Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Metaphor: ReFantazio - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy érdemes várni a játékot.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Onderon
senior tag
ügyfélszolgálatot most is képtelen vagyok elérni, hihetetlen.
-
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #57407 üzenetére
En is erre az infora lennek kivancsi.
-
glaci
őstag
válasz szabogabor10 #57399 üzenetére
Nekem ATK van már 3 hónapja egy LTE modemmel és felmegy az LTE hálózatra. Viszont csak 10 Mbps -el tölt le.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
legenda
válasz szabogabor10 #57399 üzenetére
az ászf szerint sem;
Az Aranytárskártya Net&Roll XS díjcsomaggal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe.
ez a 2 GB adatkeretes aranytárskártya mobilinternet csomag net&roll xs, nem keverendő a 3 GB adatkeretes társkártya mobilinternet csomag net&roll xs változattal, amivel viszont elérhető az lte;
Az Társkártya Net&Roll XS,Társkártya Net&Roll S, Társkártya Net&Roll M és Társkártya Net&Roll L díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető.
forrás: linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bwin.party
aktív tag
Azért nem értem, hogy miért nincs 4G,mert minden feltétel adott (Dominó Surf díjcsomag és Netplusz XXL @ SGS4). 2G továbbra is Bakony és Pannonhalma között. Sim kártyám szinte új, szóval nem tudom, hogy mi történik egyáltalán..?!
Valahol máshol történt bekapcsolás?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
nekem ugyan minden előfizetésem havidíjas és lte képes, de biztos nyilatkoznak majd a domino előfizetők, viszont hiába nézem a kapcsódó ászf-ben, illetve a változásokat taglaló leírásokban, nem találok érdemi infót.
bwin.party; a telefonon a hálózati módoknál is engedélyezve az lte?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Ismét én. Beléptem anyum azonosítójával a Telekomos felületre így láttam, hogy a flotta díjcsomaggal mennyibe kerülnek a készülékek. Gyakorlatilag mintha aláírnék két évet a mostani Mozaik XS-re. Ez nem is gond.
A kérdés. Létezik hogy flottába is van részletfizetési opció, vagy csak a honlap írta ki? Mert 2 évvel ez előtt anyunak egészbe kellett kifizetnie a telefonját. Mert ha cserélni kellene akkor nagyon nem mindegy mennyibe fájna a sztori.
Előre is köszi a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
glaci
őstag
-
GeneraL_XTX
veterán
Szevasztok!
Előfizettem a music s díjcsomagra online felületen szeretném aktiválni a spotify előfizut egy már meglévő fiókomhoz, de hiába csinálom meg kötöm össze és engedélyezem, nem akar átváltani prémium előfizetésre. Már vagy 8x megpróbáltam, ugyan az.
Van ennek valami átfutási ideje, vagy hiba van a rendszerben?
-
veterán
válasz bwin.party #57412 üzenetére
Samsung-on engedélyezve van az LTE a beállításokban? Van ilyen a WCDMA mellett?
Szerk.: látom már írtad.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dptrsk
Topikgazda
válasz bwin.party #57418 üzenetére
4G lefedett területen vagy?
visszaolvastam, de nem láttam, hogy írtad volna, hogy másik 4G képes Telekomos SIM működik ott, ahol vagy. -
sst17
csendes tag
Sziasztok.
Egy előfizető nevén hány előfizetés lehet? Illetve igaz, hogy új előfizetést csak 3 havonta lehet kötni? -
Dj.Kütyü
aktív tag
Hogyan lehet a Nokia-t cserére bírni?Hibásan összerakottkészüléket kaptam,az akkufedél egy sarkon nen illeszkedik rendesen!L735.Már 2hete szervizbe van.Meddigülnek rajta?Ha felhivom őket,rögtön nyomják a 15napot,meg határidőt!Beszarás ez a cég!Addig vigyorognak jópofiznak az ügyfélnek amíg vesz tőlük valamit!Majd utána ha panasszal él,támadnak akár a darázs!Egyikmásikat kikapnám a székéből!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szeptember közepén vettem új készüléket új előfizetéssel. Na most 150 pont kell az arany szinthez és ha jól tudom fél év. Azóta a fél év megvan már, sőt 350 pont, de mégsem lettem ma arany szintű, ez miért lehet? :S Arra gondoltam hogy a szeptember nem számít egész hónapnak, mivel csak a felénél lett aktiválva az előfizetés és akkor csak Áprilisban leszek arany szintű. Jól gondolom?!
-
addikt
válasz #99546112 #57425 üzenetére
Tudtommal leghamarabb a 8. hónapban lehetsz arany szintű.
"a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja során az előfizető havi pontértékeinek összege elérte a programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiséget."
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #57417 üzenetére
Másnak is volt ugyanez a hiba, hozz létre új fiókot és azzal menni fog.
-
MATEO6600
őstag
Telefont akarok venni (lumia 925), de nem tudok, mert elfogyott.
A honlapon ez áll: [link]
Nem értem, most akkor várható még ebből szállítmány, vagy mivel elfogyott újabb készlet nem várható? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #57437 üzenetére
Mi volt a megoldás? Egy barátomnak csak így sikerült.
-
legenda
válasz Dj.Kütyü #57422 üzenetére
a 15 napra is csak törekedni kell, indokolt esetben több is lehet.
kicserélést is lehet kérni, de több tényező függvénye, hogy miként érvényesül az általad választott jótállási/szavatossági igény, mert például ha a csere a kötelezett számára aránytalan többletköltséggel jár a javításhoz képest, akkor nem kell teljesítenie.
sokadik javítás után lehet igazán indokolt a kicserélés, pláne ha azonos hibával többször is javítva volt a készülék és nem vezetett eredményre.
ahogy előttem is írták, a szolgáltató küldi tovább a készüléket a gyártói/szerződéses szerviznek és ott intézik a dolgot, de te is viheted oda közvetlenül, kihagyva a láncolatból a szolgáltatót, időt megspórolva ezzel, illetve a szervizzel kialakított személyes kontaktus is segíthet az ügyben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Dj.Kütyü #57441 üzenetére
egyrészt nem hinném, hogy a szolgáltató külföldön szervizeltet, másrészt kérdezz rá a szolgáltatós illetékesnél, hogy hová küldték javításra, hátha szolgálnak érdemi infóval.
nem egy céget dob ki a kereső magyarországon, akik device care szervizpont (hivatalos márkaszerviz címen hirdetik magukat) is egyben (nem átvevőhely, ami csak az, azt külön jelzik), nézz rá itt; link
azt nem tudom/tisztem látatlanban megítélni, hogy mikor indokolt vagy sem a hosszú intervallumú ügymenet, de ha a szolgáltatónál kerül leadásra a készülék, akkor eleve néhány nap többletet jelent, amíg ők továbbítják azt a szervizbe, illetve onnan visszaküldésre kerül hozzájuk.
részletes információk itt; link
a vonatkozó jogszabály ebben a sorrendben írja elő a jótállási/szavatossági jogokat; kijavítás < kicserélés < árleszállítás < elállás
amíg indokoltabb a kijavítás a kicserélés helyett, addig sumákolásról szó nincs![ Szerkesztve ]
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Pontosan ott szervizeltet!Ugyanis a Pesti Telekom Támogatói szolgálatot hívtam ök az illetékesek ebben!Ök adnak infót hogy hol a készülék,vagy hogy hol tart a javítás!Szervizben van-e még,vagy már logisztikán a szortirozóba,ami azt jelentené hogy jön vissza a készülékem!Namár most a külföldi szerviznek NINCS elérhetösége!Mondjuk jól ki van ez találva,a (Kedves)szolgáltatóknál!Mindenkijól jár,csak az Ügyfél NEM!
-
DrDante666
tag
Egy jó ideje már nálam sem tölt be a T-Mobile webshopja (webshop.t-mobile.hu) időtúllépés miatt. Rákeresve bár nem kifejezetten népszerű probléma, de itt a topicban sem vagyok vele egyedül viszont érdemi megoldást nem találtam. Gyakorlatilag már mindent kipróbáltam, amit nálunk lehetett, szóval nagy valószínűséggel nem itt lesz a hiba. Van akinek segített a modem újraindítása, de szerintem csak az új IP miatt. Talán újabban valamiféle alhálózat szűréssel osztják el a terhelést... mert Tor-on keresztül persze ha lassan is, de legalább elérhető. Telefonos bejelentéshez se időm, se energiám (BTel-es voltam, átadtak a győri Vidanetnek...), végül is alkalomadtán tudunk vásárolni máshol, csak azért az online ügyfélszolgálat és egyenlegfeltöltés mégiscsak jól jönne. Végére járt már valaki esetleg az okának/megoldásnak?
-
törölt tag
Vissza a régi oldalt ! És a használt készülékeket !
-
legenda
válasz Dj.Kütyü #57445 üzenetére
ennek ellenére sem hiszem, hogy külföldre küldi a szolgáltató, pláne ha van hazai szervizes támogatás, olyat pedig nem ismerek, hogy; Pesti Telekom Támogatói szolgálat
minden szerviznek van elérhetősége - a gyakorlati megvalósulás más kérdés -, de online is ellenőrizhető, hogy hol tart a dolog; link
nem sablon szövegek, hanem jogszabályi és egyéb előírások, szabályozott ügymenetek, amik nem csak a szolgáltatóra és a szervizre, hanem az ügyfélre is vonatkoznak.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Segítsen legyen szíves aki tud!
1. Céges Domino SIM tulajdonának átírása magánszemély nevére, kerül valamilyen összegbe?
2. Átíráskor a magánszemélynek fel kell töltenie a Domino egyenlegét ill. megmarad az átírás pillanatában meglévő egyenleg?
3. Átíráskor egyből átválthat az új előfizető havidíjas csomagra? Ekkor is van átírási díj?
4. Az átírt számot leghamarabb mennyi idő múlva hordozhatja más szolgáltatóhoz?(dominó/havidíjas)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen