tehát fellebbeztem, mivel első kőrben szerintem felületesen vizsgálták az ügyet és nem vettek figyelembe egy pár fontos tényt. Ez azt eredményezte, hogy első fokon nem találtak jogszabálysértést.
-
vwpolopg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest